- 3 Mayıs 2015
- 13.258
- 48.610
benim de eşimin benden evvel 6 senelik ilişkisi olmuş
kızla nişandan dönmüşler
eşim tanıstıgımız zaman anlatırdı hep , annem kızı delirtti falan derdi.
kız en son dayanamamış kv deme fena patlamış, eşimle de atışmışlar ve eşim nişandan dönmüş ayrılmış.
evet benlik bir durum yok , eşim de söyler sen yerinde kim olsa aynısı olacaktı diye ama sinir olan biz oluyoruz yani.
ben aramam sormam , ama biraraya geldiğimiz vakit kv dem ve görümcemi görsen beni çok seviyor gibi davranırlar bu da beni deli eder.
bunlarla ne küsebiliyorum ne de resmi olamıyorum çok yüzsüzler
Haklısın çok iki yüzlü oluyorlar , ama mesafeyi koy hiç muhatap olma kafan rahat olur . Hatta görümceyi hiç aramayın bile zamanla mesafeler iyice açılır .benim de eşimin benden evvel 6 senelik ilişkisi olmuş
kızla nişandan dönmüşler
eşim tanıstıgımız zaman anlatırdı hep , annem kızı delirtti falan derdi.
kız en son dayanamamış kv deme fena patlamış, eşimle de atışmışlar ve eşim nişandan dönmüş ayrılmış.
evet benlik bir durum yok , eşim de söyler sen yerinde kim olsa aynısı olacaktı diye ama sinir olan biz oluyoruz yani.
ben aramam sormam , ama biraraya geldiğimiz vakit kv dem ve görümcemi görsen beni çok seviyor gibi davranırlar bu da beni deli eder.
bunlarla ne küsebiliyorum ne de resmi olamıyorum çok yüzsüzler
eşim anneci değil evetO zaman eşin anneci değil diyemeyiz.
Sen ne yap ne et aynı şehre taşınma.
Çünkü bu konuda eşin seni de yarı yolda bırakıp "Canım anam, kadın anam" moduna girebilir.
evet haklısın sana yapılan da ayıpHaklısın çok iki yüzlü oluyorlar , ama mesafeyi koy hiç muhatap olma kafan rahat olur . Hatta görümceyi hiç aramayın bile zamanla mesafeler iyice açılır .
Ben düğün sonrası eşimin abisi ve eşi ile görüşmüşmemeye başladım muhabbetim yok . Biz evlendikten 5 ay sonra eşimin eski eşi ile görüşmeye başladılar 15 yıldır görüşmeyen hatta arkasından çirkef or........ pu diye konuşurken birden dost oldular o nedenle hiç muhatap olmuyorum eşimde şokta inanamıyor olanlara .
Kv dede büyük oğlunu savunuyor işte yeğenini özlüyor ondan o kadınla görüşüyor falan diye ama hepsi bizi huzursuz etmek için yapılıyor o nedenle kvdeyide aradığımda hep siz diye hitap ederim uzun konuşmam mesafeyi korurum hep .
O zaman görümce arayınca tuvalete gidinevet haklısın sana yapılan da ayıp
ben de hep siz derim yüzeysel konusurum . görümcemi zaten hiç aramam ama görümcem eşimi aradıgında beni ısrarla telefona ister
Ben yaptıklarına kızmıyorum aslında içimden teşekkür ediyorum , ne kadar kötü kalpli anne , abi ve eski eş olduklarını göstermeseydiler ben asla eşime anlatamazdım . Biz şu anda boşanmış bile olurduk . Çok şükür onların yaptıklarının sayesinde ne eşim beni onları aramam ve gitmem için zorlar , nede bana laf edecek olur iseler onları konuşturur çok şükürevet haklısın sana yapılan da ayıp
ben de hep siz derim yüzeysel konusurum . görümcemi zaten hiç aramam ama görümcem eşimi aradıgında beni ısrarla telefona ister
Herkes annesini bilir eşinizde biliyor bence fazla dert etmeyin.Dün eşimin annesi sahurda aradı kalktınız mı diye iyi ye falan diyor uyumuşsunuzdur diye aradım diyor kendini iyi gösterme çabası yani hergün arayacağız galiba bende görmek sesini duymak istemiyorum valla o kadar iyi anlıyorum ki...Kızlar merhaba,
Takılmayayım diyorum ama artık 4 senedir her sene aynı şeyi yapıyor kv dem deli oluyorum.
Kv ile başka şehirdeyiz.
4 yıl oldu evleneli.
Eşim benim yaşadığım şehire geldi burada düzen kurduk.
Eşim benimle evlenmek istediği zaman kv aylarca tavır aldı , ailece eşime trip attılar
( annesi- babası - ablası ve yeğenleri , hepsi aynı evde yaşıyorlar)
ne aradılar ne sordular , evlendik evimize 3-4 ay sonra annesi kalktı bizim davetimizle geldi,
bu süreç içersinde eşim her aradığında sen beni değil , deram ı tercih ettin diye sitemde bulundu annesi eşime.
sen de evlendin ya hayatta kimseye güvenim kalmadı diye söylendi hep.
biz evlenirken eşimin arabasının ruhsatını, anahtarınmı sakladı kv ve 3 seneye yakın vermedi.
ama bu süre içinde her telefon konusmamızda oğlum benim en kıymetlimdir diye ağladı durdu telefonda.
maddi bir beklentim yok ama manevi yönden farklı bir şehirde düzek kuran evladını bile aramadı sormadı.ablası ve babası da aynı şekilde.
ama lafa gelince kv hep ağlar ve oğlum benim en değerlimdir der.
ama eşime hiçbir zor zamanında desteği olmamıstır , evlendik ortalarda yoktu hiç,
eşim işsiz kaldı evlendikten birkaç ay sonra yine ne aradılar ne sordular,
ben başta annesidir alışır, düzene girer dedim ama her telefon görüşmelerinde eşime benim için saçmasapan seyler söylediklerini duyardım .
eşim de kapatırdı telefonu sinirlenirdi .
aramız ben gercek yuzlerını gördükten sonra hiç iyi olmadı
iki taraf da birbirini mecbur biraraya geldiğimizde idare eder senede 1-2 gün görüşülür ve diyaloğumuz biter
kv hep ağlar moddadır,
ben yanlızım , sen de evlendin , kimseye güvenim kalmadı , babana birsey olsa bana kim bakar vs vs vssssss.
60 yasında , platese giden, çeşitli aktivitelere katılan , yüzmeye giden , şehir şehir gezen , kendi maaşı geliri olan bir kadın kendisi.
her sene eşim anneler gunu için aradığında kv telefonu açar ve önce bir bununu çeker , ağlıyor gibi yapar.
sonra konusamayacağım oğlum der,
kapa ben senı ararım musaıt olunca der ve çat dıye eşimin suratına kapar:)
sonra kendı arar , kanadım kırık der annesi, evlendin beni bıraktın ben burda yanlızım kimsem yok der ağlıyor gibi yapar ve birdaha kapatır teli, 5 dak sonra yine arar ve şikayet eder durur.
sen bizi bıraktın gittin, sen annelik nedir bilmezsin gibi sinir bozucu konuşur.
eşim de bu sene artık sinirlendi, yanlız değilsin kocan var , kızın var iki torunun var dedi.
sen yoksun ama hiçbir zaman olmayacaksın dedi annesi kapadı.
ya kızlar deli oluyorum.
bu kadın gercekten eşime fedakar iyi bir anne olsa, düşünse etse tamam diyeceğim
ama hep düşmemizi beklediler,
insan öz evladının arabasını evlendi diye saklar , zorluk çeksin boşansın diye bekler mi.
eşim bekar evinde maddi yönden çok iyi şartlarda idi.
ailesinin durumu çok çok iyi
evlenınce tabiki aileden destek alamadı
ailesi hep bunu eşimin yüzüne vurdu, yapamayacaksın , geri geleceksin , ne kadar sürecek ki evliliğin falan dediler.
ama bunu da öyle güzel ifade ederler ki, ,işte sen bizi bıraktın diye biz sana kırgınız falan derler.
bunun yanında kv benim yüzüme, güzel kızım der, oğlum çok şanslı senin gibi bir eşi olduğu için falan der.
dün artık iyice sinirlendim , napıcam ben bu kadınla
farklı şehirdeyiz senede 2-3 gün görsem de yanında huzurlu olamıyorum, sesini duydugumda bile cinlerim tepeme geliyor.
sadece içimdekileri anlatmak istedim , bunu dert edinmiyorum pek ama böyle bazen tahammül edemediğim zamanlar oluyor
sürekli bir duygu sömürüsü hali..............
Vay be kadına bak sırf moral bozmak ıcın eski sevgili ismi ile hitap etmek valla yerinizde olsam once onu bozar sonra telefonlarına asla cıkmaz ve aramazdım. Bizim kv.dede esimin eskılerınden bahseder Dı anlatıp dururdu ben tabi surat asınca daha konusmayı kesmişti. Sizinki cok ileri gıtmıs hadsiz kadınO bizii bunatır öyle akıllıdır
Suya götürür susuz getirir
Bana 4 senede hala eşimin eski sevgilisinin adı ile hitap eder arada
Eşim kızdan ayrılalı 7 -8 yıl olmus halbuki
En büyük avantajım eşimin anneci olmaması zaten
Ben direkt söylüyorum zaten benim adım ebru değil diyeVay be kadına bak sırf moral bozmak ıcın eski sevgili ismi ile hitap etmek valla yerinizde olsam once onu bozar sonra telefonlarına asla cıkmaz ve aramazdım. Bizim kv.dede esimin eskılerınden bahseder Dı anlatıp dururdu ben tabi surat asınca daha konusmayı kesmişti. Sizinki cok ileri gıtmıs hadsiz kadın
İdare eden olmak istemiyorum peknormalde çok mutlu huzurlu olup sorun yaratmak için ortaya çıkan ailelere bayılıyorum ya. eşiniz ciddiye almıyosa çok iyi daha kolay olur idare etmek :)