Her gün yeni bir koca

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
Burada kocalarımızla günlük yaşadığımız sorunları anlatıp rahatlayalım birbirimize destek olalım her gün yeni bir kaynana olurda koca olmazmı

benim koca gece gelip sabah hemen işe gittiği için paylaşımlarımız olmuyor malesef bnm koca her gün aynı koca

Eşinden yüzü gülmeyen bi ben değilimdir sanırım ama önemli olanda bişeylerin farkına varmak anladımki o çok sevdiğim adam bu sevgiyi hiç haketmiyor mesela aile ortamında eşimle birlikte otururken sohbet esnasında kendi fikrimi söylemiştim vede haklıydım fakat eşimin ailesinden biri beni azarlayıp kızmıştı hiç haketmediğim halde o kadar zoruma gitmiştiki:85: o an sustum olay büyümesin eşim zor durumda kalmasın diye ben sustum adam söylendi durdu kimse beni savunmadı eşim dahil ve eşim hala o adamı savunur çok kızgınım eşime çok

benim kocanın yüzünü gören cennetlik bu aralar sabah 9 gece 11 çalışıyo
çok yoğun sıkıntıdan patlıyorum oğluşum babasını unutacak bu gidişle erkenden uyuyo sabahda o gidince uyanıyo çok kızıyorum ama ne çare neymiş efendim yetişmesi lazımmış işlerin söz vermiş banane efendim zamanında yapsaydın

Benim eşim de aynısını yapar, ya onlardan tarafa olur ya susar benden yana olmaz. Ama canım aramızda fark var ben susmam niye susuyorsun, en azından sizin seviyenize inemem diyip kalkıp gitseydin.

sustum çünkü benim büyüğüm olduğu için onlar bizdeydi 2dak zor durdum yanlarında kendimi mutfağa hemen attım onlara üzgün görünmek istemedim sonra onlar gidince ister istemez tutamadım kendimi :85:ama eşime çok kızdım çünkü haketmemiştim bir daha olursa istersen savun dedim ben kendimi savunmasını bilirim sonrasına karışmam

amaaan takma kafanı cnm bazen erkekler aile arasındayken erkeklik taslamayı cok seviyolar seninkide o hesap olmus anlar hatasını mutlaka uzulme hıc

esin ne dedi peki pamukcuk?

ne yapayım dedi bişey deseydim kötü olurduk en iyisi susmak dedi büyüğümüzdür falan filan büyüğümüz diye beni böyle üzmeye hakkı yok dedim o zaman bir daha onun bulunduğu ortamda olmam dedim nasıl olcak ben ne olcam bendemi görüşmicem senin yüzünden öyle şeymi olur dedi bende sen görüş beni bulaştırma dedim sanki bnm yüzümden bu hale geldik adam beni resmen aşağıladı, adam yerine koymadı azarladı o adam zaten bana takıntılı zoru neyse benle ama eşimin kafasızlığı anlamıyor toz konduramıyor aah ah

pamukçuk benım eşimle ilgili hiçbir problemım yok..

ben kayganadan yana dertliyim.
o yuzden bu topiğe teşrif edemicem..
topiğin hayırlı olsun
açılışta bi gözükiyim dedim..

pamukçuk benım eşimle ilgili hiçbir problemım yok..

ben kayganadan yana dertliyim.
o yuzden bu topiğe teşrif edemicem..
topiğin hayırlı olsun
açılışta bi gözükiyim dedim..

sağol cnm olsun yinede aklında bulunsun kocişin tepeni attırırsa beklerim

benim kocam çok planlı , programlı ve kontrollü,
bu aslında bazen iyi birşey ama bazen çok sıkıcı.
herşeyi planları doğrultusunda yapıyor sıkılıyorum onun hesaplarından kitaplarından:76:
çok ukaladır, sürekli kendini pofpoflar, kova burcu kendileri, tüm kova erkekleri böyleymiş galiba okudğuma göre
birde çok inattır, hep onun dediği doğrudur

ne desemki 24 saat eşimle birlikteyiz
aynı şirkette çalışıyoruz
odalarımızın kapısı açık olunca sürekli göz gözeyiz
güne birlikte uyanıp birlikte işe gidiyoruz birlikte eve geliyoruz
birlikte yemek yapıyoruz yiyoruz
sonra oğlumuzla oynuyor ve geceye dalıyoruz birlikte
yani gece gündüz bir aradayız
bu durum bizi hiç kötü etkilemiyor
birbirimizi çok iyi anlamamızı sağlıyor birlikte çalşmak
gün boyu nasıl ne şekilde çalıştığımızı gözlerimizle görüyoruz
ve akşamları o derece hassasız birbirimize

kısacası günümüz böyle allah var şikayetim yok çok şükür kocamdan
gerketiğinde gerektiği her yerde beni savunur
özellikle ailesinin yanında hiç bana söz bırakmaz
bende onu kendi ailemin yanında ezdirmem asla

hergün memnunum kocamdan,çok seviyorum onu

Pamukcuq ben senin topiğin müdavimi olurum kesin aslında konu açacaktım ama senin topik tam benlikmiş. Şuan da eşimle küsüz 2 gündür. Biz ta en başından beri sorunluyduk ama son 1yıldır biraz düzelmiştik. 2 gün önce eşim izinliydi sabah 10.30 gibi evden bir çıktı saatler geçti yok aradım .k.validemin evi ile uğraştığını söyledi akşam 9.30 da geldi. neyse biraz surat ettim ama birşey demedim. ertesi gün tekrar çıktı bende temizliğe başlamıştım. telefon açtım neredesin diye geliyorum dedi bende gelirken naftalin al dedim kapattım. Saatler geçti yok aradım açmadı bunun üzerine ısrarla belki 10 kez aradım ama adam telefonu açmıyor. Saatler geçti telefon açmış niye aradın telefon arabada şarjdaydı bende annemdeyim demezmi. Oysa arkadaşının annesi ile görüşmüştüm oda eşimin arkadaşı ile birlikte gittiğini söyledi. Sonra eve geldi o kadar laf söyledim demezmi ee benden bir şey istiyormusun ben çıkıyorum. Benim o kadar sitemim havada kaldı. o çıkışla akşam 8 de geldi. Bende bu defa üstüne gidince beyefendi bana küstü. Dün ta akşam 10 da geldi. niye geç kaldın diyen oğluma verdiği cevap. Hesap mı verecem size diye bağırıyor. Gelde bu insanla bir ömür geçir.

Merhaba herkese,
Benim eşimin de işleri çok yoğun çok geç saatlerde geliyor eve, ben de aynı sektörde çalıştığım için zamanında anlıyorum halinden.
Ama eve geldiği zamanda 5dk'da hemen yemeğini bitirip bilgisayara koşturmuyor mu deliriyorum.
TV'de birşeler izleyelim dediğim zamanda uyuyakalıyor yine yalnız izliyorum.
Dışarı çıkmayı da hiç sevmiyor, üşeniyor varsa yoksa bilgisayar sabahlara kadar.
Bilgisayarda da chat falan değil yaptığı, ya elektronik parça satın alıyor yada sitelerinde geziyor, yada komple bilgisayarı söküp tekrar yapıyor, kafayı bozdu teknolojiyle.

sırf bu sebepten eve bilgisayar almasına izin vermiyorum.. biliyorum ki eve bilgisayar ve internet girerse başından kalkmayacak.. tüm gün zaten pc başındayız, yeter ikimize de o kadar radyasyon diyorum

sırf bu sebepten eve bilgisayar almasına izin vermiyorum.. biliyorum ki eve bilgisayar ve internet girerse başından kalkmayacak.. tüm gün zaten pc başındayız, yeter ikimize de o kadar radyasyon diyorum

Ne iyi yapıyorsun aslında...

Benim için iş işten geçti, iki kişiyiz evde 3 bilgisayar var.
Teknolojik ürünlere dünyanın parasını yatırıyor, her seferinde konuşuyorum, tamam bu sondu zaten başka birşeye ihtiyacım yok diyor, 2 gün sonra bakıyorum internetten satın almış birşeyler şirkete kargolatmış, cebinde sokmuş eve.
Mesela fotoğraf makinesi alır, sonra yan ürünlerin hepsini alır, bir bakarsın profesyonel fotoğrafçıda yoktur öyle ekipman, tek kare fotoğraf çeker mi ama yok, sadece sahip olmayı seviyor.
Kadınlardaki alışveriş çılgınlığının erkek varyasyonu.

ben vını saklıyorum vallahi acil bişey olursa alıp bakıyoruz
öyle sürekli izin vermiyorum ne kendime ne eşime
zaten akşama kadar ofiste internetteyiz birde akşammı yorulalım diyorum
eşimde allah var işi düşerse bakıyor artık
yoksa bağımlılık yapıyor vallahi
ya birlikte tv izliyoruz sonra balkonda çay pasta keyfi veya çocukla oynuyoruz
ama srüekli bunaltmam eşimi illaki her akam birlikte bişeyler yapmak zorunda değiliz.
ama benim evde işim oluyor bazen eşimde oda bilgisayarda zaman geçiriyo bazen böyle oluyor yani

Son düzenleme:
bende eşimden buara çok şikayetçiyim..çok severim kendisini,onunda beni sevdiğini bilirim..ama yaşamımızı ilgilendiren,ortak karar vermemiz gereken her konuda kendi bildiğini yapar..ve sonunda hep beraber sıkıntı çekeriz vede çekmekteyiz..ailesine asla toz kondurmaz..bütün sıkıntıyı ben çekerim,herşeyi idare ederim ama ailesi konusu oldumu benden kötüsü yok.....çok sıkılıyorum artık aslında ama eşimide seviyorum..çocuklarım var..........ailesiyle bir aradayken beni, bizi unutur...biz şehir dışındayız.ailelerimizden uzaktayız..memlekete gittiğimizde kaldığımız süre boyunca eşimi sadece gece yatakta görüp konuşuruz..benim ailem onun ailesinden daha çok ilgili bizimle..onunki sadece maddiyat derdinde..ama yinede onunkiler daha kıymetli...memlekete taşınsak annemlere yakın oturalım desem olmaz der....ama kendi kızkardeşi annesine 5 dakikalık yerde oturuyor.......bizde orda oturacakmışız:97:...kendimi bazen çok değersiz hissediyorum.............:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…