Her şeyi abartan k. Aile

Ayy benim kayınvalidemin erkek versiyonu resmen. İnanın görüşmeyi minimuma indirerek nispeten kurtuldum diyebilirim. Sürekli bir arada olunca mesafe yok oluyor herkes her şeyi rahatca söyleyip uygulayabileceğini zannediyor. Ki cocuğum en zayıf noktam kimse benden fazla düşünemez evladımı. Güzel bir dille bu cocuğun annesi olduğunuzu bakıcısı olmadığınızı ifade etmeniz gerekir

Kp şu an istedeğini söylesin, çocuk zaten anlamıyor. İleride oluşacak kargaşalara gelince, çocuğunuza 'başkaları ne derse desin her zaman anne kuralları geçerlidir' bilinci aşılarsanız çok sorun yaşamazsınız. Görüşmelerini sınırlı tutmaya çalışın. Küfür konusuna gelince dedeyi taklit ettiği anda bunlar çirkin şeyler dede söylese de sen söyleyemezsiz bak anne baba söylemiyor, diyeceksiniz

Büyüyünce acıyacak ama bebekken hissetmezler Ayrıca neden abartı olsun bu bir kiymet vermedir eşinin annesi sonucta

Eşinizde iş bitiyor siz sadece bildiğiniz doğru yoldan yürüyün..Karşı taraf açısından baktığınızda ilk torun, ilk sevgi ilk heyecan coşku doludur torunlarina bakışları çok da zarar gelmez diye düşünüyorum..
Birgun bir kadın tıpkı siz gibi ilk torununu dünyaya getirdi bir farkla,ayni bina da fakat aynı dairede yaşayarak(kendi dairelerini yatmadan yatmaya kullandılar sadece) gezmelerine kıyafetlerine her bir şeylerine karıştılar gelinlerinin,(oğullarından çıt yok) gel zaman git zaman arada saygı kalktı gelin eşinin konuşması gerektiği konulari kendi konuştu ve bir gun gelin ile oğullarının arası acildi araya başka bir kadın girerek bunun üzerine kayinvalide oğlunu destekleyerek evlenecek tabii (bosayacak gelinini) diyerek yanında durdu,arada çok şeyler yaşandı ben özet geçerek son durumlarını nakledeyim,bosanmadilar ve bir çocukları daha oldu karşılıklı isteyerek..demem o ki uğraşmayın erkek yerine geçmeyin bırakın eşiniz halletsin ve bırakın eşinizle sorunları olsun sizinle degil..son olarak size nacizene tavsiye vermek isterim ne olursa olsun eşinize ailesini şikayet etmeyin çok büyük problemler (namus vs) olmadıkça..bakmayın siz buradaki bazı yorumlara atıp tutmalara saygıdan bir şey kaybetmezsiniz,kendinizden ödün vermiş olmazsiniz sessiz kalın yapın yapacağınızi eşiniz halletsin,cani isterse..

Büyüyünce acıyacak ama bebekken hissetmezler Ayrıca neden abartı olsun bu bir kiymet vermedir eşinin annesi sonucta
Torununu evlendirmiyor yahu sünnet dediğiniz basit bir operasyon sonuçta. Yarım saate çıkılıyor hastaneden. Düğün dernek de yapmıyorsa o an orada bulunmasına ne gerek var? Sünnete bu kadar anlam yüklenmesi çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…