Eşinden yüzü gülmeyen bi ben değilimdir sanırımama önemli olanda bişeylerin farkına varmak anladımki o çok sevdiğim adam bu sevgiyi hiç haketmiyor mesela aile ortamında eşimle birlikte otururken sohbet esnasında kendi fikrimi söylemiştim vede haklıydım fakat eşimin ailesinden biri beni azarlayıp kızmıştı hiç haketmediğim halde o kadar zoruma gitmiştiki:85: o an sustum olay büyümesin eşim zor durumda kalmasın diye ben sustum adam söylendi durdu kimse beni savunmadı eşim dahil ve eşim hala o adamı savunur çok kızgınım eşime çok
sustum çünkü benim büyüğüm olduğu için onlar bizdeydi 2dak zor durdum yanlarında kendimi mutfağa hemen attım onlara üzgün görünmek istemedim sonra onlar gidince ister istemez tutamadım kendimi :85:ama eşime çok kızdım çünkü haketmemiştimbir daha olursa istersen savun dedim ben kendimi savunmasını bilirim sonrasına karışmam
esin ne dedi peki pamukcuk?
pamukçuk benım eşimle ilgili hiçbir problemım yok..
ben kayganadan yana dertliyim.
o yuzden bu topiğe teşrif edemicem..
topiğin hayırlı olsun
açılışta bi gözükiyim dedim..
Merhaba herkese,
Benim eşimin de işleri çok yoğun çok geç saatlerde geliyor eve, ben de aynı sektörde çalıştığım için zamanında anlıyorum halinden.
Ama eve geldiği zamanda 5dk'da hemen yemeğini bitirip bilgisayara koşturmuyor mu deliriyorum.
TV'de birşeler izleyelim dediğim zamanda uyuyakalıyor yine yalnız izliyorum.
Dışarı çıkmayı da hiç sevmiyor, üşeniyor varsa yoksa bilgisayar sabahlara kadar.
Bilgisayarda da chat falan değil yaptığı, ya elektronik parça satın alıyor yada sitelerinde geziyor, yada komple bilgisayarı söküp tekrar yapıyor, kafayı bozdu teknolojiyle.
sırf bu sebepten eve bilgisayar almasına izin vermiyorum.. biliyorum ki eve bilgisayar ve internet girerse başından kalkmayacak.. tüm gün zaten pc başındayız, yeter ikimize de o kadar radyasyon diyorum
Merhaba herkese,
Benim eşimin de işleri çok yoğun çok geç saatlerde geliyor eve, ben de aynı sektörde çalıştığım için zamanında anlıyorum halinden.
Ama eve geldiği zamanda 5dk'da hemen yemeğini bitirip bilgisayara koşturmuyor mu deliriyorum.
TV'de birşeler izleyelim dediğim zamanda uyuyakalıyor yine yalnız izliyorum.
Dışarı çıkmayı da hiç sevmiyor, üşeniyor varsa yoksa bilgisayar sabahlara kadar.
Bilgisayarda da chat falan değil yaptığı, ya elektronik parça satın alıyor yada sitelerinde geziyor, yada komple bilgisayarı söküp tekrar yapıyor, kafayı bozdu teknolojiyle.