eşim 3 sene snr olay cıkardı aldı arabayı, sattık ve ev aldık
bu sefer kv;
allah dualarımı kabul etti oğlum ev sahibi oldun dedi
Ben tutamadım tabi kendimi, nasıl etti dedim
sen hiç istemedin ki dedim
arabanın anahtarı ruhsatı vermedin
biz senın yuzunden evler pahalandı ayda 1500 tl fazladan kredi ödüyoruz dedim
sen içimi bilemezsin yavrummm dedi bana
evet bağlama olayı süperama kadın çok iyi kabul et, süper bağlamış olayı
Allah vicdansız insanlardan korusun bizi..Senin konularını biliyorum canım.Ne gorumcen ne de kayinvaliden normal davranmiyorlarne kadar ayıp ya kuyruklu kelimesi yazık günah
bizim de olmuyor cocugumuz
eşimin ablası boşanmıs
iki cocugu ile kvdelerde yasıyor
eşim de onlarla yasıyormus işte
kv bizim cocugumuz olmadıgını 3 sene falan hiç bilmedi
öğrendiğinde de hiç tepki vermedi
dediği tek şey şu oldu;
evlendin diye yeğenlerini unutmak yok, o çocuklar babalarından çok seni baba bildiler oldu.
Evlenecektin ama şehir değişmeyecektin bizim kimsemiz yok diyor hep:)Ya bu kadın ruh hastası mı? Hayır yani hiç sağlıklı değil.. ne demek sen bizi bıraktın gittin? Evlenmeyecek miydim anne diye sormuyor mu eşiniz? Kolayını bulsaymış rahmine geri sokacakmış herhalde oglunu
evet kabullenemedi hala da kabullenemıyor ona inat da bizim işlerimiz evliliğimiz daha da yolunda gidiyorkv sizin evliliğini 4 senedir kabullenmedi
arabasinin anahtari ruhsatini bile saklamiş.
geri gelir boşanir derdindeymiş meğer.
seni en başindan beri sevmediği için duygu sömürü yapmış Allahtan eşin arkanda:)
kafaya takma. bak eşin huylari bildiği için takmiyo.evet kabullenemedi hala da kabullenemıyor ona inat da bizim işlerimiz evliliğimiz daha da yolunda gidiyor
sağolasın :)kafaya takma. bak eşin huylari bildiği için takmiyo.
he de geç arama bence.
kv tam şeytan biri çikmiş
inadina inat evlilği sürdür bence hep mutlu ol canim:)
Aynı şehirde olsaydınız inan bana ne huzurunuz olurdu ne de evliliğinizde de bu denli mutlu olurdunuz.Ayni şehirde olsaydınız herseyinize mudehale edilir sonra da "ben ne dedim ki oğlum?hep sizi düşündüğümden " derdiEvlenecektin ama şehir değişmeyecektin bizim kimsemiz yok diyor hep:)
evet yüzyüze görüştüğümüzde eşime ve bana çok iyi davranırlarAynı şehirde olsaydınız inan bana ne huzurunuz olurdu ne de evliliğinizde de bu denli mutlu olurdunuz.Ayni şehirde olsaydınız herseyinize mudehale edilir sonra da "ben ne dedim ki oğlum?hep sizi düşündüğümden " derdi
allah sizin de yardımcınız olsunSizinki arabayı saklamış kıyamamış yinebizde arabayı sattırıp ,hesaplarını,işini,alıp kardeşine veren hatta hırsını alamayıp sıfır noktasına getiren versiyonu var .ya biz ya o Türk filmelerindeki gibi tüm kötü karakterler var sadece rahmetli Hulisi Kentmenin rol aldığı karakter Yok içlerinde .
içgüdüsel oldugunu pek sanmıyorumYaşlılık psikolojisine girmiş demek ki ... Oğulları anneleri için hep çok değerlidir asla baska bir kızla paylaşmak istemezler . Sizlik değil durum içgüdüsel . Zaten baska şehirdesiniz . Boşver kendi aralarında konuşsunlar .?
Onlar çok çok nadir binde bir be canım .içgüdüsel oldugunu pek sanmıyorum
nice iyi kalpli örnek kv deler var
haklısınOnlar çok çok nadir binde bir be canım .
gerçekten üzüldüm annen adınaAnnemin yalnız olmadığını çok şükür okuyunca gördüm.. Annem herşeyimi bırakıp babamın yaşadığı ülkeye gitti zamanında, tabi istediler vs .. Anneme çok aşık babam, annem de öyle. Lakin Kv annemden kültürlü okumuş olduğu ve oğluna onu kendi seçmediği için nefret etti. Annem evlendikten sonra onların yaşadığı yere geldi, Kv annemin bütün kot pantolonlarını yaktı, herşeyini.. Babam işe giderdi geceleri Kv eve kadın toplardı sırf annem sabaha kadar otursun iş görsün diye. Annem kimseye anlatamadığı için bunları günlük tutardı. Kv onu yaktı. Babam gençti 22 yaşında annesini kötüleyen bi geline kim 100de100 inanır. Kv anneme şeytan derdi, bi cuma günü anneme şu cümleyi kurdu: köpeği bile müslüman ettik seni edemedik.[bilmezdi ki annem 5 vakit namaz kılardı] kendisi hacca giden yaşlı bi kadın ama neye yarar.
Hamilelikte annem kendine Doğum için özel kıyafet aldı Kv onları aldı ellinden kendi kızlarına verdi. Annem çok çekti.. kara gözlü oğlumu ellimden aldın diyerek. Babamın gözleri 26 yıl sonra açıldı. Annem sabretti çocukları ve babam için. 2 sene önce anneme küfür etti orda ipler koptu. Konuşmadık 2 yıl. Geçen gün geldi özür diledi annem babamın hatrına buyur dedi. O gün bile yalandan ağlamalar oğlum karın beni eziyo görmüyosn sen diye dizi çekti. Babam annemin ellinden tutu Annnnneeee! Senin ne olduğunu ben anladım artık, bundan sonra karıma çocuklarıma bi laf. Şöyle yüzümü göremezsin, bundan sonra ben ne dersem o eşime saygı göstereceksin haaa göstermiceksen gelme dedi. O günden sonra Kv iflas. Korka korka gelir korka korka gider