Her kadının işveli cilveli olması mümkün mü?

Çok odun biri olmasam da pek cilveliyim de diyemem yalan olmasın. Kendi çapımda keyfim yerindeyse şımarırım eşime ancak keyfim yoksa benden serti yok. Çok sert ve zor bir insana dönüşebiliyorum özellikle hayal kırıklığı ve hüzün yaşadığımda. Haklıysam orta yolu bulmaktan çok geri adım atmamayı seçiyorum kesinlikle ve eşim atmak zorunda kalıyor.

Bu keyifliyken yaptığım şımarıklığı hüzünlüyken de yapabilsem herhalde asıl o zaman avucumun içinde oynatırım ama nerdeee Asıl kavgada tartışmada, üzülünce böyle cilveli masum masum davranmak lazım ki işe yarasın :) Benim eşim çok cıvıl cıvıldır sürekli muhabbet edelim sabahtan akşama kadar sevişelim yataktan çıkmayalım sahilde mumlarla yemekler yiyelim vs vs En az ayda bir özel bir akşam yemeği hazırlayıp mumlarla şaraplarla romantik bir müzik eşliğinde yapmazsa rahat edemiyor adam ama ben o kadar romantik değilim :') Çok mutlu oluyorum ama aklıma gelmiyor benim ya da onun kadar duygulu olamıyorum. Burda okuduğum mesajları uygularsam çok yardımcı olacak gibi özellikle yenGEnC i :)))

Bir de bu kahvaltı mevzusu falan bana da garip gelmedi ya. İşsiz olduğum dönem adam sabah işten gelip kahvaltıyı hazırlar ortalığı toplar öyle uyandırırdı. Şimdi de akşamları ben işten gelene kadar akşam yemeğini halleder evi temizler. Bisküvi kısmı abartı gibi

Cavidan mı arkadaşın adı?

Bende çok cilveli sayılmam dedigim gibi adam iş yukumu azaltim bana karşı daha yumuşak olursa o zaman mesela sabah öperek uyandırmadan başlarım ama bı öpücük değil üst üste bir kactane yanaktan boyundan biraz kiritarak hadi ama falan diyerek evde bir şeyi tamir ettiyse maşallah benim kocama ya ne kadar şanslıyım falan deyip kedi gibi sirnasinca adam kendini fetih yaptım sanıyor zaten

Başak burcu musunuz?

Anlattığınız karakterin aynısı ama tıpa tıpıyım ve başağım

Kadın mutluysa seviliyorsa, eşinden değet görüyorsa, eşi işbitiren erkek olduğunu hissettiren biriyse, farkında olmadan cilveli oluyor.
Ülkemiz erkeklerinin çoğu psikolojik sorunlu olduğu için cilve yapacak neşe bırakmıyorlar kadında. Evlilikler de ev arkadaşlığına dönüyor

Eşime okudum bu yazınızı elde ne adamlar var diye.
Eşimin cevabı o artık s.kli bayan olmuş dedi

Asla beceremem cilve işlerini. 4.5 yaşındaki kızıma bakıyorum baştan aşaği cilveden ibaret. Tamamen yapı meselesi olduğunu düşünüyorum.

Bu da pek normal gelmedi. Böyle kedi gibi herifi ister miydim diye bir düşündüm şahsen

Bu cilve değil sanki ya
Bildiğin gerizekalılık adam da bunlara düştüğüne göre beyinsiz bence. Cilve dediğimiz şey kibar hoş edalı tavırlar olabilir ama bu anlatılanlar değil kesinlikle. Bir de baş başayken evinde kocana her türlü cilveni yaparsın da arkadaşının evinde kapı çarpıp ağlamalar zırlamalarla cilve yapmazsın ya benim evimde yanımda böyle acayip hareketler yapan koca kadına böyle bakarım bir daha da görüşmem sanırım

Ay yengeç maşallah enerjin çok güzel

Gün geçmiyor ki bdv deki konulara yapılan yorumlardan şaşırıp şok olduğum bir insan türü çıkmasın.

Bu kadar ilgiden kacarim ki. 40 gundur dipdibeyiz tatilde. Donuste uzun sure sehir disi gorevi var. Dort gozle bekliyorum, gitsin de kafami dinleyeyim diye. Sizin tanidik da bana pek normal gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…