- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- Konu Sahibi burcubahar0635
İşte tam da bu yüzden tek çocuk yapmayı planlıyorum. Ben de çektim bu durumdan. Çeken çok kişiyi de gördüm. Aileler illa ki bi çocuğunu daha fazla seviyor. Ben bu günahı üzerime almak istemem. Ben seni çok iyi anlıyorum. İnsanın canı çok yanıyo bu durumda. İnsan işte annem diğer kardeşimi daha çok seviyo nolcak sanki diyemiyor. Samimi mutlu mutlu yaşayalım istiyor ama olmuyor. Olmuyor işte ne yaparsan yap. Bende cok iyi davrandım. Kardeşime de düzgün davransın diye ne hediyeler aldım zamanında. Of gözlerim sulandı. Neyse ben çözümü şöyle buldum. Telefonda sildigini söyleme. Emin ol bu durum senin canını ilerde daha çok yakacak. Şimdi yakmasa bile bir yıl sonra yakacak. Yapman gereken içinde bitirmek herşeyi. Birşey bekleme birşey isteme. Meraba meraba konuş. Bi dertleri olunca yardıma da gitme. Evlerine asla gitme yani. Çağırma da kimseyi. Gelmek isteyen gelsin. Telefon gelirse bişey olmamış gibi konuş ama samimi olma. Kabul etmek zor biliyorum. Otuzuma geldim hala içimde yaradır. Ne yapalım tercihi böyle yaptılar