yazdıklarını en başından beri takip ediyorum canım içim titreyerek okudum yazdıklarını hep dua ediyorum sana ve sen gibilere allahım kötülere fırsat vermesin kimsenin yuvası yıkılmasın :Saruboceq:
canım allah yardımcın olsun öyle bir kaynanayla uğraşıyorsun
inşallah oda görcek birgün sizin mutluluğunuzu umarım kötü bir şekilde görmez
sizin günahınızla nereye kadar gider oda ayrı konu
mutluluğunuzu kimse bozamaz inşallahh rabbim bir yastıkda kocatsın aminnn
sen üzülme ağlama olurmuu :1hug: a.s.
aman allahım bu gercek mı... arkadasım şuan gercekten ağladımm resmen ya. kurban oldugum allahım inşalah sızı asla ayırmazzzz her gece senın ıcınde dua edecegım canımmm. allah yardımcın olsun guzelım
canım olayların yatışmasına çok sevindim.umarım bidaha tekrarlamaz gözekimyerimseniben
yalnız eşinle aranızdaki aşka hayran kaldım.Allah nazarlardan saklasın
bence kaynananın bunca müdahalesine rağmen, hala eşin senin yanındaysa,kesinlikle sana olan aşkının yanısıra, senin gösterdiğin doğru yaklaşımın sebebiyledir diye düşünüyorum. bence doğru yoldasın,Allah bidaha yaşatmasın aynı problemleri ama, tekrarlarsa bile sabrını ve tavrını koru canım benim,Allah selamet versin bitanem:1hug:
allah yardım cın olsun güzelim ben çok iyi bilirim o dışardan yuvanın temeline darbe vuran kaynanayı allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları ,ama ne mutluki seni seven seni sarıp sarmalayan sana tüm kalbini açmış seni hayatının kadını yapmış eşin var ve onun için bence buna sabretmeye ve her şeye rağmen onunla inadına mutlu olmaya değer be gülümsüprizzzzz
okurken agladım canım ya
sen kocanı sewiosun kocan da seni sewio
ona hep sıkı sıkı sarıl tatlım mücadele edin sewiosunuz birbirinizi
ne annesi ne bi baskası kimse ayıramaz sizi
allah sana yardım etsin mücadelendeopuyorumnanaktan
Ah canım yakın olsanda dertlerine ortak olsam..Ben senin çektiklerini çektim.Başına gelmeyen bilmez..
Ben sabrettim..Sustum..Sonunda ayakta kalmayı başardım..kem gözleri kör oldu..Konuşan dilleri lal oldu canım..Ve kimsenin kimseye yalvarmasını istemeyen ben, onların bana yalvarışını izledim. Bana muhtaçtılar..Dilerim senin için kötü düşünenler de bir gün senin kapına gelirler..Bir yudum suyu senden isterler..