• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyi eşime kitlemeleri

Veriyor ama verirken borcuna yatırma sakın diyor ki o olmadan yatıramam bankaya vs tek cıkamıyorım yasadımız yer biraz yabani tek cıkmamı istemiyor ve o verdiği para da gidiyor zaten biriktiremiyorum
Kadin misin kolemi? Ne diyelimki simdi bunabiz?

Çalışmıyorım malesef :KK43: ama babama ödetmek istemiyorum

Uzgunum esin terbiyesiz bir adam.

Bence soz verdiyseniz babaniz odesin. Esiniz bunu soylemekte haksiz degil. Yalniz uslubu cok fena. Evlerden irak... tehdit etmek nedir bunun icin?

Ben calismayan bir insanin esinin gelirine bu denli karismasini dogru bulmuyorum. Bu yuzden bir sey demezdim. Kimseden para falan da alamam.

Ama baktin ki gozu acilmiyor, surekli oraya akitiyor, bir onlem almak istiyorsun...

Bir ise gir. Kredi falan cek ev araba bisiy al maasini oraya bagla. Sen maasini ortak bir seye yatirirsan onun maasinin da ortak olmasi gerekir. Boylece onun maasi hakkinda da konusma hakkin olur. Ben fazla esitlikciyim. Esim calismasa, tum gun keyif catsa ve benim maasima karissa cok rahatsiz olurdum. Sizin durum da farkli degil.

Ama bastan bu adamla evlenmezdim zaten. Istedigim yasam standardina ulasamayacakken evlenmeyi dogru bulmuyorum. Bu tabi ki kendim de calismamla oluyor. Ama kendim calismiyorsam bastan cok net sekilde konusurdum. bana imkan sunamayacak veya olani benden esirgeyecek bir adamla evlenmezdim. Hic bu dertler olmasin diye 17 yasimdan beri calisiyorum. Dogumdan sonra 8. Haftada ise dondum.

Kadin misin kolemi? Ne diyelimki simdi bunabiz?
Haklısımız o konuda ben hep sen işdeyken carsıya vs tek cıkayım diyorım aöa hayor bırası sapık dolu aksamı bekle beraber cıkarız diyor yani her yere beraber gidiyoruz ve bende bu eziklilten sıkıldım cünkü büyükşehirde büyüdm cok özgürdüm şimdi kendimi pasif ve ezik hissediyorum me kadar beni gezdirmeye falam götürsede tek başına bi şey yapamamak kötü

Haklısımız o konuda ben hep sen işdeyken carsıya vs tek cıkayım diyorım aöa hayor bırası sapık dolu aksamı bekle beraber cıkarız diyor yani her yere beraber gidiyoruz ve bende bu eziklilten sıkıldım cünkü büyükşehirde büyüdm cok özgürdüm şimdi kendimi pasif ve ezik hissediyorum me kadar beni gezdirmeye falam götürsede tek başına bi şey yapamamak kötü
Anliyorum.. sapiklar gunduz gozune ne yapacaklar? Rahatsiz olursan zaten sen kendin tek gitmezsinki..bu adam sana nefes alacak alan birakmamiski! Ya insan arada kendi takilmak istiyor bu da bi ihtiyac. Kendidi istedigini yspsin sana gelince yok.. baya baya ezikliyor seni ama senin evliligin idare edecek kisi sensin!

Anliyorum.. sapiklar gunduz gozune ne yapacaklar? Rahatsiz olursan zaten sen kendin tek gitmezsinki..bu adam sana nefes alacak alan birakmamiski! Ya insan arada kendi takilmak istiyor bu da bi ihtiyac. Kendidi istedigini yspsin sana gelince yok.. baya baya ezikliyor seni ama senin evliligin idare edecek kisi sensin!
Nasıl düzeltebilirim bu durumu zıttına gidince cok terstir tatlı dilden anlar biraz

Uzgunum esin terbiyesiz bir adam.

Bence soz verdiyseniz babaniz odesin. Esiniz bunu soylemekte haksiz degil. Yalniz uslubu cok fena. Evlerden irak... tehdit etmek nedir bunun icin?

Ben calismayan bir insanin esinin gelirine bu denli karismasini dogru bulmuyorum. Bu yuzden bir sey demezdim. Kimseden para falan da alamam.

Ama baktin ki gozu acilmiyor, surekli oraya akitiyor, bir onlem almak istiyorsun...

Bir ise gir. Kredi falan cek ev araba bisiy al maasini oraya bagla. Sen maasini ortak bir seye yatirirsan onun maasinin da ortak olmasi gerekir. Boylece onun maasi hakkinda da konusma hakkin olur. Ben fazla esitlikciyim. Esim calismasa, tum gun keyif catsa ve benim maasima karissa cok rahatsiz olurdum. Sizin durum da farkli degil.

Ama bastan bu adamla evlenmezdim zaten. Istedigim yasam standardina ulasamayacakken evlenmeyi dogru bulmuyorum. Bu tabi ki kendim de calismamla oluyor. Ama kendim calismiyorsam bastan cok net sekilde konusurdum. bana imkan sunamayacak veya olani benden esirgeyecek bir adamla evlenmezdim. Hic bu dertler olmasin diye 17 yasimdan beri calisiyorum. Dogumdan sonra 8. Haftada ise dondum.
Maşallah size ben de artık kpss calısayım düz memur olmak zor ama denicem sansımı bu sehirden kurtulmak istiyorum kocamıda sömürgeci ailesinden

.
Kuzum bunlar niye evlendi bu kadarcik seyede karisamiycaksa bu kadin? Artik evli oldugunu baska bir evden sorumlu oldugunu bi karisi oldugunu bilmeli bu adam!

Bu kadinin borcu milyon dolar degilki hepi topu 300 tl ve bunu sacma sapanbi uslupla odemek istemedigini anlatiyor. Sahsen sirf kocasi yuzunden ise basliycaksa hic baslamasin..kaldiki bu kadin disari bile cikamiyormus tek, ise nasil gidecek? Kocasi tam bi bencil

Kuzum bunlar niye evlendi bu kadarcik seyede karisamiycaksa bu kadin? Artik evli oldugunu baska bir evden sorumlu oldugunu bi karisi oldugunu bilmeli bu adam!

Bu kadinin borcu milyon dolar degilki hepi topu 300 tl ve bunu sacma sapanbi uslupla odemek istemedigini anlatiyor. Sahsen sirf kocasi yuzunden ise basliycaksa hic baslamasin..kaldiki bu kadin disari bile cikamiyormus tek, ise nasil gidecek? Kocasi tam bi bencil
Yeni evliyim ben batıda olsak tek bırakır ama bırda tek bırakmıyor mesela özelde calıstırmıyor ama atanmamı istiyor bu kafada birisi

öype bir sey yapmaz cünkü üstümü başımı alıyor her istediğimi evimiz dolabımız bol ama takmış 300 liralık borcuma baban ödesin lla diyor öyle söz vermisiz cünkü ben tamam demiştim ama baktım ki ailesine veriyor da benim aylık 300 liramı ödemiyor bailarım bu işe dedim ama napcamı bilmiyorum :) birde tehdit ediyor ablama söylerim anneni arar söyler bprcu ya da babanı aricam simdi diyor bende öyle bir terbiyesizlik yaparsan o zaman görürsün diyorum .ama dediğim gibi yemem içmem giyimim v sıkıntı yok o borcu ödemiyor adam

Yeni evliyim ben batıda olsak tek bırakır ama bırda tek bırakmıyor mesela özelde calıstırmıyor ama atanmamı istiyor bu kafada birisi

Senin herif borcunu ödemesini felan geçtim üslup bakımından yardıma ihtiyacı olan biri ne borcu ya altı üstü 300 lira ve evlenmissin artık ama en başta babam öder demekle yanlış yapmışsın dicektim odmeyeceksen ben çalışıp ödeyeceğim diye. Babama odetmeyecegim ben çalışıp ödeyeceğim diyecek kdr özgüvenin kalmadı mı ablanı arayacağım dediği zaman ara ablanı ver al abla kocam seninle konusacakmis diye ablana da bu konuyu anlat önceden o da desin evlendigimizden borcu bilmiyormuydun desin ne bu saygısızlık ya tehdit etmeler felan

borca sokun
altın alın kredi kartınızla kendinize ödesin borçlarınızı
eşinizi uyarın ama ailesine altın aldığınızı söylemesin
altın alma işlemini sormadan yapın mecbur ödemek zorunda kalsın diğer türlü sıkışık oluruz falan der
aldırmaz

Bu kafadaki adam bati dogu farketmez degisecegini sanmam
Bilmiyorum orda bırakır diye düşündüm kaç senelik geçmişimiz var batıdayken aksam vs rahat rahat cıkardım sevgiliykende söylerdi burda rahat cıkamazsın yani kendim ettim kendim buldum

Bizimkilere 4500 aylik giriyor esim anasinada 500 tl harclık veriyor ivir ziviri hariç bende inadina kredina kartina yukleniyorum birsey soyleynce de anana verirken acimiyorsun diyorum susuyor bende istemezmiyim kenara uc bes koyayim boyle ihtiyaci yokken alan aileler evlendrmeyin ya oturun parasini yiyin cocuk bile yapamiyorum bunlar yuzunden

Bizimkilere 4500 aylik giriyor esim anasinada 500 tl harclık veriyor ivir ziviri hariç bende inadina kredina kartina yukleniyorum birsey soyleynce de anana verirken acimiyorsun diyorum susuyor bende istemezmiyim kenara uc bes koyayim boyle ihtiyaci yokken alan aileler evlendrmeyin ya oturun parasini yiyin cocuk bile yapamiyorum bunlar yuzunden

Çocuk yapmamanın sebebi eşinin çok ailesine yardım etmesi mı

ya en iyisini yapıyosunuz ama çocuk olunca daha cok masraf olur eşiniz veremez belki

Benim gorumcem zengin koca evinde hayatinda 1 gun calismamis oda habire bizden istio delimi ne. Biz esegiz zaten calisalim baskalari yesin. Lafini esirgeme soyle yoksa anlamiyorlar daha cok veriyorlar
kız benim kaynanam düğüne 10 gün kala sevdicekime telefon aldırdı kendine :deli::deli::deli:

Çocuk yapmamanın sebebi eşinin çok ailesine yardım etmesi mı
Evet doktora gitsek para yok adam ayliktan 1000 tl kalsa onu bile veriyor ihtixaclari yokken cocugumun rizkindan kesip veremem kaynanam her ay diger torununa 500 tl gonderirken bu hak mi aç açikta olsalar kendim yemem yedirim ben ailemde boyle sey gormedim bizimkiler daha yardim edelim diye ugrasir ne diyeyim ki calisiyordum ayrildim suan kpss kursa yazildim

Back