Her kv böyle mi?

Hepsini okuyamadım bile çok fena
Bana da kv çok müdahale etmek ister ama engellemeye çalışırım
Yeni gelin modundan çık canım ve artık düşüncelerini ve rahatsızlıklarını ciddi anlamda söyle eşine
Ayrıca o tatile kesinlikle yalnız çık!!!

Kırmadan diye birşey yok kıracaksın. Kıracaksın ki onlar seni kırmasınlar. Aylardır sesimi çıkarmıyorum diyorsun bak olan sana olmuş onlar gayet memnun hallerinden sen kendini yeyip bitiriyorsun.

Yaşın küçük olduğu için üstüne geliyorlar bu kadar fazla. Sen de birşey demedikce seni yola getirdiklerini düşünüyorlar. Tavrını koy artık kararlı bir şekilde. Eşinle arandaki bozulabilir bir süre ama bunu göze almazsan ezilen taraf hep sen olacaksın.

Her kvnin böyle olmadığı, eşinizin abilerinden de belli değil mi? Diğer oğullarının evliliği gayet normal.
Eşinizle konuşmanın vakti gelmiş de geçmiş bile, kırmayayım diye düşünürseniz daha çok ezilir, kırılırsın.
Bir de çocuk yaparsınız üstüne, beraber büyütürsünüz.
Çalışamayacak kadar küçük olduğunuzu düşünen kayınvalide size çocuk mu emanet eder?

ne çocuğu ya 19 yaşında.
önce bir evliliği idare etmeyi öğren bakalım
daha eşim çalıştırmıyor modundan çıkamamışsın.
çocuk olsa ellerinden hiç kurtulamazsın

Kırmak istemiyorum. Ama ben kırılıyorum.

kırmak istemediğin için kırılıyorsun zaten.

Ya sorun denize gitmek falan değil ama sorun artık sıkıldım evimde oturmak kocamla sohbet etmek falan iatiyorum.

eşine direkt böyle söyledin mi? yani ben seninle başbaşa olmayı özledim diye?

Diyemiyorum anlatamıyorum biliyorum ki kavga edeceğiz herseyi abartıyor dinleyip hataliyim demiyor. Soyledigime pisman ediyor. Cok sıkıldım yoruldum.. babam bile fark etti neyin var diyip duruyor.

bunu şikayet eder gibi, suçlar gibi değil de kendi hislerini açıklar gibi anlatmalısın. ses tonun da kavgaya mahal verecek şekil olmamalı..

Eşimi seviyordum hatta çok aşıktım ama şmdi keşke evlenmeseydim diyorum. Bi an once cocuk yapmakk ve bak cocuk yuzuunden gidemem demek istiyorum. O kadar sıkıldım ki.

çocuktan sonra toptan kv ile evleri birkeştirirsiniz.. bu olayları toparlamadan düşünme bence çocuk..
şimdiden eşini bu kadar yöneten kv çocuj olunca emmesinden gazına, kilosuna, uykusuna her şeyine karışır.. sen de kırmak istemiyorum diye bir şey demez daha çok üzülürsün.

gitmek istememene bahane arama kendi isteklerini çekinmeden söyle.. 1 kere tartışır 2 kere tartışır elbet bir gün anlar..

mesela tatil konusunda; balayı gibi olaack bizim için bu tatil başka uygub bir zaman da annenle gidebiliriz; diye hem istediginiz seyin olmasini saglayabilecek hem de kırmayacak çözümler geliştirebilirsin.. he 2. bir tatilin zamanı ne zaman gelir belli olmaz

Bizim de başlarda öyleydi. Güzellikle söyledim olmadı. Artık çok bunalmistim ve patladim. Eşime de kv de artık hiç üstüme gelmezler. Gitmek istersem giderim . Iş esi bizde bitiyor. Gelemeyiz, hasta vs. Bunları söyleyecek denge kuracak kişi eşiniz. Esimde ise Valla söylene soylene, afra tafra, tartışma ile çözdüm bu işi çünkü güzellikten anlamadi. Şimdi çok iyiyiz. Her işine koşar kv hiç beni uzmez. Başlarda çok kötüydü. Çok da şaşırmıştım. Bir yılımı aldı düzeltmek. Ama iyi oldu. Sessiz kalmayın. Asla altta ş kalmayın. Gitmek istemiyorsanız sen git ben gelmiyorum deyin. Ama arada kendiliğinden hadi gidelim annene ya da arayıp siz çağırın. Pek varliginiz hissedilmemis. Valla sessiz olup Her şeyi kabul edince ay ne iyi gelin olmuyoruz. Yoksa çok başınız ağrır.

çocukları asla kendinize kalkan yapmayın.
böyle bir manzaraya bir de çocuk eklenmez.
lütfen mantıklı olun.
sizin içinde bulunmak istemediğiniz bir hayata neden bir canlı daha mecbur bırakılsın?

sesini çıkarmak için daha ne bekliyosun. hasta olup aklını oynatmayımı. bulmuşlar 19 yaşında çocuğu parmaklarında oynatıyolar

eğer annemin isteğini reddedemedim gideceğiz dediğinde; ben gelmiyorum sen git deyin ve bu konuda kararlı olun çok erken bir yaşta evlenmişsiniz. sizi hala çocuk gibi görüyorlar onlar sizi kırıyorlar ama siz kırmak istemiyorsunuz, eğer kırmak istemiyorsanız kırılmaya devam edersiniz. kararlı olmayı öğrenin

Ayni tipatip birebir dedigin seyleri 3 senedir yasiyorum essek anneci bir koca(sam kocasi sozde koca) devamli ozledim oglum gelin diyen kv(burda cok sey dek isterdim kendimj tutuyorum) yani demem o ki o kocan asla degismicek ve uyanik oxellikle bide kocana sozunu geciren kaynana zamanla daha cok istediklerini yaptiricak istedigin kadar kavga et degismicek olaylar bacim Allah korusun benim gibi cocuk getirme hic evinde kalamazsin artik bu defa hadi annem cocugu ozledim diye durmuyor pislikler...(evlat sevgisi varligi ayri yasamak gerek elbet ama boyleleri onuda burnundan getiriyo ah ah)

Ay ne çocuğu. Boşaman lazım kocanı. Sen çocuk yapcam diyosun. Burda suç kv de değil. Kocanda kocanda.

Aç gözünü.

Diğer gelinlere niye yapamıyo kv bunları? Kocaları koruyo çünkü.

Bu durumu yaşadığım zamanlarda, teni evliyken ben de böle çok bunalmıştım. Onlar seni kendi düzenine alıştırmakta çalışıyorlar canjm. Sen susmaya devam edersen oooooo daha neler olacak. Ama Allah var benim kocam hep yanımdaydı hayır diyebiliyordu herkese. Bu sefer de kocamın yanında başka benim yanımda başka davranıyordu. Hatta birgün kocamı arayıp onlara çağırdılar, 5 dk sonra hepsi bendeydi. Kocam da orda kv bekliyor. İşler iyice çığırından çıkınca biz de gitmeye karar verdik. Su an aramızda 1000 km var. Kocam arkamdaydı yaptık. Senin böyle bir şansın da olmayacak. Ne çocuk yapmasından bahsediyorsun??

Sakın çocuk yapma ben denedim daha sarpa sarıyo bu kez hem torunu hem oğlunu özleyecek gün aşırı çağırdığını hergün çağıracak

Canım çocuk yapınca daha çok görüşürsünüz asıl. Kadın oğlunun hasretine dayanamıyor; torun daha bile tatlı olur. Her gün beraber olursunuz söyleyim.

Eşinle bu kv problemini çözmeden çocuk yapma bu bir.

Bu işin tek çaresi eşinle bu sorunu konuşmak bu da iki. Düzelmezse bu durum ben ayrılmak istiyorum bile diyeceksin . Gerekirse bitireceksin de . Çünkü bu basit bir problem değil; bütün ömrün böyle geçemez, geçmemeli. Eşinin araya mesafe koyması lazım. Dozunda görüşmesi ve ikinizle ilgili konularda kendi kararlarını vermesi annesinin lafıyla hareket etmemesi lazım. Bak samimi söylüyorum bu problemi çözmeden çocuk yaparsan daha çok sıkıntı yaşarsın .

Çok yüz vermişsin o kadar..

Bence sorun eşinde. Ne o öyle üç kişi tatile gitmek.kaplıcaya gitmekse amaç başka bi zaman yine gidersiniz üç kişi sizin tatilinizde değil.kv ile balayı mı yapılır.önce eşinize haklı olduğunuza inandırmalısınız.yoksa eşiniz kv iatemeyen gelin olarak görür sizi.eşinize birlikte vakit geçirmek istediğinizi onu sevdiğinizi sohbetini özlediğinizi söyleyin.eşiniz beraber vakit geçirmek için gitmek istemediğinize inansın.kv suçlayıcı dil kullanmayın yoksa kötü gelin gibi görür kulaklarını tıkar bu sefer size.annen seni özlüyor ama bende özlüyorum benimde ihtitacım var gibi cümleler kullan.kavga etmek son çare olsun

Evime alışmak istiyorum kendi evimizde sana güzel yemekler sunmak istiyorum ayrıca seninle yalnız baş başa geçirmek istiyorum seninle güzel yerleri gezmek görmek bizi yaşamak varken neden kv evinde hergün gecirmek zorunda birakiliyorum gerçekten cok sıkıcı olur herşey yerli yerince olunca güzel olur

Nee .... 3 kişilk balayimi? Yok artık! Kv ne işi varmış çok ayıp eder gelirse bence hiç gitme daha iyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…