önemli olan geçmişi hataları yaptıklarınızı bi unutun.Sadece BUGÜN size nasıl davranıyor.istediğiniz gibi birimi...size karşı saygısı sevgisi ne durumda bunları sık sık gözden geçirin.bende biraz sizin gibiyim.sevgi uğruna tüm fedakarlıklar yapılır türünden ama yinede gerçekleri gözardı etmeyin.hem sevgiyle hem mantığınızla hareket edin derim bence.en başta küfür konusunu halledin.ve siz onu sevdiğiniz için suçlu değilsiniz sonuçta oda sizi sevmiş.daha bi sağlam devam edin birlikteliğinize..bu kadar emek..hayalleriniz boşa gitmesin.eğer maksat evlilikse değerlendirin her yönden konuştuğunuz kişiyi..sonuç olumlu olursa zaten devam edersiniz...
Kesinlikle, sevgi uğruna tüm fedakarlıklar yapılır. Şu an ilişkimizin rayına girme yolunda olduğunu düşünüyorum ben. Sadece ara sıra gel gitler yaşıyoruz ama kendi kendine düzeliyor. Yaşlarımız evlilik için henüz çok erken ama bu olaylar yaşanmadan önce ciddi ciddi hayaller kuruyorduk ki hayal dünyasında yaşayan bir insan değil kendisi. Umarım her şey güzel olur tekrar teşekkür ediyorum.
Bence iliskiniz ciddi bir boyut kazansa bile yalanlar ustune kurulduğu icin her daim kandirdiginizi unutmayacak aklinda hep olacak ve size simdi küfür eden yarin öbür gun siddette uygular bence kendinizi silkeleyip önünüze bakin okulunuzu bitirin sevgili es bulunur zamani gelince
Bunların hepsinin farkındayım, bazen insan içinde bulunduğu durumdan dolayı farklı bir gözle bakamıyor olaylara. Bu yüzden iyi kötü her türlü yorumunuzu okuyup düşünüyorum. Sadece söylediğim gibi ben bir olaya odaklandım ve ötesi yok benim için, yani o yoksa hiç kimse olmayacak. Lütfen bunu gençliğin verdiği heyecan, pembe hayaller olarak algılamayın, teşekkür ediyorum yorumunuz için.
Son düzenleme: