Her sene aynı şeyi yapan Kv

Babam geç uyandı, kırgınız ama olsun babamız. Sen üzülme, sen ne olduğunu biliyorsun, eşin de erkenden annesinin gerçek yüzünü gördü ve yanında. İyi olmaktan vazgeçme, o kötü olsun ruhu bile kötü olsun sen iyi davran mükafatını eminim alacaksın. Bazen kötü ruhlu insanlara karşı sabırlı ve iyi kalmak çizgiyi bozmamak güzeldir. Bırak seni kötü bilsin, soğuk bilsin. Yaradan ve eşin kendi ailen senin nasıl olduğunu biliyorlar. Gerisi teferruat

Benim canımı sıkan şey
bunca kötülüklerine rağmen hala aramız çok iyi
siz mutlu olun yeter modunda takılmaları
içleri kötü ise onlar da bana mesafelı olsun
göstermelik iyilik duası etsın ıstemıyorum
onlar da soğuk olsun yani:)

Siz gerekeni söylemişsiniz eşiniz de farkinda hani yapilabilecek pek de bir sey yok aslinda annesi ile konuşurken yanındaysanız uzaklasin duymazliktan gelin boyleleri insani sinir hastasi eder bi de karsina gecip guler

Bazı anneleri anlamak çok zor gerçekten.Oğlunu evlendirmeyip te turşusunu mu kuracaktı.Alt tarafı çocuğun evlendi diye ne bu sitem ya.Kırılmakta da haklısın tabiiki.

Bazı anneleri anlamak çok zor gerçekten.Oğlunu evlendirmeyip te turşusunu mu kuracaktı.Alt tarafı çocuğun evlendi diye ne bu sitem ya.Kırılmakta da haklısın tabiiki.
hala da kendini haklı çıkarma sebebi eşime karşı ;
sen bizi bıraktın gittin olur en ufak birşeyde

evet napacaklardı ben de çok merak edıyorum

kv dem eşim bana emanet edilmiş bir çocuk gibi davranıyor sinir oluyorum

çok üzüldüm ya çmür törpüsü kadın. Allah'tan eşiniz olayların farkında.
Evet aynen öyle
Canımı cok sıkıyor hep ağlak modda
Ama birsen desen anayim ben diyor
FArkında ama bağı koparamıyoruz işte komple

Bende çok iyi eşim, x yatsın kalksın beni bulduğuna şükretsin, ay evliliğimizi bozmaya çalıştılar ama o kadar iyiyiz ki ohhh yeahh diye takılın sizde

Anneniz ne sabırlı ne mübarek kadınmış. İnsallah bundan sonra cok rahat eder. @dream3416 aynı şehirde olmadığınız icin, eşiniz herşeyin farkında oldugu icin o kadar şanslısınız ki. Ama yine de sizi çok iyi anlıyorum. Ogluna saplantılı bi model de bende var çünkü.

Zaten artık ülkemizdeki erkek annelerinin çoğunun hasta ruhlu olduğuna eminim. İnşallah cocugunun bir birey olduğunun farkinda olan yeni nesil anneler ile hiç degilse gelecek kuşak gelinler biraz gün yüzü görür :)

Sana da kolaylıklar dilerim o halde canım:)

Manyak kadın.sinir bozucu.eşiniz ağzının payını güzel vermiş.böyle kadınlar doğurduklarını fino köpeğimi sanıyor ya?zaman geçirebileceği,yalnızlığına ortak edebileceği,gel dediğinde gelen git dediğinde giden,lütfedip önüne bi kap yemek koyarsa yiyen,gıdısını iki okşayınca kendisini eğlendiren,eve döndüğünde sahibini sadıkça bekleyen!tövbe ya

Eşiniz adına üzüldüm ben. Bir insan evladının yuvası yıkılsın ister mi? Resmen istemiş. Destek olmuyorsan köstekte olma. Peki eşiniz annesinin duygu sömürülerini size yansıtıyor mu? Kadıncağız çok üzüldü yazık ayrı yerlerde olduğumuz için böyle filan diye sizi huzursuz ediyor mu? Eğer etmiyorsa duymayın görmeyin, aramayın da.. Siniriniz bozuluyorsa eşinize söyleyin anlatmasın konuştuklarını, konuşup kapatsın.

Hayır eşim asla bana yansıtmaz allah razı olsun
Eşim anlatmaz konustuklarını
Aramaz da zaten
O gün hatta benim bozuldugumu anladı
Ben de kutlayacaktım anneler gününü
Dream da banyoda cıkınca arar seni dedi vermed beni tele eşim

Baksana bunu yolladı eşime
Çok komik değil mi ya
40 yasında evli barklı adam

Eklentiler

• 51BA4CB1-510A-4487-93B0-D3E52DC95C27.jpeg
    124,3 KB · Görüntüleme: 186
Baksana bunu yolladı eşime
Çok komik değil mi ya
40 yasında evli barklı adam
Şair burada ne demek istemiş hemen açıklayayım:bir oğlu olmalı insanın kambur gibi sırtına binebileceği,bir oğlu olmalı insanın duygu sömürüsüyle hayat enerjisini emip,ömrünü tüketebileceği,bir oğlu olmalı insanın saf sevgiyle değil çıkar ilişkisiyle büyüttüğü vs vs vs bu uzar gider.nasıl bi enerjisi varsa kadının ta buralardan sinir edebiliyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…