Her sene aynı şeyi yapan Kv

Baksana bunu yolladı eşime
Çok komik değil mi ya
40 yasında evli barklı adam

Gelinlerine cektiren her kaynana bunu paylasir. Ruh hastasi bunlar.
Allah bile diyor evlatlariniz size emanet. Sizin degil. Ama bu cahiller mal gibi goruyorlar cocuklarini.
Dream i tercih etmis mis... Hep ayni kafa ayni laflar.

Sizinkisi kafaya baya takmis. Azimli bosattiracak illa. Burdan oyle gozukuyor.

Ahahah çok iyi tercüme etmişsin
Evet aynen böyle
Benim de foto altına bunları yazasım geldi ama yazamadım :)

Takmış ama facede eşimle olan resimlerimizin altına hep allah daim etsin yzar

Takmış ama facede eşimle olan resimlerimizin altına hep allah daim etsin yzar

Yazar. Yazarlar ...
Kucuk zavalli beyinleriyle ancak boyle entrika cevirme pesindeler.
Disari dogru aman iyi olun icerden de ince ince dokundurmalar..
Ben boylelerine acirdim. Ama aciyinca acinacak hale dusersin. Uzak durmaya calisin.
Kucuk kiskancliklari. Sahiplenmeleri anlarim herdaim. Olabiliyor. İnsanlar egolarina yenik dusebiliyor. Ama nezaman isin icine ikiyuzluluk, entrika giriyor ozaman iyi niyet hic aramayin derim.
Yani icten ice kiskanmak baska, kiskancligi hirsa cevirip evladinin yuvasini bozacak kadar delirmek ve bunun icin caba harcamak bambaska.
Allah oylelerinden korusun bizi.

Amin canım
İyi niyetli olmadıklarına eminim zaten artık

A a çok tuhaf. Ikide bi tel kapatması da çok tuhaf. Tamamen psikolojik baskı ama 4 yıl olmus işte işe yaramıyor ne manyak kadın

A a çok tuhaf. Ikide bi tel kapatması da çok tuhaf. Tamamen psikolojik baskı ama 4 yıl olmus işte işe yaramıyor ne manyak kadın
Evet teli kapatır
Bize gelince banyoya gider bi 10 dak durur snr cıkınca burnunu çeker:)
Eşimle onlara gidince komsunun erkek cocuklarına eşimin adi ile hitap eder
Çok trajikomik davranısları var.
Uyuz ediyor beni benim de sınavım buymus:)

Yılda sadece bi kez görüşürsün ama o bütün yılın acısını çıkarız .. Bilmez miyim .. Aynı dertten bendede var .. Yuvamız bozulsun diye bekleyen bütün kayinvalideleri Allah â havel ediyorum ..

aynen öyle
o bir iki gün sürekli kendini övüp oğluna düşkünlüğünü anlatmakla geçer
modum düşer gelirim eve
amin

Benim kv yapar boyle ağlanır oğluma çok kırgınım der ama yuzune guler asla kırgınım demez mektup yazıp yazıp bırakıomus bize ölünce okuyalım diye :) duygu sömürüsü yaptıkları oğulları uzerlerine daha fazla düşmeleri için yapıyorlar kanımca.
Senin eşin annesine senden falan şikayet etse bak o zaman feryatları figanları gör sen.
Evliliğinizin iyi gitmesini hazdemiyor istiyor ki boşanın oğluyla yaşasın.

Mektup mu yazıyormuş
Umarım benimki böyle şeyler yapmıyordur

Nereden gelıyor akıllarına bunlar
Allahım benim annem de kv ben de görümceyim asla böyle saçmalamayız

Tabiki eşimle bazen gülüşürüz hatta annene boşanıcam desene nasıl sevinir derim .
yüzüne benimki de gülüyor ama tatlı tatlı acındırarak laf sokuyor . ses tonu da çok güzel yumuşak zaten o bakımdan bazen benim bile üzülesim geliyor neredeyse:)

Allah yardımcınız olsun.Ne kayınvalideler var uzaktan bile etkisi var sinir bozmaya

Değişmiyorlar inanın ki. Eşim ailesiyle görüşmüyor, ben daha önceden küsüm. Aradan 4 yıl geçti hiç görüşmediler. Birgün bir tanıdığımıza çat kapı

Maşallah Allah bozmasın. Eşinizi taktir ettim. Dengeyi sağlamaya çalışıyor. Sizde duymazdan gelmeye çalışın. Oğlunu takıntı yapmış demekki kendine. Ne derse desin kocanız sizinle evli. Oğlunun sizinle evli olması gerçeği ne derse desin değişmeyecek.

Aman ne takiliyorsun, ben senin anlattiklarin ne ki, daha büyük sorunlar kendi annemle yaşadık.
Eşime artık terbiyesizlik yapmaya başladı.
Hadi bi iki üç beş on onbeş derken baktım olacak gibi değil neler neler...
Kendi annemle görüşmüyorum. İnan nefret geldi o derece.
İçim bazen yumuşuyor ama inan olacak gibi degil.
Hayatımda gayet güzel devam ediyor.
Eşin de seni zorlamıyormuş stres yapacak bişey yok ortada.
Maalesef bazı annelerin icine şeytan kaçıyor galiba.

değişmeyecek evet ama sanki eşim bana emanet yolladıgı bir cocukmus gbi davranıyor kv dem
buna sinir oluyorum
mesela hsonu eşimle tv izliyoruz film falan , annesi aradığında eşime sürekli
sesin kötü geliyor oğlum diyor annesi
eşim de yok birseyim film izliyorduk diyor
yok yok kötü geliyor annenim ben anlarım diyor annesi.
ya inan gercekten düşünse etse bu kadar takılmayacağım.
ama hep gösteriş bi acındırma hali
bu kadar düşünen eden insan evladının zor zamanlarında yanında olmaz mıydı.
manevi olarak diyorum maddi değil.

eşim iyiyim anne yok birsey dedikçe
varrrr saklıyorsun neyin var anlat annene diyor

ve benim tüm tadım kaçıyor
4 senedir kv her aradığında açılış muhabbeti budur eşimle arasındaki

eşim idare ediyor geçiştiriyor yok birseyım dıyor ama birdahaki sefere eşim anne burası benim evim neyim olacak, ben burda bir akrabanın yanına geçici kalmaya gelen 10 yasındakı cocuk değilim demezse olay cıkaracağım ya da teli elinden alıp ben söyleyeceğim.
sıktı çünkü artık cidden.

evet senin öz annen, üzüldüm canım senin adına

Benim yengemin erkek kardeşi vardı o evlenince annesi ağla ağla ölmüştü vay evladım vay gitti beni bıraktı diye, sonra eşi rahmetli oldu üstüne oğlu boşandı geldi. Şimdi ah yalnız olsam elim kolum bağlı evde oğlan var diye söylenip duruyor.
Bebekler annesini ilk önce kendi uzvu sanıyormuş, yavaş yavaş tabi bu süreç mantıklı yürütülürse bağımsız birey olduklarının farkına varıyorlarmış. Bazen de tam tersi oluyor işte. Eşiniz de konuşsa siz de konuşsanız bir çözüm olmaz bence. En fazla eşiniz ti ye alabilir. Telefonu açar açmaz Anne sen ağla bi öyle arayım, ay anne dur dizi izliyorum reklama girsin sen De bu ara duygularını yatıştır konuşalım fln diye gülerek kapatsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…