Her şey mi Ters Gider?

hayatımda kimse yoksa şanslıyım sanırım bu durumda hayatımda kimse yok
Asc yukselen Akrep kesin degil mi dogum saatine gore? Saturn 1. Evinden gecmis bu donemde kendinle ilgili yapilanma sureci alda sureci 2012 den 5. Ev askevinden neptun balik burcundan gecisi ask konusunda yanilgilar verebilir ama ayni zamanda sahne sanatlarins yonelebilirsiniz ozellikle dans sinema muzik gibi. Simdi saturn para evinize gecis yapacak maddi kaynaklarinizi saglamlastirmak bu konuda yatirim yapmak yeni is veya is planlari yapms gibi konular gundeme gelebilir.[/QUOTE]
Evet yükselen burcum kesin Hayatımda kimse yok ama dediğin gibi o süreçten buyana eğer şanssızlık varsa ondan olmamıştır :)) Peki aşktan yana yüzümüz gülecek mi?

Umarım canım. Ben pek tanımam erkekleri ondan şaşırıyorum davranışlarına galiba :)

Baba ile mesafeli cnm. Zor bi 3 sene geçirmedim aslında. 1 yıl diyelim biz ona.

Bu moral bozukluğu vs. Ondan sonra oldu ama. Onunla konuşurken gayet iyiydim. Her şey yolundaydı. Onun öyle yapması moralimi bozdu. Ardından da saç konusu falan. Her şey üst üste geldi.
Anladım. Daha ilerlemis ilişkide yüz üstü bırakıp giden de var. Tabi üzülür insan ama oldu bikere dicez kabullenip devam edicez . İnşallah ummadığın an çok daha büyük mutluluklar senin olsun. Sabret ki daha güzeli olsun. İsyan yok. Çok şükür bu halimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…