Her kv böyle mi?

Değişmez mi diyorsunuz ? (

Ya ayrılmak istiyorum dediğimde ayrılalım derse?

ama hemen boşan demeyin. sesini çıkarsın kavga etsin sözünü geçirsin konu sahibi. belki eşiyle arası iyidir. bi başkası yüzünden ilişkisi zarar görmesin
Eşimle aramız çok iyi çok seviyoruz birbirimizi ama söz konusu annesiyken biraz değişiyor. Evet birlikte vakit geçiriyoruz hatta çok eğleniyoruz ama annesi tek yaşadığı icin ya bişey olduysa ondan çağırıyorsa falan diye hemen gitmek istiyor...

Sorun sadece kv beni kabullenemiyor nedenini bilmiyorum ama hala bana karşı bi gıcıklığı var.

Şmdi bi kaç kez konuyu açtıktan sonra eşimle konuştum güzelce 2 gün öncede ilk kez hayır dedirtebildim.
:)

Keske evlenmeden sizle tanışsaymısım taktik çok iyi diğer iki gelin çalışıyor pek gelmiyor ama bennden kıymetliler galiba sorun bende eşimdede değil benn yüz veriyorum

'iç giyim ya da kuaför açayım erkek gelmez '

ben en cok buna takıldım

erkek gelse ne olacak

biz erkek olan yerde çalışıyoruz ne oluyor ?
Eşim çok kıskanç. Ben okuyorum üniversite eşimle evlenmemde benim ailevi durumlarimdan dolayi yani boyle isteyerek degil benim annem yok. Babamda yeniden evlendi hep istenmeyen evlattim. Simdi durum boyle olunca esim bi çıkış kapısıydi. Ama kıskanç istemiyor okulu bile xor ikna ettim..

Ben sevgisinden eminim

Sana kötü bir haberim var. Sevgi senin sandığın şey değil.

Sevgi 'anne darylda ya sorayım evde işimiz var mı?' dedirtir
Sevgi 'anne darylda hasta ağrısı var sonra uğrarız' dedirtir
Sevgi 'anne bugün evde yiyeceğiz film falan izleyeceğiz isterseniz siz gelin' dedirtir(nezaketen)
Sevgi oradayken 'hastasın sen gel otur biz çay koyarız' dedirtir
Sevgi 'anne biz balayına gidiyoruz seninle başka zaman gideriz' dedirtir

Bütün bunları laf salatası olsun diye yazmıyorum tecrübeyle yazıyorum.
Malesef bunu yıllar sonra anlayacaksın. Allah eşinin kalbine merhamet versin. Zira kendisi aşırı bencil.
Ve sakın çocuk yapma..

Çok basit.. Gitmek mı istiyor eşin ben şuna söz verdim gidemem de. Yine mi de. Her zamanki gibi de. Belli et çok fazla gittiğinizi. Aaa annemlere size gelicez demiştim de. İlle anneme gidelim derse her zaman gidiyoruz de. Bunun üstüne kavga olursa da sırf kavga uzamasın diye kvye gitme. Bırak giderse o gitsin. Gerekirse otur o gün evinde.

Ne bileyim mutlu olamadığını surece evlilikte çok iyi bir şey değil. Ama eşin baktı anneme çok gidip geliyoruz kavga ediyoruz evliligimizi kurtaralim diyor sende yumuşarsın. Şimdi idare etme sırası bence senin eşin de.

O zaman ben cıngar çıkarayım en fazla ne olabilr ki. Daha 19 yaşındayım heba edemem gençliğimi. Haklısınız

Ben böyle düsünmüyorum evet söz konusu annesi olduğunda beni düsünemiyor ama normalde sevdiğini ve bunu bana gayette guźel gösterdiğini biliyorum. Sorun sadece şu annesi evde tek yaşıyor ve babasi annesi ayrıldığı dönemlerde 4 5 yıl kadar annesine hep destek olmuş hep yanında o varmış anlayabiliyorum onuda merak etmesi çok.çok doğal. Benim konuyu açmamdaki sebep beni seviyomu değil benn kimseyi kırmadan ne yapabilirimdi..

O zaman bir kötü haberim daha var. Sen ses çıkarmadıkça hep iyi olacaksınız zaten.
Evlilik aranız iyiyken, sevişirken hissettikleriniz değildir. Senin problemlerini, duygularını annesi için görmezden gelen erkek sevmiyordur.net.

Benim kv de boşanmış bir kadın. Yalnız yaşıyor ama oğullarına sürekli ekşimiyor. Benim eşim annesini sevmiyor mu yani? Her şeyin sınırı var. Siz de artık bir ailesiniz bunu eşine hatırlatmalısın.

Beni seviyor mu diye sormadıysan neden sevgisinden eminim diye belirtme ihtiyacı hissettin.

Gözünü aç gerisi sana kalmış. Yaşayarak öğreneceksin zaten.

Eşin de olsa sana ne yapacağını söylemesine izin verme. Okuyacaksan oku çalışacaksan çalış.
Çalışan ekonomik özgürlüğü olan kadına saygı duyuluyor.

Tesekkur ederim yorumlarınız için. Sevişirkenki mutluluk falan bunlar kötü tabirler. Kimse kimsenin odasını bilemiyor en nihayetinde.

Cocuk yapınca da emin ol evinden çıkmayacak farklı birşey olmicak yani :) çok kötü bi durum açıkçası

Cocuk yapınca da emin ol evinden çıkmayacak farklı birşey olmicak yani :) çok kötü bi durum açıkçası
Tek temennim eşim galiba beni anladı. Şuan kv pek konuşmuyor aramıyor 2 gündür gitmedik diye eşimde bi kere gelmedik sorun mu yapıcak falan dedi içten içe mutlu oldum baya bozulfu surat yapmasına aramamasına

Tek temennim eşim galiba beni anladı. Şuan kv pek konuşmuyor aramıyor 2 gündür gitmedik diye eşimde bi kere gelmedik sorun mu yapıcak falan dedi içten içe mutlu oldum baya bozulfu surat yapmasına aramamasına

Anlamadım eşiniz mi baya bozuldu annesi aramayınca o zaman hakikaten karşılıklı birbirlerini görmeden yapamıyorlar. Ama kvnin bilmesi lazım sizin de bi özel hayatınız var zırt pırt aramak olmaz ne yazık ki

O zaman ben cıngar çıkarayım en fazla ne olabilr ki. Daha 19 yaşındayım heba edemem gençliğimi. Haklısınız

Yaş ile alakalı değil bu durum. Ben 23 yaşındayım. 20 de evlendim. Aynı binada yaşıyorum kaynanam ile. Başlarda aynı sizin gibi olmam istendi ama kesin ve net çizgiler çizdim. Mesafemi her zaman korudum. Kişilikle alakalı eğer kadın yalnız ise dediğim yöntemi uygulayın o alışmış böyle devam eder diye bekliyor. Eşiniz bir şey derse de benden bu kadar artık çok yoruldum de . Gerekirse kavga ediceksin yapacak bişi yok malesef

Kv aradı bizi gelin diye bigün önce yine ordaydık. Bende eşime dedim bugün denize gidelim havalar iyice sıcak falan diye. Annesi arayınca biz gelmeyelim denize gitmeyi düsünüyoruz sende gel istersen dedi nezaketen. Kv yok ben yorgunum gelin yemek yiyelim gidersiniz dedi oda yok geç olur yarın iş başı yapıcam dedi.

2 gün oldu hergün arayan mesaj atan kv 2 gündür aramıyor bizi ne beni nede eşimi. Eşimde bugün annem aradımı seni dedi yoo dedim. Baya işte icerledi bi gun gelmedik diye böyle yapmaması gerek benimde kendi hayatım var falan dedi biraz öfkelendi.. içten içe çok mutlu oldum zaten konuyu açtığımda buradan cesaret alıp niyetimi belli etmiştim inşallah düzelir ya herşey.

Kv kötü bi insan değil. Sadece fazla düşkün eşime ve hergun orada olmamızı istiyor. Dediğiniz gibi allahtan aynı binada falan değilix ben heralde yatmadan yatmaya eve gelebilirdim :)

Sesini çıkar ve asla çocuk yapma. Öyşe olunca kaynanan size yerleşir demedi deme. Eşinle konuş böyle giderse boşanıcaz de. Artık biz aileniz ben 2 kişi ile evlenmedim yeter artık. Ya baş başa oluruz ya yürümez bu ilişlki de. Kaynanada sesini çıkar hizmet etme. Ki hizmet etmek zorunda değilsin. Yorgunum de yapma. Hatta yalanda söyleme yapmıyorum de.

Tesekkur ederim yorumlarınız için. Sevişirkenki mutluluk falan bunlar kötü tabirler. Kimse kimsenin odasını bilemiyor en nihayetinde.

Kötü mü? Sevişmek de sevgiden türemiş bir kelimedir oysaki. Odanızı da merak falan etmiyor kimse rahat ol :)))

Yaşın küçük o yüzden anlatmak istediklerimi hiç anlayamayıp bu basit kelimelere takılıyorsun. Halbuki sana rehber niteliğinde neler yazıldı. Yazık..

Hep kırmayayım diye oldu zaten artık ben kırıp dökeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…