- 20 Ağustos 2015
- 6.462
- 15.546
- Konu Sahibi burcubahar0635
Senin yerinde olsam zor günümde yanımda olmayanı iyi günümde yanımda tutmam. Benden uzak olsunlar görüp sinirlerimi bozmayayım diyorum.
Tam olarak kafamdan ve gönlümden geçen bu, ama burdaki yorumları okuyunca onun da kalıcı bi çözüm olamayacağını anladım sanırım.
Profilinde 'what you get is what you give' yazman biraz tuhaf olmuş konuyu okurken dikkatimi çekti :/ senin annen sevgisiz olduğu için sen gorumcen ile Kv kıskanıyorsun sanki. Ama herkesin kendi kızı kiymetli. Keşke senin annende sana doğru bir anne olsaydı. Kimseyi umursamayıp kendi ailene bakicaksin. Evleri olmayadabilirdi paralarıda olmayabilirdi yine herşeyi kendin yapmak zorunda kalıcaktin. Beklentisiz hayat dahada güzel
Sırf görümcemle kv değil ki, normal her anne kızı hastayken, hamileyken, çocuğu varken vs durumlarda üstüne düşeni yapıyor.Benimki gibi yabani ve kimse için hiçbişey yapmayan kısım çok çok azınlıkta zaten.Hadi benim için maddi bişi yapmıyolar manevi de bişi yok.Dediğim gibi, bizden bişey ister diye aramıyolar bile.Ama kendileri başları sıkıştığında işleri düştüğünde benden başka kimseyi aramıyolar nedense.