- 13 Aralık 2021
- 43
- 86
- 18
- Konu Sahibi MoonLiight
-
İşve cilve karşılığında her istediğimi yaptırabildiğim bir kocam yok vallabenim adam kendi kafasına koyduğunu yapar,cilve falan işe yaramaz. Zaten ben de beceremem. Sadece genel itibariyle güleryüzlü ve tatlı dilliyimdir. Sabahları mutlu mutlu uyanırım,hiç surat yaptığım görülmemiştir. Eşim için ekstra bir şey yapmam.
Evet okuyorum ne kadar güzel cilve yapanlar var. Biz de ne kadar iyi ılımlı gönlünü hoş tutarsak tutalım. Asla isteklerimiz olmaz ertelenir. Yani olması için büyük kavga huzur vermemek gerekiyor bazi erkeklere. Benimki boyle ne yaptirirsam olay kavgayla yapılır sabrım biter çünkü... Oğlak burcu erkek zor.Olay istediğini yaptırmaksa erkekten erkeğe değişir. Benim eşime cilveyle istemediği bir şeyi yaptıramazsın. Ama mağdur olup vicdanına oynarsan her şeyi yaparyani kişiden kişiye değişiyor. Ama çok sağlıklı bir yaklaşım değil bence
Ama bu cilve olmuyor ya seksilik oluyor ama taktikler çok iyi deneyeceğimMesela bişey mi isteyeceksin elinle adamın boynunu yada başka yerlerini oksayabilirsin bacağını adamın kucağına atabilirsin veyaa dilinle ve nefesle kulagina küçük dokunuşlar yapabilirsinçok güzel kokan bir parfüm sıkıp seksi bir elbise ile kucağına da oturabilirsin yani bu tarzz şeyler işte gayet etkili oluyor
Cilve başka ne olabilir ki amaAma bu cilve olmuyor ya seksilik oluyor ama taktikler çok iyi deneyeceğim
Ben hiç cilveli değilim, dişil enerjim çok düşük.Göğüslerim küçük mesela,bu durumdan hiç memnun değilim.Gülüşümü beğenmiyorum.Zaten pek de gülmüyorum.Yakin çevremden de iltifat almam.Kendimi de hiç güzel bulmuyorum.Bende bu durumlar dişil enerjimi düşürüyor.Biliyorum cilvenin öyle çok güzel olması ile alakası yok ama bende çok büyük etkisi var.
Ben çekici olmanın göğsün büyük olmasıyla alakası olmadığını melisa senolsun nefesnefese dizisinde anladim. Kadın in giyimi bakimi dekoltesi doğru kullanımı göğüs küçüklüğünü kapatiyor ve gayet çekici olabiliyordu. O yüzden silikon olmadan da olabiliyor.Ya ben geçen bir doktorun Instagram hesabında silikon takılı memelerin öncesini sonrasını gördüm. Vallahi soğudum, midem bulandı. Yıllardır silikon taktırmak istiyorum, ikinci çocuğun emmeyi bırakmasını bekliyordum. O fotoğraflardan sonra yaptırır mıyım bilmiyorum
Eşiniz size bir kadın gibi davranırsa zaten işvelenip cilvelenşrisniz ama erkek kadını görmezden gelir umursamaz arkadşaı gibi davrnaırsa o kadında ki dişil enerji puuf. Ben öyleyim mesela birden seyit onbaşıya dönüşüp indiririm adamı valla.Yani her kadında var ama kimisi yapmayı beceriyo kimisi beceremiyor mu?
Ben kesinlikle becereksiz kısımdayım
Kuzenimle muhabbet ederken biraz aile hayatına da daldık eşime cilve yapmadığım yada o tarz konuşmadığım zaman oda bana karşı soğuk duruyor ben azıcık yanaşınca hemen yüzünde güller açıyor gibi bişey anlattı aklımda kalan kadarı ile. Yani cilve ile her dediğimi yaptırıyorum demek istiyor. Bana da çaktırmadan sende hiç iş yok odunsun demek istedi galiba
Arkadaş bu sonradan böyle öğrenilip olunabilecek bişey mi cilveli bayanlara sesleniyorum napıyosunuz mesela
Sizin önerilerden sonra sonuç seks olur cilvede o sekse giden yollar aşama aşama oluyor bence mesela güler yüzlü olmak herhangi bir şeyde canım kocam benim diyerek boynuna sarılıp yavaş yavaş öpmek adam eve gelince hoş geldin deyip gülümseyerek sarılmak öpmek bir şey isteyince kedi gibi sirnasmak yani günlük hayatta olanlar bence cilve diğeri seksilik her kadın cilveli olamadığı gibi seksi de olamıyor maalesefCilve başka ne olabilir ki ama
Ben çekici olmanın göğsün büyük olmasıyla alakası olmadığını melisa senolsun nefesnefese dizisinde anladim. Kadın in giyimi bakimi dekoltesi doğru kullanımı göğüs küçüklüğünü kapatiyor ve gayet çekici olabiliyordu. O yüzden silikon olmadan da olabiliyor.
Bence yerine, duruma göre değişiyor ya bu işve cilve olayı. Mesela sinirliyken nemrut gibiyim, havamdaysam bazen adamı parmağımda oynatabiliyorum. Ama kesinlikle öğrenilecek bir şey olmadığına eminimYani her kadında var ama kimisi yapmayı beceriyo kimisi beceremiyor mu?
Ben kesinlikle becereksiz kısımdayım
Kuzenimle muhabbet ederken biraz aile hayatına da daldık eşime cilve yapmadığım yada o tarz konuşmadığım zaman oda bana karşı soğuk duruyor ben azıcık yanaşınca hemen yüzünde güller açıyor gibi bişey anlattı aklımda kalan kadarı ile. Yani cilve ile her dediğimi yaptırıyorum demek istiyor. Bana da çaktırmadan sende hiç iş yok odunsun demek istedi galiba
Arkadaş bu sonradan böyle öğrenilip olunabilecek bişey mi cilveli bayanlara sesleniyorum napıyosunuz mesela
Evet ben de aynısını düşündüm.Disardan bakan biri de beni sert yapıda ve cilveden uzak zannedebilir.Hani ortamlarda Sibel Can gibi takilmiyorum.O da bana böyle pavyona giden dayiya hitap ediyor gibi geliyor.Biskuvili kadına hiç girmeyeceğim .İzlesem o sahneyi bir daha görüşmek istemezdim sanırım.Ama evde eşime karşı kedi gibiyimdir.Ama benim eşim biraz odun.O yuzden bir yerde tıkanıyorumBildiğin gerizekalılıkadam da bunlara düştüğüne göre beyinsiz bence. Cilve dediğimiz şey kibar hoş edalı tavırlar olabilir ama bu anlatılanlar değil kesinlikle. Bir de baş başayken evinde kocana her türlü cilveni yaparsın da arkadaşının evinde kapı çarpıp ağlamalar zırlamalarla cilve yapmazsın ya benim evimde yanımda böyle acayip hareketler yapan koca kadına böyle bakarım bir daha da görüşmem sanırım
Benim elim gerçekten benden cilveli şakacı güler yüzlü bende şakacı ve güler yüzlüyüm ama cilve sıfır yani ben anadan doğma sanırım seyit onbaşıyım djdjkEşiniz size bir kadın gibi davranırsa zaten işvelenip cilvelenşrisniz ama erkek kadını görmezden gelir umursamaz arkadşaı gibi davrnaırsa o kadında ki dişil enerji puuf. Ben öyleyim mesela birden seyit onbaşıya dönüşüp indiririm adamı valla.
Aynen benim öğrenmek istediğimde günlük hayatta normal zamanlarda bunu nasıl yapacağımSizin önerilerden sonra sonuç seks olur cilvede o sekse giden yollar aşama aşama oluyor bence mesela güler yüzlü olmak herhangi bir şeyde canım kocam benim diyerek boynuna sarılıp yavaş yavaş öpmek adam eve gelince hoş geldin deyip gülümseyerek sarılmak öpmek bir şey isteyince kedi gibi sirnasmak yani günlük hayatta olanlar bence cilve diğeri seksilik her kadın cilveli olamadığı gibi seksi de olamıyor maalesef
Bence yerine, duruma göre değişiyor ya bu işve cilve olayı. Mesela sinirliyken nemrut gibiyim, havamdaysam bazen adamı parmağımda oynatabiliyorum. Ama kesinlikle öğrenilecek bir şey olmadığına eminim
Ya ama öyle demeyin. Her kadının içinde vardır o dişil enerji de fark edilmiyordur belkiBenim elim gerçekten benden cilveli şakacı güler yüzlü bende şakacı ve güler yüzlüyüm ama cilve sıfır yani ben anadan doğma sanırım seyit onbaşıyım djdjk
Aynen benim öğrenmek istediğimde günlük hayatta normal zamanlarda bunu nasıl yapacağım
Yapma benim azıcık belki yapabilirim umudumu kırma lütfen öğrenecem ben (bunu derken bile inanmadığım aramızda kalsın)
Ya ama öyle demeyin. Her kadının içinde vardır o dişil enerji de fark edilmiyordur belkibir de şu var benim kocam karşılık vermese duvara yapamam sonuçta cilveyi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?