- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bazen üst üste geliyor ya da birbirini tetikliyor.Amin canım hepimizin inşallah...
Herkesin kendince sıkıntısı var ama sanki bazen üstüste geliyor ya da bazen insanın gücü mü tükeniyor acaba bilmiyorum
Bugün evime geri dönüyorum bi güzel ağlamaya ihtiyacım var...
Haklısın canım her şeyin başı sağlık ama işte bazen bu pürüzler de can sıkıyor. İnsanız işteSu an hayatımda ters giden şeyleri saysam şükredersiniz halinize
Size tek tavsiyem sağlık dışında hiçbir şeye caninizi sıkmayın
Ahh bi edebilsekAslında herşeyin ters gittiğinden değil, bir kere kafa bozulunca hep kötü taraflarını görüyoruz olayların. Umudumuzu kaybedip biraz depresif hale bürünüyoruz. Hayatın iyi yönlerini görmeye çalışmalı, bu yönde kendimizi telkin etmeliyiz.
Sağol canım. İnşallah dediğin gibi olur işler :)konu sahibi rahat ol kafana takma ya saçın uzar hem hızlı uzuyor demişsin değişiklik olmuş oldu bence güzel modeller yaparsın saçına çokta hoş olur iş konusu günümüz türkiyesi bir sürü insan var böyle inşallah en kısa zamanda gönlüne göre olur bir yer ben iki yıl evde bekledim mesela zamanı gelince herşey yoluna giriyor konuştuğun kişiyede braz sen ilgi göster madem demkki bişeye bozulmuş mesafe koymuş sanki bana öyle geldi hayatta başarılar dilerim ne deyim sabret sadece
Estağfurullah ne özrü benim açımdan sorun yok :)ben de okuyorum merakla :)süpermişş ya severim astroloji falan ben arada sana sorayım önemli kararlar vereyim mi diye gezegenlerin durumu falan önemli stres sinir yapıyor ters açı yapıyor falan artık sana sorarım daha rahat olur ay neyse konuyu sabote etmeyelim şimdi konu dışı mesaj olmasın konu sahibinden özür dileyelim biz
Sağol cnm.Canim iyi düsün kalbini ferah tut hersey gececektir umarim.....bu ara bendede hersey öyle ters gidiyor...evimde kirilmadik,bozulmadik esya kalmadi benimde üzerimde kara gözler dolaniyor bu ara
Ah canım ya, her şey üst üste gelmiş gerçekten. Her şey olacağına varır.Moralim öyle bozuk ki öyle doluyum ki...
Aylardır beklediğim Öyp'den ses seda yok. Tam ben atanacağım bir de alan sınavı getirdiler. Günlerdir bekliyorum ne olacağı belli değil. Bölümüme kadro açılacak mı o bile belli değil. Ders çalışmam lazım çalışamıyorum.
Hoşlandığım adamla iki ay konuştuk. Tam güzel bir ilişkimiz olacak diyordum olmadı. Aramıyor,sormuyor. Askerliğini öne sürdü. Olursa askerden sonra olsun dedi. Ona da bi anlam veremedim.
Biraz değişiklik olsun saçlarıma biraz şekil gelsin diye kuaföre gittim. Upuzun saçlarımı rezil etti resmen. Kısacık saçla eve döndüm. Uçlarından biraz,çok kısalmasın deyince tersini mi anlıyorlar nedir.
Şimdi oturdum hepsine birden ağlıyorum resmen.
İçimi dökeyim bari birazcık rahatlarım.
Tesekkurler canim konuna da boyle daldim fütursuz uzun suredir astrolojiyle ilgiliyim problemlerine gelirsek en basitten baslarsak evet biz astroloji ile ilgilenen tayfa basbas bagirdik guzellikle ilgili islere ara verin sonuclar iyi olmaz kuafor guzellik merkezi yollarini unutun ha rutin surekli yaptirdigin bakimdir kas almadir cilt bakimdir yaptir harici yaptirma dedik sacini kestirmis tabiki istedigin gibi olmaz ama genede sanslisin sonucta kalici bi degisiklik degil kökü sende. Guzellik vs isleri Eylul sonrasina at ha dersenki duzeltme lazim Ay Aslandayken yaptirabilirsin bi kac gun sonra ama gene de risklidir. Iliski olayi askere gitmek sorumluluk tabiki onunu gormek istemis cok moralini bozma duzelir. Atamalar is en problem mesele bol bol dua et insallah oluryukseleneni biliyorsan birseyler diyebilirim.Estağfurullah ne özrü benim açımdan sorun yok :)ben de okuyorum merakla :)
Öylesi beni bulmaz işte. Diyorum bir terslik varAh canım ya, her şey üst üste gelmiş gerçekten. Her şey olacağına varır.
Ben de sınavdan çıktım, evet atanma gibi bir derdim yok şu an ama azıcık da olsa anlayabiliyorum seni.
Hoşlandığın adam aramıyorsa aramasın boşver. Bir askerliğini bitirsin, sonra hallolur inşallah.
Ah bu kuaförler. Benim de saçlarım belime kadardı (Gerçi kestirdim geçen hafta), ama bizim burdaki kuaförlere de kes diyorsun 1 cm zor kesiyor, bunlar da bir ilginç yani
Bilsem o kuaförden adımımı atmazdım. Hatta atsam bile direkt çıkardım.Tesekkurler canim konuna da boyle daldim fütursuz uzun suredir astrolojiyle ilgiliyim problemlerine gelirsek en basitten baslarsak evet biz astroloji ile ilgilenen tayfa basbas bagirdik guzellikle ilgili islere ara verin sonuclar iyi olmaz kuafor guzellik merkezi yollarini unutun ha rutin surekli yaptirdigin bakimdir kas almadir cilt bakimdir yaptir harici yaptirma dedik sacini kestirmis tabiki istedigin gibi olmaz ama genede sanslisin sonucta kalici bi degisiklik degil kökü sende. Guzellik vs isleri Eylul sonrasina at ha dersenki duzeltme lazim Ay Aslandayken yaptirabilirsin bi kac gun sonra ama gene de risklidir. Iliski olayi askere gitmek sorumluluk tabiki onunu gormek istemis cok moralini bozma duzelir. Atamalar is en problem mesele bol bol dua et insallah oluryukseleneni biliyorsan birseyler diyebilirim.
Ben de bahane olduğunu düşündüm açıkçası. Ama öyle olsun istemiyorum. Düşünmek bile istemiyorum.İyiydik çünkü neden böyle yaptı bilmiyorum.Canım askere giden çoğu erkeğin bahanesi olarak gelir bana bu laflar. Ne oluyorsa askere giderken ya da gittikten sonra 360 derece dönüyorlar sanki hiç hoşlanmamış, hiç sevmemiş gibi. Asıl askerde daha çok özlemen gerekir öyle değil mi. Ama anladığım kadarıyla ortada adını koyduğunuz bir şey yok. Gitmeden bile bunu demesi olumsuz bir etki yarattı bende, seni de üzmek istemiyorum ama çok gördüm etrafımda böyle tipler. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Sınav durumları bu ülkede takılmayacak birsey değil zaten herkesi geren bir o kadar da saçma bulduğum bir sistem. Nasibinde varsa olur elbet herşey, sen umudunu kaybetme, çalışmanı aksatma bu sefer olmazsa başka sefer olur alt yapın olur en azından. Saç konusuna gelince bende aynı durumdan muzdaripim gerçekten de ucundan dedikçe daha da kısaltıyorlar bende biran önce eski uzunluğuna kavuşma derdindeyim. Fazla sinir stres yapmamamız gerekiyor bu da büyük bir etken
İnanır mısın bende de çoğu şey hep ters gidiyor, şanssızlık desen diz boyu ne olacak böyle bilmiyorum vallaha
Bana da bir el atar mısın Burcum yengeç-yükselenim akrepYükselen burcun ne güneş burcunla net bir yorum olmaz.
Canım benim Hangimiz öyle olsun isteriz ki ? Ama erkeklerin geneli böyle. Sen ne oldu ne bitti daha dün böyle diyordu derken bir bakmışsın sanki o kadar şeyi söyleyen o değilmiş gibi bir konuma getiriyorlar kendilerini. Bizler duygularımızla hareket ederiz, bir şeye başladık mı arkasından gideriz, yarım bırakmayız ama erkekler mantıklarına göre hareket ederler istekleri genelde belirli zaman dilimi için geçerli olur. Umarım dilediğin gibi olur herşey bu kadar şey yazdım amaBen de bahane olduğunu düşündüm açıkçası. Ama öyle olsun istemiyorum. Düşünmek bile istemiyorum.İyiydik çünkü neden böyle yaptı bilmiyorum.
Sınav konusu da aslında çok takmam,çalışır ederim ama tam ben bu sefer olacak derken yeni bir şey çıkarmaları canımı sıktı.
Ahhh hele saçlar en son olarak beni yıktı. Aynaya bakasım gelmiyo. Tek tesellim şu an tatil. Fazla bir işlem yapmadan zaman geçirip uzamasını bekleyeceğim.
Güzel temennilerin için sağol canım.
Gunesin 12. Evde Baba figuru ile araniz nasil genelde bu sekilde olan haritalda baba ya uzakta ya vefat etmis ya mesafeli ya baska birseyler oluyor zor bir 3 sene gecirmis olmalisin dedigin gibi yukselen Yay isen cidden yeni yeni toparlanma yeniden yapilanma surecin. Tabi yorumum yukselen Yay oldugun seklinde genel bi yorum olacak. Buna gore onumuzdeki uc sene artik kendini dis dunyada gostermeye calisacaksin kendi varligin iliskilerin bedensel sagligin dis gorunumun imajin sosyal cevren hepsi su an senin kafanda onem verdigin dikkat ettin seyler asama kaydeceksinde. Belki bir yolculuk uzak biyer akademik gelisme jupiterin destekleyici konumu jupiter Basak transitiyle gorunuyor diyebilirim. Ters bi gorunum yoksa akademik konum olarak destekliyor jupiter basak transiti ama Eylul ve hatta ekim sonundan oncesinde bekleme sabirli ol kader insanin saatiyle degil kendi ritminde duzeninde akar sukunetini koru. Duani et.Bilsem o kuaförden adımımı atmazdım. Hatta atsam bile direkt çıkardım.
İnşallah düzelir
Burcum akrep yükselenim yaymış. Ona da yeni baktım hiç ilgim yoktur böyle şeylere. Bakalım nasılmış? :)
Iliskiler alaninda cok sarsilmissin son uc sene ama gecti ihanet ask konusunda ozellikle eger su an birileri sana arkadaslarin hayatindaki kisinin senin dusindugun gibi biriolmadigini soyluyorlarsa onlara lutfen kulak ver.Bana da bir el atar mısın Burcum yengeç-yükselenim akrep
hayatımda kimse yoksa şanslıyım sanırım bu durumda hayatımda kimse yok [/QUOTE]Iliskiler alaninda cok sarsilmissin son uc sene ama gecti ihanet ask konusunda ozellikle eger su an birileri sana arkadaslarin hayatindaki kisinin senin dusindugun gibi biriolmadigini soyluyorlarsa onlara lutfen kulak ver.