ben vını saklıyorum vallahi acil bişey olursa alıp bakıyoruz
öyle sürekli izin vermiyorum ne kendime ne eşime
zaten akşama kadar ofiste internetteyiz birde akşammı yorulalım diyorum
eşimde allah var işi düşerse bakıyor artık
yoksa bağımlılık yapıyor vallahi
ya birlikte tv izliyoruz sonra balkonda çay pasta keyfi veya çocukla oynuyoruz
yok öyle ayrı gayrı oturmak vakit geçirmek aynı evde olurmuymuş hiç
benim kocam çok planlı , programlı ve kontrollü,
bu aslında bazen iyi birşey ama bazen çok sıkıcı.
herşeyi planları doğrultusunda yapıyor sıkılıyorum onun hesaplarından kitaplarından:76:
çok ukaladır, sürekli kendini pofpoflar, kova burcu kendileri, tüm kova erkekleri böyleymiş galiba okudğuma göre
birde çok inattır, hep onun dediği doğrudur
Bende aslan burcuyum :)bu planlama olayı benim nişanlımda da var. kova burcu. ben de aslanım ama. onun planalrı hep boşa gider
Oyuncak koleksiyonu vardı, baya bildiğiniz oynuyordu onlarla çuf çuf diye falan, atarım diye tehdit ettim bıraktı.
Pamukcuq ben senin topiğin müdavimi olurum kesin aslında konu açacaktım ama senin topik tam benlikmiş. Şuan da eşimle küsüz 2 gündür. Biz ta en başından beri sorunluyduk ama son 1yıldır biraz düzelmiştik. 2 gün önce eşim izinliydi sabah 10.30 gibi evden bir çıktı saatler geçti yok aradım .k.validemin evi ile uğraştığını söyledi akşam 9.30 da geldi. neyse biraz surat ettim ama birşey demedim. ertesi gün tekrar çıktı bende temizliğe başlamıştım. telefon açtım neredesin diye geliyorum dedi bende gelirken naftalin al dedim kapattım. Saatler geçti yok aradım açmadı bunun üzerine ısrarla belki 10 kez aradım ama adam telefonu açmıyor. Saatler geçti telefon açmış niye aradın telefon arabada şarjdaydı bende annemdeyim demezmi. Oysa arkadaşının annesi ile görüşmüştüm oda eşimin arkadaşı ile birlikte gittiğini söyledi. Sonra eve geldi o kadar laf söyledim demezmi ee benden bir şey istiyormusun ben çıkıyorum. Benim o kadar sitemim havada kaldı. o çıkışla akşam 8 de geldi. Bende bu defa üstüne gidince beyefendi bana küstü. Dün ta akşam 10 da geldi. niye geç kaldın diyen oğluma verdiği cevap. Hesap mı verecem size diye bağırıyor. Gelde bu insanla bir ömür geçir.
bende eşimden buara çok şikayetçiyim..çok severim kendisini,onunda beni sevdiğini bilirim..ama yaşamımızı ilgilendiren,ortak karar vermemiz gereken her konuda kendi bildiğini yapar..ve sonunda hep beraber sıkıntı çekeriz vede çekmekteyiz..ailesine asla toz kondurmaz..bütün sıkıntıyı ben çekerim,herşeyi idare ederim ama ailesi konusu oldumu benden kötüsü yok.....çok sıkılıyorum artık aslında ama eşimide seviyorum..çocuklarım var..........ailesiyle bir aradayken beni, bizi unutur...biz şehir dışındayız.ailelerimizden uzaktayız..memlekete gittiğimizde kaldığımız süre boyunca eşimi sadece gece yatakta görüp konuşuruz..benim ailem onun ailesinden daha çok ilgili bizimle..onunki sadece maddiyat derdinde..ama yinede onunkiler daha kıymetli...memlekete taşınsak annemlere yakın oturalım desem olmaz der....ama kendi kızkardeşi annesine 5 dakikalık yerde oturuyor.......bizde orda oturacakmışız:97:...kendimi bazen çok değersiz hissediyorum.............:95:
benim daha sevgilim yokne kocası ne kaynanası yaa gerçi bir sevgilim varda koca olurmu muallaktayım doğrusu
Topiğiniz hayırlı olsun..
Benim eşimden şikayetim yok, beraber calısıyoruz..
Gün içinde de, aksam eve gittikten sonra da hep biribirimize desteğiz..
Sohbet ede ede gecer zamanımız iş dısında..
En sevdiğim zamanda aksam yatagımıza girdiğimizde sohbet edişlerimiz..
Nasıl ne zaman uyudugumu hatırlamam, allah hiçbir seveni ayırmasın
Buarada birbirimizi kırdıgımız zamanlar elbetteki oluyor, ama sonuncusunun üzerinden sanırım aylar geçti..
Evliliğimizin ilk günleri hem cok hareretliydi hemde barısmalarımız cok güzeldi..
Zaman geçtikten sonra hersey rayına oturdu, şimdi evimizden kahkaha eksik olmuyor..
4 senelik evliyiz ve birde dünyalar tatlısı bir kızımız var
bi de benim eşim evi çok dağıtıyo. sabah pijamalarını çıkarıp salondaki halının tam ortasına bırakıyo. hayır ben onları ordan alır kaldırırım da cocuğuna da böyle mi örnek olacaksın diye kızıyorum bazen.
Ben de bıkmıştım arkasını toplamaktan, temizini kirlisini aynı yere koymasından. Akşam eve gittiğimde tezgahın üzerindeki bardak yığınından...
Kirlilerini almadım, sepete atmayı öğrendi. Bardaklarına hiiiç dokunmadım makinaya koymayı öğrendi. Ben temizlik yaparken toz almayı öğrendi....
Ama bunları yaparken ömrümden ömür gidiyorr. Kendimi zor tutuyorum yapmamak için
PlayStation haftaiçi yasak, pcye birer saat giriyoruz. Her akşam izlediğimiz diziler aynı, çekirdeğimizi alıp sohbet ederek bakıyoruz.
Haftada bir gün de sinema keyfi yapıyoruz. Missss gibi oluyor :)
Ama erkekler çocuk gibi. İtelemeden yapmıyorlar..
canım anlamadım var mı yok mu şimdi