Her kv böyle mi?

darlyda

Sevgiyumağı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2.097
1.538
Gerçekten artık sıkıldım 4 ay oldu ama soğudum. Evliliğim 5. Aya girecek nerdeyse daha öncede bu tarz bi konu açmıştım. Kv ve kocam arasındaki o manasız sıkı fıkılık...

Evleneli 5 ay olacak nerdeyse. 2 bilemediniz 3 güne 1 kv arayıp çok özledim hadi bana gelin diyor. Tamam oğlunu özlemesi normall. Ama bennim işim olamıyor nedense. Beni bi kez arayıp kızım müsait misiniz demiyor sürekli oğlunu arıyor ve oda bana son dakika diyor..

Bu ramazan ayı boyunca evimde iftar acamadım neredeyse. Bigün iki gün degil tam 1 hafta üst üste yok dedenler var yok abinler geldii diye diye bizi yemeğr çağırdı ve koca ramazanda sadece bir kez babamlara iftara gittik ondada bin ah işittim. Sürekli gidiyoruz falan dedi. Bende ona dedim asıl hergün annendeyiz evleri bari birlestirelim bu ne ya falan dedim. Kavga ettik. Bunca zamandir ilk kavgamız ve acayip sinirlerim bozuldu.

Ben evlilik arifesinde esim ve kv sectiği gibi bi evde ve o düzende oturuyorum. Ağzımı açıp kimseyi kırmak istemedim ama 3 gelin varken en çok bana böylr yapılması eşimin suçu.

Eşimin abisii ve eşi 1 aydır türkiye turu yapıyorlar. Bizimde eşimle fikrimizde vardı böyle bisey yurt dısı falan ama biraz biriikim yapmak istedik. Muhabbeti açıldı kayınımgille otururken eşim bizde gidicez falan inşallah dedi kv hemen kaplıcaya da gidecek misiniz ahh keşke benide bi götüren olsa dedi... biriicik oğlu benim eşşek kocamda hemen neden olmasın 3müz gideriz iste dedi.. ya abi anlamıyorum onlar evli 4 seneedir her sene geziyor hicbiriinde götürmemiş biz 5 aydır evliyiz balayı gibi bi niyetimiz var ama 3 kisi gidicez.

Çok sıkıldım artık sesimi çıkaramamaktan. Bende bu durumlardan çalısmak istedim eşimde çalıştırmak istemiyor. Iç giyim yada bayan kuaförü açayım oyalan dedi erkekkde gelmez diye. Kv ne demiş olmaz.. niye olmaz ben tek başıma yapamazmısım zorlanırmışım daha yeni evliymişim evimde oturmalıymısım. Diger iki gelin yillardir calisiyor. Ben mi fazla kötüyüm.

Neden sürekli işime karışıyorlar beni hiçmişim gibi görüyorlar. Kırmak istemiyorum. Ama ben kırılıyorum. Kv bizi 2 güne bir çağırma diyemem eşimde cagirdi ayıp olur bende geliriz dedim diyip duruyor. Bir kez bile iyi misin gidelimmi demedi. Bir keresinde hastaydım yumurtalıklarımda kist var ve aşırı sancılı oluyor resmen hastanelik oluyorum. Hatta hastaneye gittik. Iğneye.. eşim sancımı bile bile annesi aradı gelin dayinlar abinler var oturalum diye geliyoruz tamam dedi.. daha eve geçmeden oraya gittik yerimde duramıyorum bide hizmet bekliyorlar kalkmayınca yüzüme bakıyor ama kalkamıyorum o an terler boşaldı yüzümden bembeyaz oldum kendimi sıkmaktann bayılmısım. Daha öncede yaşadık bunu ve bile bile geliriz dedi eşim hasta anne bu seferlik gelmeyelim demedi...

Yarın eşim izinli ve yine kv gidiyoruz dün ve arifede ordaydık. Söz verdi denize götürecekti ama annesi gelin özledim demis buda tamam geliriz demis denize gidecektik dedim baska zaman götürcem dedi.

Ya sorun denize gitmek falan değil ama sorun artık sıkıldım evimde oturmak kocamla sohbet etmek falan iatiyorum.

Ne yapayım artık çok soğudum eşim bile fark etti. Eskisii gibi değilsin tersliyorsun neyin var diyor. Diyemiyorum anlatamıyorum biliyorum ki kavga edeceğiz herseyi abartıyor dinleyip hataliyim demiyor. Soyledigime pisman ediyor. Cok sıkıldım yoruldum.. babam bile fark etti neyin var diyip duruyor.

Eşimi seviyordum hatta çok aşıktım ama şmdi keşke evlenmeseydim diyorum. Bi an once cocuk yapmakk ve bak cocuk yuzuunden gidemem demek istiyorum. O kadar sıkıldım ki.

Lutfen bana akıl verin. Sizinkilerde böylemi benn açıkca söylemeli miyim yada kv anlar mı beni artik oglundan sogudum mu demeliyim???

Sesini cikarmadigin icin boyle oluyor desek
Sesini cikarabilecek misin ?
Anasinin eteginden cikamamis bi saskolozla evlisin
Kv parmaginda oynatiyor .
Ya cingar cikaricaksin kv yle
Ya pasa pasa gideceksin ..
Bu arada cocuk dogurmak cok akillica
Bugun 1 arayan cocuk olunca 3 kere arar gunde ozledim diye.

Cocuk olunca gidemeyecegini mi saniyorsun? Asil ozaman kurtulamazsin. Burada okuyoruz örneklerini. Bu seferde torunumu özledim diyecek? Cocugun var diye eve mi kapanacaksin saniyorsun, kac gun gitmeyeceksin? Buyuk hata yaparsin.
Yasin cok kucuk belli ki ne hayatini yonetebiliyorsun ne dogru dusunebiliyorsun. Bazen tartismaktan korkmamak gerekiyor. Evet tartisinca insanin tadi kaciyor ama susuncada cozulmuyor kendi kendine.

güzel konuşunca anlamıyosa. Sürekli ara tafra yapın bi de kv le kavga edebilirsiniz iyilikten anlamayana kötülük gerekli...

Evet yasim kucuk kimseyi kırmak da değil niyetim. Benimle yaşıt kızı var kv ile sorunlar yaşıyordu gitmek istemedi dünürleriyle kavga çıkardı. Kızını korudu. Bazen eşi ile ayrı acaba o yüzden sürekli bizi istiyor sıkılıyor mu diyordum ama baktım ki 4 cocuktan sadece birini cağırıyor..

Yasim 19 suan istesemde cocuğum olmuyor. Ama iste düsünmüyor değilim. Belki o zaman tamam der. Orur evde der.

Ben sevgisinden eminim kötü gözle bakan kv falan is yapmayınca. Evet eşim hep anneci ama kv tek ben uygun bi dille anlatmak istiyorum eşim hep geceleri çalışıyor gunduzleri uyuyor uyaninca ben vakit geçirmek istiyorum çogu zaman kv bize kalan zaman fazla olsun diyorum ve bunu güzel bi dille anlatmak iatiyorum olgunca ergen tribi ile değil

Allahım okurken daraldım. Hayır demeyi öğreticeksiniz eşinize öyle yada böyle öğrenecek yani. bilemiyorum naparsınız kavga mı gürültü mü ama şunu diyebilin bari benim annem de anne babam da baba. Kime ne kadar gidiyosak eşit olsun de yani tek kişilik yaşanmıyor bu hayat. Ne o bütün ramazan sizin ailenize 1 kere gitmek ayıp değil mi onun ailesine 20 kere gidilmişken?

Öncelikle kavga etmeden güzellikle yapmaya çalışın mesela arayıp kvnin çağıracağını bildiğiniz bi gün diyin ki "canım akşama plan yaptım sevdiğin yemekleri yaptım film ayarladım" artık mısır patlatın filan film gecesi hazırlayın. Bak kimseye söz verme bu gece evimizde olalım diye peşin peşin anlaşın o gün hayır desin mesela sonra o hayırları artırırsınız.

Ayrıca size sormadan tamam demesin annen arayınca bana da bi sor planın var mı bi danış demelisin. Ne kadar kavga etmezsen o kadar senin karına olur çünkü kavga edince klasik kv sevmeyen gelin oluyosun. Kocanın gözünde kv yükselir sen düşersin. Mümkün mertebe saman altından su yürüt son çaren kavga olsun

Ne zaman annesine gitmek istese atıverin işte adamı yatağa sanmıyorum o pozisyonda annesini düşüneceğini hiçbir erkeğin sjsnsn

Kimseyi kıramıyorum diyip herşeye ewet dersen olacağı bu!!! Ezik bi tip olmuşsun. Kv ile kocanda bir güzel kullanıyor bunu.

Artık hayır demeyi öğren.

Ayrıca çocuk olunca daha fena olacak. Hem hamilelikte hem doğumdan sonra kocan hepppppp anneme git diyecek.

Önce oğlumu özledim diyen kadın sonra torunumu özledim gel diyecek.

Çok fena yanlışdasın!!! Artık resti çek.

Esinizle yaslariniz kac? Kayinvalideniz her ikinizi de buyumus gormuyor sanirim. Evin en kucuguyse kocaniz zaten vay halinize. En kisa zamanda bu durumu toparlayin. Annesiyle ilgili bir konu olmadigini, onlari cok sevdiginizi ama sadece evinde kalmak istedigini, ona hic doyamadiginizi anlatin. Esinizin mutlaka bir zaafi vardir. Onu bulun.

Cocuk meselesine gelince de sakin su durumda bunu dusunmeyin. Cocuk olduktan sonra da "sen cocuga bakamazsin"lar, "gelsin burda kalsin", "ben torunumu cok ozledim size geliyorum"lar baslar. Her sey dozunda cok guzel. Once konuyu halledin sonra cocugu dusunun

Eğer çocuk olursa, daha FENA olur.
Artık sen "KV evinden çıkamıyorum!" diye yakınırken, "KV, evimden çıkmıyor!", "KV her gün bizde" vb konular açarsın !!!

Sen basta sus pus bir imaj cizmssin kimsenin seni dusunmesini bekleme sessiz kalfigin surece ustune cikacaklsr.

Brnde senin gibiydim kirmamk icin susurdim kirildim.adamlar evimin prrde sekline bile karistilar.
Artik susma .esine abilerinden ornek ver .ben seninlr gitmek istiyirun de yanliz.
Biz evlendik ailrler bas taci ama bukadar sik olmaz de.beninkilrr aliniyir siklikla esit olsun de.o kv nede laf vur cevap ver soguk tut yuzunu

Csnim sen koyun gibi uysalca grliyon gidiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…