Her sene aynı şeyi yapan Kv

işte eşimin ti ye alması annesi ağladıkca çok komiksin anne diye kahkaha atması oluyor
ama kv buna alınmıyor
çözümü yok evet , 4 senedir çözemedik

Reactions: GCA

Kadın oscarlık psikopat. Allahtan şehirler ayrı.

Çok haklısınız ya sanki "evde karımla tartıştık hiç mutlu değilim" dese annesi sevinecek gibi. Esas düşünen anne, eşinizin sesi kötü bile gelse "mutlu olun oğlum 3 günlük dünya bak ne güzel yuvanı kurdun eşinlesin" filan der.

Eşiniz de iyi sabretmiş 4 senedir, yok birşey demesine rağmen hadi söyle derdin ne denilmesine. Dediğiniz çok mantıklı, eşiniz kararlı bir ses tonuyla "anne birşey yok her aradığında ne olmasını bekliyorsun iyiyim çok şükür evimde mutluyum huzurluyum " desin.

Bende hayatta kötüyü çağıran olumsuz insanları sevmem.

Eşim ailesiyle görünmüyordu, annesi 4 yıl sonra gördü. Eşim 4 5 yıl önce bir erkeğe çok zayıftı . 16 kilo aldı ama orantılı şekilde, giyim tarzı saçı sakalı filan değişti. Annesi 4 yıl sonra görünce, kilo almışsın kilo iyi değil zayıfla dedi. Ki bu annesi eşim hastayken bir çorba yapmadı. Eşimde sağolsun, karım iyi baktı dedi :)

Yapacağınız tek şey eşinizde sizde iletişimi kesin boşuna huzurunuzu bozmayın. Oğlunu kocası yerine koyan annelere tahammül edemiyorum ..........

Yapmazlar ama en fedakar anne de onlar olur
benim eşimle evlendiğimizde atletlerının hepsi yırtıktı yaka ve askı kısımları
bildiğin yırtıktı yani
hepsini attım gitti
sonra kv bize geldiğinde ütü masamın üzerinde atletlerı gordu
ayyy ben oğluma ütüsüz hiçbirsey giydirmedim dedi, halbuki eşim hep der sen temızsın tıtizsin annem gömleklerımı haftalarca ütülemezdi derdi.
eline ütüyü aldı eşimin gomleklerını ütüledi kv
diyecektim orda ütüsüz ama yırtık değil en azından diye de demedim.

eşim bu sefer annesi öyle soru sordugunda ya dreamla bosanacagız dıyecek ya da evimde mutluyum diyecek başka seçeneği olmadıgını o da biliyor artık

Yapacağınız tek şey eşinizde sizde iletişimi kesin boşuna huzurunuzu bozmayın. Oğlunu kocası yerine koyan annelere tahammül edemiyorum ..........
Eşim zaten anne baba diye ayda bir arar
yüzeysel konusur kapatır detay vermez
ben de bayram kandil de ararım işte

Salla gitsin

Kucuk cocuklar dikkat cekmek ıcın Cabalar ya kv. Dede aynı dikkat cekmeye calısıyor. Ha oglum gelsin karısını bıraksın bizimle eskisi gibi olsun. Dort sene olmus kadin hala kabullenememıs duygu somurusu yapıyor ki Allahtan esınız huylarını biliyor.
Ve sunda cok sanslısınız en azından düş dibe degilsinız.
Ya oyle olsaydı evlılıgınız Allah korusun biterdi belkide ama, esınız de akıllı sizde hıc canınızı sıkmayın he he deyıp geçin kendi bildiginızı okuyun. Biraz dusunceli Bı kadın olmus olsa oglum yuvasında mutlu der sevinir yas gittikce bunamaya baslamıs kvniz.

O bizii bunatır öyle akıllıdır
Suya götürür susuz getirir
Bana 4 senede hala eşimin eski sevgilisinin adı ile hitap eder arada
Eşim kızdan ayrılalı 7 -8 yıl olmus halbuki
En büyük avantajım eşimin anneci olmaması zaten

eşiniz konusunda şanslısınz ama okurken ben sinir oldum kayınvalidenize :))

Benim kv dede aynı oğluyla kavga eder sonra kalp krizi geçirdim senin yüzünden diye vicdan azabı yaptırmaya çalışır . Ben 4 yıldır tanıyorum kvdeyi herhalde 500 defa kalp krizi geçirdi ama hala turp gibi maşallah . 74 yaşında çabuk çöktüm diye dert yanıyor bide . Banada eşimin eski eşinin ismiyle seslendi birkaç defa eşim fena payladı eşimde uzak duruyor hem annesinden hemde abisinden . Sende görümce berbat bende kaynım, boşver takılma eşinede ailesi ile ilgili sürekli konuşma o zaman huzurun yerinde olur . Bunların tek derdi gelini kendilerine köle yapamamak ve oğullarının parasını yiyememek bütün mesele bu , senin yerine başkası olsa onada aynısını yalatacaklardı emin ol . Benim eşimin ilk evliliğinin bitmesinin sebebi kaynananın yalanları ve abisinin sürekli borç yapıp eşime ödetmesi . Uzak dur hatta mümkünse hiç arama derim eşin sorun etmiyorsa .

benim de eşimin benden evvel 6 senelik ilişkisi olmuş
kızla nişandan dönmüşler
eşim tanıstıgımız zaman anlatırdı hep , annem kızı delirtti falan derdi.
kız en son dayanamamış kv deme fena patlamış, eşimle de atışmışlar ve eşim nişandan dönmüş ayrılmış.

evet benlik bir durum yok , eşim de söyler sen yerinde kim olsa aynısı olacaktı diye ama sinir olan biz oluyoruz yani.

ben aramam sormam , ama biraraya geldiğimiz vakit kv dem ve görümcemi görsen beni çok seviyor gibi davranırlar bu da beni deli eder.
bunlarla ne küsebiliyorum ne de resmi olamıyorum çok yüzsüzler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…