Bir sürü şey yazıldı bence mantıklı olanları seçtim bir kısmını uygulamaya aldım bir kısmınıda ciddiye almadım. Bunun yaşla alakası yok. Emin olun yaşıtlarımdan hatta benden büyüklerden daha çok sey gördüm.Kötü mü? Sevişmek de sevgiden türemiş bir kelimedir oysaki. Odanızı da merak falan etmiyor kimse rahat ol :)))
Yaşın küçük o yüzden anlatmak istediklerimi hiç anlayamayıp bu basit kelimelere takılıyorsun. Halbuki sana rehber niteliğinde neler yazıldı. Yazık..
Kv aradı bizi gelin diye bigün önce yine ordaydık. Bende eşime dedim bugün denize gidelim havalar iyice sıcak falan diye. Annesi arayınca biz gelmeyelim denize gitmeyi düsünüyoruz sende gel istersen dedi nezaketen. Kv yok ben yorgunum gelin yemek yiyelim gidersiniz dedi oda yok geç olur yarın iş başı yapıcam dedi.
2 gün oldu hergün arayan mesaj atan kv 2 gündür aramıyor bizi ne beni nede eşimi. Eşimde bugün annem aradımı seni dedi yoo dedim. Baya işte icerledi bi gun gelmedik diye böyle yapmaması gerek benimde kendi hayatım var falan dedi biraz öfkelendi.. içten içe çok mutlu oldum zaten konuyu açtığımda buradan cesaret alıp niyetimi belli etmiştim inşallah düzelir ya herşey.
Bir sürü şey yazıldı bence mantıklı olanları seçtim bir kısmını uygulamaya aldım bir kısmınıda ciddiye almadım. Bunun yaşla alakası yok. Emin olun yaşıtlarımdan hatta benden büyüklerden daha çok sey gördüm.
Ben bir çok insan gibi el bebek gül bebeek anne baba elinde büyümedim. Emin olun kendimi savunmayı heo öğrenddim. Ama ben bi aile kurdum eşimi seviyorum. Kv benim tanidiğim ilk annem. Insanın annesi olmamasını bilir misin hic tanımamak görmemek. Hayaťimda gördüğüm anne dediğim tek kişi kırmak istemiyorum anlayacağinız. Sizin sandığınız gibi 19 yaşında sevgilisiyle evlenenn cahillerden değilim hala okuyorum vs. Ama dediğiniz benim fikrimce hoş degildi
Kesinlikle :)Ahahhaha insallaaaahhhh ama bişey diyim mi bence adı kayinvalide olduğu için rahatsız oluyoruz genel anlamda. Hani abla teyze ya da komşu olsa sogumayiz diye düşünüyorum
Yanlış anlamayın kusura bakamyın öyle demedim. Sizin söylediklerinizde ciddiye aldıgım kısımlar var sadece bazı kişiler tabiki yardım etmek amacı ile kavga et gerekirse dedi ama.bennim kişiligimde yok insanlari kırmak istemiyorum özellikle ilk kez aile bulabilmişken. Çok teşekkur ederim kusura bakmayın kırdıysam üzgünümBen ciddiye alınmayan kısımdaysam keşke zamanında bilgilendirseydiniz de kardeşimden bile küçük olup akıl danışan bir kadına karşı daha fazla sorumluluk hissetmeseydim.
Umarım kv niz sizin anne sevgisi ihtiyacınızı giderebilir. İyi günler.
Tahmin ettigim gibi. Kocalariyla baglari iyi olmayan yada vefat eden kadinlar ogullarini esinin yerine koyuyor bence. O sevgiyi onda tadiyor. Ve ayrilmasi cok zor oluyor. Yaslarinizda yonetilebilecek bir yas gibi gozukuyor onlara. Bizde ayni bu yasta evlenmistik esimle. Siz soyledigimi deneuin bi.Ben 19 eşim 23 ve eşim evin en küçuk oğlu bir küçüğüde görümcem oda evli. Ama eşime karşı farklı bir bağı var diğerlerine göre. Kp ile boşandığında kv hep yanında olmuş belkide bu yüzden beni kabullrnemedi elinden aldığımı falan düşünüyor
Seven adamın dememesi lazım benceYa ayrılmak istiyorum dediğimde ayrılalım derse?
tabiki yaradı eskiden bizim evi kendi evleri sanıyorlardı anne babadır basımızın üstünde yeri var ama ona buna karısır alır degistirilerdi . simdi okadar karısamıyırlar. sana laf vurdugu zaman sende hazır cevap ol eskiden beler söylüyodu düsün ona göre hazırla kendini kırma ama cekinmede. sonra insanın bası agtıyor.Siz de sesinizi çıkardınız mı işe yaradımı?
çok güzel bi haberEşimle aramız çok iyi çok seviyoruz birbirimizi ama söz konusu annesiyken biraz değişiyor. Evet birlikte vakit geçiriyoruz hatta çok eğleniyoruz ama annesi tek yaşadığı icin ya bişey olduysa ondan çağırıyorsa falan diye hemen gitmek istiyor...
Sorun sadece kv beni kabullenemiyor nedenini bilmiyorum ama hala bana karşı bi gıcıklığı var.
Şmdi bi kaç kez konuyu açtıktan sonra eşimle konuştum güzelce 2 gün öncede ilk kez hayır dedirtebildim.
:)
Benim esim çok grurlu ne diyeceğini kestiripte blöf yapamıyorum.ayrılmak istiyorum deme seven adamda olsa bazı erkeklerde gurur vardır beni bırakana dur demem diyebilir
Bekarken hatta bekar evindeydi 3 ay annesiyle kaldi sonra biz evlendik o kadar umursamazdı :)Hemen çocuk yapma ve eşinle güzel güzel uygun bi dille konuş bugünlerin birdaha gelmeyeceğini ve evliliğin ilk yılının tadı hiç bir zaman bulunmayacağını söyle ve lütfen artık şu erkekler evlendikten sonra artık evli olduklarını bi evleri olduğunu ve eşleri olduğunu anlasınlar öyle anneye gitmezsem alınır küser kırılır kalıbından çıksınlar sanki bekarken sürekli dizlerinin dibindelermiş gibi sürekli anneye gitmek nedir ya?
Ben mi fazla kötüyüm.
Neden sürekli işime karışıyorlar beni hiçmişim gibi görüyorlar. Kırmak istemiyorum.
Eskisii gibi değilsin tersliyorsun neyin var diyor.
Bu başlığı açtıktan sonra çok naz yaptım eşime ve konuyu açtığımdan beri bi kere kv den geldi bana oturmaya ben hiç gitmedim dün çağırdı eşim izinliydi. Eşim gidelimmi dedi hayır seninle denize gitmek istiyorum çok xaman oldu falan dedim tamam dedi. Burdan aldığım taktiklerle biraz olsun sesim çıkar oldu kimseyide kırmadım cok şükür :)Eşin ana kuzusu olduğu için
Sorun sende de. Anlat. Kavga ederse etsin. Gecer mi bu hayat böyle. Daha 5. ay. 20 yıl 30 yıl boyle gider mi? Bi karar ver. Nereye kadar kavga edecek?
Bide çocuk diyorsunAnlam veremiyorum gercekten yahu. Bin tane konu var kkda. çocuk olunca her şey iki katına çıkar bile. Bu sefer de cocugu bahane edecek özledim diyecek.
Eşim suan istemiyor zaten biraz gezmek falan istiyor.Sakın saķın 2-3 sene cocuk yapma. Ben 30 yasinda dogurdum ama kv ile cocuk yuzunden yasadiklarimdan sonra 1-2 sene daha bekleseymisim daha iyi olabilirmis diyorum.