Uzgunum esin terbiyesiz bir adam.
Bence soz verdiyseniz babaniz odesin. Esiniz bunu soylemekte haksiz degil. Yalniz uslubu cok fena. Evlerden irak... tehdit etmek nedir bunun icin?
Ben calismayan bir insanin esinin gelirine bu denli karismasini dogru bulmuyorum. Bu yuzden bir sey demezdim. Kimseden para falan da alamam.
Ama baktin ki gozu acilmiyor, surekli oraya akitiyor, bir onlem almak istiyorsun...
Bir ise gir. Kredi falan cek ev araba bisiy al maasini oraya bagla. Sen maasini ortak bir seye yatirirsan onun maasinin da ortak olmasi gerekir. Boylece onun maasi hakkinda da konusma hakkin olur. Ben fazla esitlikciyim. Esim calismasa, tum gun keyif catsa ve benim maasima karissa cok rahatsiz olurdum. Sizin durum da farkli degil.
Ama bastan bu adamla evlenmezdim zaten. Istedigim yasam standardina ulasamayacakken evlenmeyi dogru bulmuyorum. Bu tabi ki kendim de calismamla oluyor. Ama kendim calismiyorsam bastan cok net sekilde konusurdum. bana imkan sunamayacak veya olani benden esirgeyecek bir adamla evlenmezdim. Hic bu dertler olmasin diye 17 yasimdan beri calisiyorum. Dogumdan sonra 8. Haftada ise dondum.