Her gün yeni bir koca

ben vını saklıyorum vallahi acil bişey olursa alıp bakıyoruz
öyle sürekli izin vermiyorum ne kendime ne eşime
zaten akşama kadar ofiste internetteyiz birde akşammı yorulalım diyorum
eşimde allah var işi düşerse bakıyor artık
yoksa bağımlılık yapıyor vallahi
ya birlikte tv izliyoruz sonra balkonda çay pasta keyfi veya çocukla oynuyoruz

yok öyle ayrı gayrı oturmak vakit geçirmek aynı evde olurmuymuş hiç :KK57:

Biz odaları da ayırdık, 3 oda salon evimiz, 2 oda birer çalışma odası, benimki zaten atölye, resim yapabileceğim bir oda lazımdı, gündüzleri o iş için kullanıyorum. Onunkine giremiyorum bile, toplama bilgisayarcı dükkanı gibi.

Oyuncak koleksiyonu vardı, baya bildiğiniz oynuyordu onlarla çuf çuf diye falan, atarım diye tehdit ettim bıraktı, sonra play station başladı, tek televizyon var onda da hep oyun açık diye kızdım bıraktı, şimdi bilgisayar başladı. Bundan sonra ne gelicek merakla onu bekliyorum ben.

Sanki benim yaşım 30 kocamın 5. :) Gülüyorum artık halimize...

benim kocam çok planlı , programlı ve kontrollü,
bu aslında bazen iyi birşey ama bazen çok sıkıcı.
herşeyi planları doğrultusunda yapıyor sıkılıyorum onun hesaplarından kitaplarından:76:
çok ukaladır, sürekli kendini pofpoflar, kova burcu kendileri, tüm kova erkekleri böyleymiş galiba okudğuma göre
birde çok inattır, hep onun dediği doğrudur

bu planlama olayı benim nişanlımda da var. kova burcu. ben de aslanım ama. onun planalrı hep boşa gider :KK33:

bizim bilgisayar oturma odasında..öyle ayrı gayrı yok..hep beraberiz...bizimde birlikte vakit geçirme problemimiz yok..beraber otururuz,balkonda çay içeriz,gezeriz...ama ortak konuşamıyoruz..sıkıntılar açılınca kavga çıkıyor..bende ailesine karşı çok doluyum...nasıl yapıyorum bilmem konu dönüp dolaşıp hep onlara geliyor.............

aslında evlilikler, çocuklar teknoloji kurbanıyız. Maranki nin dediği gibi tv. pc. bizim enerjimizi alıyor. Bunu duyunca çok bitkin olduğum günden sonra tv. yi kapattım ertesi gün,bakın kapattım diyorum. Çünkü sadece izlemiyorum o kendi çalıyor olmuyor.Kendimi enerjik hissettim.Çünkü kafam bomboş oldu.Bir de tlf. Artık görüşmeleri de kısa tutuyorum.Herkese tavsiye ederim. KK.ya da dertleşmek için giriyorum, o kadar.Ya o kadar komik ki kışın akşam elektrik kesintisi oldu 4 saat kadar, sanki evden ölü çıkmış gibi oldu.Yapacak bir şey bulamadık. En son 22.00 de geldi. Klimanın sesinden uyandık, herşey normale döndü sanki. Esiri olduğumuz teknoloji karşısında ne eşten hayır kalıyor, ne de insan olmanın özelliğini hatırlıyoruz.Lütfen siz de kendinize bu öz eleştiriyi yapın ve artık kendimize gelelim.

Topiğiniz hayırlı olsun..

Benim eşimden şikayetim yok, beraber calısıyoruz..
Gün içinde de, aksam eve gittikten sonra da hep biribirimize desteğiz..
Sohbet ede ede gecer zamanımız iş dısında..

En sevdiğim zamanda aksam yatagımıza girdiğimizde sohbet edişlerimiz..
Nasıl ne zaman uyudugumu hatırlamam, allah hiçbir seveni ayırmasın:KK69:

Buarada birbirimizi kırdıgımız zamanlar elbetteki oluyor, ama sonuncusunun üzerinden sanırım aylar geçti..
Evliliğimizin ilk günleri hem cok hareretliydi hemde barısmalarımız cok güzeldi..
Zaman geçtikten sonra hersey rayına oturdu, şimdi evimizden kahkaha eksik olmuyor..
4 senelik evliyiz ve birde dünyalar tatlısı bir kızımız var:KK69:

Son düzenleme:
ben eşimi çok seviyorum, hatta zamanla daha da çok seviyorum. ama bazen dengesiz davranışları olmuyo değil. aslında hangimizin olmuyo ki. geçenlerde akşam beni alacaktı aradım ben geldim bekliyorum diye ofisten yeni çıktığını söyledi. ofisten çıkmasıyla fabrikadan çıkması arasında da yaklaşık bi 10 dk var. ben tamam falan derken tel. kapandı şarjım bitmiş. beklemeye devam ettim nasıl olsa nerde beklediğimi biliyo diye bi de tel.im kapalı diye geleceği yolda açık havada bekliyorum ince ince yağıyo. yarım saat geçti sucuk gibi ıslandım. Allah Allah nerde kaldı ki bu dedim tel.i bi daha açmayı denedim açıldı neyseki aradım nerdesin dedim ben eve geldim dedi.:KK47: meğerse ofisten yeni çıkıyorum dediği için kızıp tel.i kapatığımı düşünmüş. :KK37: neyse geldi arabaya bindim, tel.ine bakabilir miyim diyo bi de bana, şarjı bitmiş mi diye kontrol edecek :KK52: kızamadım ama zamanında yapmadığım şey değil çünkü.:KK1:

bu planlama olayı benim nişanlımda da var. kova burcu. ben de aslanım ama. onun planalrı hep boşa gider :KK33:
Bende aslan burcuyum :)
benim eşimde eve geldiği zaman oyun oynar, gitar çalar , kafasını boşaltabileceği birşeylerle meşgul olur.
ben birşey demem. bence fazla sıkmayın arkadaşlar.
işler güçler yeterince sıkıcı ve yoğun adamlar akşam sırf kafa dağıtmak için 1-2 saat eğleniyorlar, ben benimkini bırakıyorum kendi haline 1/2 saat oynuyor geliyor kucağıma yatıyor yarım saat tekrar gidiyor. onunda kafasını boşaltabilmesi günün stresini atabilmesi için buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. aynı şey benim içinde geçerli ben spora gidiyorum, spor yapıyorum günün yorgunluğunu bu şekilde üstümden atıyorum.

bi de benim eşim evi çok dağıtıyo. sabah pijamalarını çıkarıp salondaki halının tam ortasına bırakıyo. hayır ben onları ordan alır kaldırırım da cocuğuna da böyle mi örnek olacaksın diye kızıyorum bazen.

Ben de bıkmıştım arkasını toplamaktan, temizini kirlisini aynı yere koymasından. Akşam eve gittiğimde tezgahın üzerindeki bardak yığınından...

Kirlilerini almadım, sepete atmayı öğrendi. Bardaklarına hiiiç dokunmadım makinaya koymayı öğrendi. Ben temizlik yaparken toz almayı öğrendi....

Ama bunları yaparken ömrümden ömür gidiyorr. Kendimi zor tutuyorum yapmamak için :KK1: :KK1:

PlayStation haftaiçi yasak, pcye birer saat giriyoruz. Her akşam izlediğimiz diziler aynı, çekirdeğimizi alıp sohbet ederek bakıyoruz.

Haftada bir gün de sinema keyfi yapıyoruz. Missss gibi oluyor :)

Ama erkekler çocuk gibi. İtelemeden yapmıyorlar..

eşim beni deli etti akşam akşam. banyodaki sifon su akıtıyodu.belki basit bi müdahaleyle düzelcek bişeydi. gitti yeni sifon aldı. eskisini çıkardı yenisini takamadı. banyoyu birbirine kattı. daha da yeni kadın gelmişti ya off:KK47:

Pamukcuq ben senin topiğin müdavimi olurum kesin aslında konu açacaktım ama senin topik tam benlikmiş. Şuan da eşimle küsüz 2 gündür. Biz ta en başından beri sorunluyduk ama son 1yıldır biraz düzelmiştik. 2 gün önce eşim izinliydi sabah 10.30 gibi evden bir çıktı saatler geçti yok aradım .k.validemin evi ile uğraştığını söyledi akşam 9.30 da geldi. neyse biraz surat ettim ama birşey demedim. ertesi gün tekrar çıktı bende temizliğe başlamıştım. telefon açtım neredesin diye geliyorum dedi bende gelirken naftalin al dedim kapattım. Saatler geçti yok aradım açmadı bunun üzerine ısrarla belki 10 kez aradım ama adam telefonu açmıyor. Saatler geçti telefon açmış niye aradın telefon arabada şarjdaydı bende annemdeyim demezmi. Oysa arkadaşının annesi ile görüşmüştüm oda eşimin arkadaşı ile birlikte gittiğini söyledi. Sonra eve geldi o kadar laf söyledim demezmi ee benden bir şey istiyormusun ben çıkıyorum. Benim o kadar sitemim havada kaldı. o çıkışla akşam 8 de geldi. Bende bu defa üstüne gidince beyefendi bana küstü. Dün ta akşam 10 da geldi. niye geç kaldın diyen oğluma verdiği cevap. Hesap mı verecem size diye bağırıyor. Gelde bu insanla bir ömür geçir.

Seni çok iyi anlıyorum her zaman değil ama bazen benim eşimde öyle yapıyor çok sinir bozucu:KK47: ya insan bi arar hbr eder şurdayım mrk etme bu hesap vermekmi oluyor bide vermek zorunda bu çok kötü bişey değilki anca boş erkeklik yaparlar :KK4: bizi umursamıyolar bişe anlatsak bi kulağından girer bi kulağından çıkar bi çözüm bulmak gerek ama ne aklımda bişey var ama du bakalım:KK53::KK53::KK53:

bende eşimden buara çok şikayetçiyim..çok severim kendisini,onunda beni sevdiğini bilirim..ama yaşamımızı ilgilendiren,ortak karar vermemiz gereken her konuda kendi bildiğini yapar..ve sonunda hep beraber sıkıntı çekeriz vede çekmekteyiz..ailesine asla toz kondurmaz..bütün sıkıntıyı ben çekerim,herşeyi idare ederim ama ailesi konusu oldumu benden kötüsü yok.....çok sıkılıyorum artık aslında ama eşimide seviyorum..çocuklarım var.....:emir_bebek:.....ailesiyle bir aradayken beni, bizi unutur...biz şehir dışındayız.ailelerimizden uzaktayız..memlekete gittiğimizde kaldığımız süre boyunca eşimi sadece gece yatakta görüp konuşuruz..benim ailem onun ailesinden daha çok ilgili bizimle..onunki sadece maddiyat derdinde..ama yinede onunkiler daha kıymetli...memlekete taşınsak annemlere yakın oturalım desem olmaz der....ama kendi kızkardeşi annesine 5 dakikalık yerde oturuyor.......bizde orda oturacakmışız:97:...kendimi bazen çok değersiz hissediyorum.............:95:
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

aynen bende kendimi bazen çok değersiz hissediyorum ama aslında biz değerliyiz hemde çok önce kendimiz kendimize değer vermeliyiz :KK71:

Topiğiniz hayırlı olsun..

Benim eşimden şikayetim yok, beraber calısıyoruz..
Gün içinde de, aksam eve gittikten sonra da hep biribirimize desteğiz..
Sohbet ede ede gecer zamanımız iş dısında..

En sevdiğim zamanda aksam yatagımıza girdiğimizde sohbet edişlerimiz..
Nasıl ne zaman uyudugumu hatırlamam, allah hiçbir seveni ayırmasın:KK69:

Buarada birbirimizi kırdıgımız zamanlar elbetteki oluyor, ama sonuncusunun üzerinden sanırım aylar geçti..
Evliliğimizin ilk günleri hem cok hareretliydi hemde barısmalarımız cok güzeldi..
Zaman geçtikten sonra hersey rayına oturdu, şimdi evimizden kahkaha eksik olmuyor..
4 senelik evliyiz ve birde dünyalar tatlısı bir kızımız var:KK69:

sağol cnm... amin inş sevenler hep kavuşur ve ayrılmaz inş birbirinizi kırdığınız zamanlar eskide kalır ve bidaha olmaz:KK71: mutluluğunuz daim olsun :KK9:

bi de benim eşim evi çok dağıtıyo. sabah pijamalarını çıkarıp salondaki halının tam ortasına bırakıyo. hayır ben onları ordan alır kaldırırım da cocuğuna da böyle mi örnek olacaksın diye kızıyorum bazen.

hiç sevmem öyle şeyleri dışardan geldiğimiz zaman mutlaka üstünü değiştirince kaldırmasını söylerim herşeyide bizden beklemesinler ama işe giderken pijamalarını ben kaldırıyorum eee o kadarda olsun sabahın köründe kalkıp bi kahvaltı bile hazırlayamıyorum ona uyku sersemli:KK53:

Ben de bıkmıştım arkasını toplamaktan, temizini kirlisini aynı yere koymasından. Akşam eve gittiğimde tezgahın üzerindeki bardak yığınından...

Kirlilerini almadım, sepete atmayı öğrendi. Bardaklarına hiiiç dokunmadım makinaya koymayı öğrendi. Ben temizlik yaparken toz almayı öğrendi....

Ama bunları yaparken ömrümden ömür gidiyorr. Kendimi zor tutuyorum yapmamak için :KK1: :KK1:

PlayStation haftaiçi yasak, pcye birer saat giriyoruz. Her akşam izlediğimiz diziler aynı, çekirdeğimizi alıp sohbet ederek bakıyoruz.

Haftada bir gün de sinema keyfi yapıyoruz. Missss gibi oluyor :)

Ama erkekler çocuk gibi. İtelemeden yapmıyorlar..

evet çok haklısın ite kaka yaptırıyoruz :KK1: öğrensinler ama en azından kendi işlerini yapabilsinler tembel tembel oturmasınlar:KK1: Bakalım kendi evimize çıkınca inş bende düzenimi kurabilirim şimdilik pek ses etmiyorum sonuçta büyüklü ev çekiniyor :63:

canım anlamadım var mı yok mu şimdi :KK51:

cnm sorun orda bende anlamadım 4 aydır konuşuyoruz 2 aydır sevgili gibi sevgilim falan diyo arada ama hep esprilerle geçirioruz günleri halka azr edilmiş bir ilişki yok yani zaten bırak halka arzı kendi aramızda bile bi acaiplik var biz neyiz diyede soramıyorum zaten sevgili olalım diye tanıştırdılar bizi :KK70:

X