Her şeye susmak, göz yummak zorunda mıyız?

Ya ben şeyi merak ettim nerde oturuyorsunuz semt olarak..İstanbul demişsiniz galiba esenyurt bağcılar sultangazi filan mı

Konu ilk başta neydi şimdi nereye gitti. Bir anda kıskanç balkona çıkmaya bile izin vermeyen kocaya döndü. Böyle bir zihniyetle evliliğinizi sürdürdüğünüze göre size kolaylık dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden

7 yaş büyük

Allah sabır versin hiç normal değil

Ve sizin tek tepkiniz bu emoji mi? Kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz böyle bir hayat yaşamayı gerçekten aklım almadığı için soruyorum. Bu adam sizin eşiniz mi, sahibiniz mi?

Siz nerede yaşıyorsunuz ya

Okurken içim sıkıldı. Bu sizin oturduğunuz semte bağlı bir şey. Adam ekip arkadaşlarını gönderse de adamlar bir şey yapamaz. Rahatsız oluyorsanız daha elit sakin sessiz bir yere taşının. Kocanız haklı. O kötü insanlara karşı hiçbir şey yapılamaz. Video çekip atsanız da değişen bir şey olmayacak. Tek çare taşınmak ve adam çok haklı. O insanlara bulaşılmaz. Laf anlamıyorlar çünkü

Ve sizin tek tepkiniz bu emoji mi? Kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz böyle bir hayat yaşamayı gerçekten aklım almadığı için soruyorum. Bu adam sizin eşiniz mi, sahibiniz mi?
Bekarken üniversiteye gelene kadar böyle baskıcı bir ailede büyüdüm. Eşimi evlenmeden önce bu kadar tahmin etmemiştim. İyi taraflarına bakarak hayatımı sürdürüyorum damarı tutmadığında her şey iyi gidiyor ama aramızda problem olduğu zaman çekilmez oluyor davranışları. Aramızda 7 yaş var eşimle. Aramızdaki yaş farkından dolayı da bazen uyuşamıyoruz. Bana normal gelen şeyler ona çocuksu veya abartı gelebiliyor. Kendisi birde oğlak burcu, çabuk sinirlenen, insanlara güvenmekte temkinli olan, her şeyin altında birşey arayan, acaba böyle dedim yanlış mı anlaşıldım yanlış mı yaptım diye kafasına takan, bir konu hakkında karar vermekte zorluk yaşayan, aşırı titiz, iş ve para konusunda tutumlu, dikkatli, kıskanç, bazen olayları aşırı büyütüp kafaya takan, herşeye üzülen ve hayatı her zaman ciddiye alan, negatif duyguları üzerinde çok barındıran biri, geleneksel biri.

Beni vurdumduymaz, rahatına düşkün, hayatı ciddiye almayan, dünya yansa umurumda olmayan biri olarak görüyor. Hayatı biraz ciddiye al diyor bana. Aslında herşeyi kafama takan içimde yaşayan biriyim. Çok gülerim neşeliyimdşr ama çoğu zaman asıl duygularımı, düşüncelerimi saklarım. Çünkü anlaşılmadığımı düşünüyorum.

Bu durumun daha kötüsünü de yaşadığım için dayanabiliyorum diyeyim.

Kendisi evde olduğunda böyle durumlarda bu mahallede göreb yapan bekçi arkadaşlarını arayıp direk buraya yönlendiriyordu. O zaman da haber verebilir demek istedim. Genelde öyle olaylar olunca evdeyse eğer hemen arıyor o akşam çalışan arkadaşlarını burada böyle bir durum var gelir misiniz diyor geliyorlar. Ondan dolayı eşime haber veriyordum. Bazen onlar olmadan da duruma müdahale ettiği oluyordu. Birşey yapamayacak olsa aramazdım. Ama bugünden sonra aramayacağım artık. Dışarıdan bakılınca sürekli olay peşinde koşuyorum, balkondan eve girmiyorum gibi gözüküyormuş heralde burdaki mesajlarada bakılırsa. Dünya yansa çıkıp bakmayacağım.

yer Adana mı?

Yok canim olamaz olabilemez
bende istanbulda'yim da Anadolu yakasının en kötü sorunlu yeri Gülsuyu derler orasi bile sakin artik..
Ayyy alismayin oyle olaylara vakalara normal gelir sonra herşey..siz ikna edin eşinizi taşınin bence..orada cocuk falan yetistirilmez.

Alışmayı geçtim de keşke emniyetimiz böyle şeylere bir çözüm bulsa. Keşke bazı polisler bu tarz şeyler için rüşvet yemese, ses çıkarsa da bu tarz olaylar rahatça yaşanmasa, hakimlerimiz, savcılarımız da salıvermese böylelerini. Yasalarımız daha da sert olsa keşke. KPSS girdim kazanabilir ve atanırsam daha sakin bir yere gitmeyi düşünüyoruz ama kazanabilirsem.

kanayan yaramiz..

Eşinizi değil de 155i arasanız sorun olur mu?
Uyuşturucu ticaretinizle ilgili fotoğrafları çektikten sonra çıktı alıp savcılığa verseniz daha makul bir çözüm olur en azından savcı mahalleye devriye ekibi çıkmasını ister.
Sizi anlıyorum eşiniz yanınızda olsun destek olsun en azından yureklendirsin istiyorsunuz ama bu şekilde eşinize daha çok stres yüklüyorsunuz. Aklı sizde kalıyor , ya siz goruntu cekerken iclerinden biri tutsa size musallat olsa... olur mu olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…