Her kv böyle mi?

Bir sürü şey yazıldı bence mantıklı olanları seçtim bir kısmını uygulamaya aldım bir kısmınıda ciddiye almadım. Bunun yaşla alakası yok. Emin olun yaşıtlarımdan hatta benden büyüklerden daha çok sey gördüm.

Ben bir çok insan gibi el bebek gül bebeek anne baba elinde büyümedim. Emin olun kendimi savunmayı heo öğrenddim. Ama ben bi aile kurdum eşimi seviyorum. Kv benim tanidiğim ilk annem. Insanın annesi olmamasını bilir misin hic tanımamak görmemek. Hayaťimda gördüğüm anne dediğim tek kişi kırmak istemiyorum anlayacağinız. Sizin sandığınız gibi 19 yaşında sevgilisiyle evlenenn cahillerden değilim hala okuyorum vs. Ama dediğiniz benim fikrimce hoş degildi

Ahahhaha insallaaaahhhh ama bişey diyim mi bence adı kayinvalide olduğu için rahatsız oluyoruz genel anlamda. Hani abla teyze ya da komşu olsa sogumayiz diye düşünüyorum

Ben ciddiye alınmayan kısımdaysam keşke zamanında bilgilendirseydiniz de kardeşimden bile küçük olup akıl danışan bir kadına karşı daha fazla sorumluluk hissetmeseydim.
Umarım kv niz sizin anne sevgisi ihtiyacınızı giderebilir. İyi günler.

Yanlış anlamayın kusura bakamyın öyle demedim. Sizin söylediklerinizde ciddiye aldıgım kısımlar var sadece bazı kişiler tabiki yardım etmek amacı ile kavga et gerekirse dedi ama.bennim kişiligimde yok insanlari kırmak istemiyorum özellikle ilk kez aile bulabilmişken. Çok teşekkur ederim kusura bakmayın kırdıysam üzgünüm

Tahmin ettigim gibi. Kocalariyla baglari iyi olmayan yada vefat eden kadinlar ogullarini esinin yerine koyuyor bence. O sevgiyi onda tadiyor. Ve ayrilmasi cok zor oluyor. Yaslarinizda yonetilebilecek bir yas gibi gozukuyor onlara. Bizde ayni bu yasta evlenmistik esimle. Siz soyledigimi deneuin bi.

Siz de sesinizi çıkardınız mı işe yaradımı?
tabiki yaradı eskiden bizim evi kendi evleri sanıyorlardı anne babadır basımızın üstünde yeri var ama ona buna karısır alır degistirilerdi . simdi okadar karısamıyırlar. sana laf vurdugu zaman sende hazır cevap ol eskiden beler söylüyodu düsün ona göre hazırla kendini kırma ama cekinmede. sonra insanın bası agtıyor.
simdi bizmesafe koyduk onlarda biliyor benim huyumu daha az gelmeye calısıyorlar eskiden kv iki güne bir arardı simdi haftada bir felan konusuruz .

ayrılmak istiyorum deme seven adamda olsa bazı erkeklerde gurur vardır beni bırakana dur demem diyebilir

çok güzel bi haber inşallah düzelir kalp tabi ki kırmıyın ama böyle yapınca bazen sesimizin çıkması gerekiyo

Hemen çocuk yapma ve eşinle güzel güzel uygun bi dille konuş bugünlerin birdaha gelmeyeceğini ve evliliğin ilk yılının tadı hiç bir zaman bulunmayacağını söyle ve lütfen artık şu erkekler evlendikten sonra artık evli olduklarını bi evleri olduğunu ve eşleri olduğunu anlasınlar öyle anneye gitmezsem alınır küser kırılır kalıbından çıksınlar sanki bekarken sürekli dizlerinin dibindelermiş gibi sürekli anneye gitmek nedir ya?

Bekarken hatta bekar evindeydi 3 ay annesiyle kaldi sonra biz evlendik o kadar umursamazdı :)

Ben mi fazla kötüyüm.

Neden sürekli işime karışıyorlar beni hiçmişim gibi görüyorlar. Kırmak istemiyorum.

Eşin ana kuzusu olduğu için

Eskisii gibi değilsin tersliyorsun neyin var diyor.

Sorun sende de. Anlat. Kavga ederse etsin. Gecer mi bu hayat böyle. Daha 5. ay. 20 yıl 30 yıl boyle gider mi? Bi karar ver. Nereye kadar kavga edecek?

Bide çocuk diyorsun Anlam veremiyorum gercekten yahu. Bin tane konu var kkda. çocuk olunca her şey iki katına çıkar bile. Bu sefer de cocugu bahane edecek özledim diyecek.

Bu başlığı açtıktan sonra çok naz yaptım eşime ve konuyu açtığımdan beri bi kere kv den geldi bana oturmaya ben hiç gitmedim dün çağırdı eşim izinliydi. Eşim gidelimmi dedi hayır seninle denize gitmek istiyorum çok xaman oldu falan dedim tamam dedi. Burdan aldığım taktiklerle biraz olsun sesim çıkar oldu kimseyide kırmadım cok şükür :)

Sakın saķın 2-3 sene cocuk yapma. Ben 30 yasinda dogurdum ama kv ile cocuk yuzunden yasadiklarimdan sonra 1-2 sene daha bekleseymisim daha iyi olabilirmis diyorum.

Benzer bir olay bende de var hatta biz 1 aydır kayınvalidemlerle kalıyoruz ben de hamileyim tek kalmayayım diye orda kalıyoruz bende tartışmaktan yoruldum çocuk çare olmayacak

Her KV böyle değil,her gelinin aynı olmadığı gibi. Herkesin karakteri farkli,ben sevmem öyle mic mic ilişkileri,direk yuzune soyleseniz kıskandı olursunuz,soylemeseniz içine dert olur. Ben kıskanç olmayı yeglerim hakkaten nefret ederim sürekli sarıp opulmekten,karsimdakileride kim olursa fark etmez öyle görmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…