- Konu Sahibi MoonLiight
-
2 günde roman yazacak kadar şey oldu yazarsam kadinliginizi sorgularsinizBende olsun istiyorum miniminnacığa razıyım ama bilmiyorum ki napılır ne edilir yada ne zaman nerde yapılması lazım hangi ses tonuyla falan çok zor bence
Bunları yapan insan evladı mıBak yemin ederim sana ,Allah şahit.
Adam evi işyerine yakın tuttu ki öğlen arası gelip karısına kahvaltı hazirlayabilsin diyeeve geliyor kahvaltıyı hazırlıyor karısını uykudan uyandiriyor ,kahvaltıyı yapıyorlar mutfağı topluyor ise gidiyor
çocuğunu bile alistirmis ;" annen uyuyorsa uyandırmayacaksın, dolapta süt ve gevrek var ye ben gelene kadar." diye tembihliyor
Eğer dışarda biri bir bisküvi ikram ederse, cebine koyup getiriyor; ola ki laf arasında yediğini söyler de getirmemiş olursa vay ki vay odalara kapanıyor, ağlıyor. " Nasıl yani o bisküviyi yedin ve ben aklına gelmedim öylemi diye agliyor" ciddi ciddi hıçkıra hıçkıra ağlıyor. ( Bisküvi için değil aklına gelmedigi için agliyormus)2 gün bizde kaldılar imdattttt yangın var diye bagiracaktim
Kız tövbe bismillah o kadının ki sadece cilve değildir o zaman biyerlerinde pırlantayla falan doğmuşdurBak yemin ederim sana ,Allah şahit.
Adam evi işyerine yakın tuttu ki öğlen arası gelip karısına kahvaltı hazirlayabilsin diyeeve geliyor kahvaltıyı hazırlıyor karısını uykudan uyandiriyor ,kahvaltıyı yapıyorlar mutfağı topluyor ise gidiyor
çocuğunu bile alistirmis ;" annen uyuyorsa uyandırmayacaksın, dolapta süt ve gevrek var ye ben gelene kadar." diye tembihliyor
Eğer dışarda biri bir bisküvi ikram ederse, cebine koyup getiriyor; ola ki laf arasında yediğini söyler de getirmemiş olursa vay ki vay odalara kapanıyor, ağlıyor. " Nasıl yani o bisküviyi yedin ve ben aklına gelmedim öylemi diye agliyor" ciddi ciddi hıçkıra hıçkıra ağlıyor. ( Bisküvi için değil aklına gelmedigi için agliyormus)2 gün bizde kaldılar imdattttt yangın var diye bagiracaktim
Yani bende bi bakmadım değil kendime2 günde roman yazacak kadar şey oldu yazarsam kadinliginizi sorgularsinizben sorguladim
Bir gün daha kalsaydı kilodu indirip kaç Gr diye bakacaktımKız tövbe bismillah o kadının ki sadece cilve değildir o zaman biyerlerinde pırlantayla falan doğmuşdur
Yok o kadar istemem ben sıkılırım azıcık öğrensem yeter
Valla galibaBunları yapan insan evladı mı
Ay şakaa yok artıkBir gün daha kalsaydı kilodu indirip kaç Gr diye bakacaktımneyse ki agdasini da kocası yapıyor
Ben zaten yapamam. Bana ters. Ben miy miyliktan hoşlanmam. Kilolu olduğu için özel bölgesini gormuyormus, kuaför ya da güzellik merkezi de sağlıklı değilmiş kocası aliveriyormus ne olacakmışAy şakaa yok artık
Yok yok sen ondan uzak dur bacım hiç iyi örnek değil gelsin biz ona azıcık ders verelim de orta yolu bulsun
Yok yok ben azıcık kurcaladım da yengeler teyzeler falan bütün erkekler seviyo bence bu zımbırtıyı işe yaramayan adama benim gibi erkek fatma düşmüştür kesinBen de özellikle olmasını istediğim bir durum varsa mutlaka hadi kocacığım, aslan kocacığım, kaplan kocacığım moduma geçerimşuana kadar hep işe yaradı bu cilve midir bilmem ama eşimin yapmayacağı bir şey olsun leh der illallah demez. Yani bu koca faktörünün kişiliği ile de alakalı.
Yarın denicem inşallah gülmemNeşeli olduğunda, partnerine libidoyu artıran hareketler yaptığında (öpücük, hafif dokunuş, kaş göz hareketleri), gücünü övdüğünde(üfff erkek yhaa) zaten cilveli oluyorsun sadece ayna karşısında biraz hareket çalışman lazım. Hakeretkerin falan kibar olmalı komşu bir ablam var Sibelcan gibi kıkır kıkır şıkır şıkır. Kivirtarak yürür, gözleriyle edalı edalı bakar. Ben bile gözlerimi alamam
Yaşasın erkek Fatmalar cilveli Fatmalar zaten yolunu buluyorYok yok ben azıcık kurcaladım da yengeler teyzeler falan bütün erkekler seviyo bence bu zımbırtıyı işe yaramayan adama benim gibi erkek fatma düşmüştür kesin
Şimdi jeton düştü evet bende sevmem öyle kedi gibi sırnaşık mıy mıy adam demek mi öncesinde hiç görmediyse cilveyi böle bişi sanıyor o zamanBen zaten yapamam. Bana ters. Ben miy miyliktan hoşlanmam. Kilolu olduğu için özel bölgesini gormuyormus, kuaför ya da güzellik merkezi de sağlıklı değilmiş kocası aliveriyormus ne olacakmışmiy miy kedi gibi konuşanlar, göz devirenler falan var kedi gibi gözünün önüne gelir illa ki aynen öyle. Konuşurken ağzına terlik vurasim geliyor. Çünkü sen bu değilsin iğreti duruyor ve bu çok belli.Ona ve kocasına hoş geliyor tabi beni ilgilendirmiyor ara sıra aile bulusmalarinda denk gelirsek o kadar.
Evet lütfen yaşasınlar yaşayalım bizYaşasın erkek Fatmalar cilveli Fatmalar zaten yolunu buluyor
Ay hasta bunlar beeBak yemin ederim sana ,Allah şahit.
çocuğunu bile alistirmis ;" annen uyuyorsa uyandırmayacaksın, dolapta süt ve gevrek var ye ben gelene kadar." diye tembihliyorkendi isteğiyle uyanmazsa mutsuz olurmuş,başı agrirmis
Kocam da kocam pasam da pasam diyip sonra para getir altin getir denmesi gerekiyor sanirsam
Şahit olmasam inanmazdım. Ki ben kadınla akrabayimAy hasta bunlar beecilve degil bunun adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?