Her gün yeni bir koca

yaw bu adam beni deli etcek biraz uzun yoldan geldik bu akşam haliyle terledik evdede kimse yoktu dedim gir bi duş alda temiz temiz yat yok uykum kaçmasın pis pis girdi yatağa üüüüüf :KK25:

Evliliğimizin ilk aylarıydı eşim bana seni aldattım demişti :KK53: hem şaşırdım hemde çok sinirlenmiştim zoru neydide böyle bişey yaptı nasıl yaptı inanamadım neyse sonra yok yapmadım seni denedim falan desede ben inanmadım öyle şaka olmaz dedim senden ayrılacağım böyle evlilik olmaz demiştim boşanacağız ve çok ciddiydim :KK47: eşim cam sili aldı ve içmeye kalktı olmaz olamaz senden ayrılmam falan :KK1: allahım şaştım kaldım bi baktımki dikledi içiyo :96:zor durdurdum onu sonra beni ikna etti ve barıştık gerçektende beni aldatmamıştı yaptığı şaka ona pahalıya patlicaktı ne tuhaf bi kocam var bnm yaaa :95:

buraya da bir ben yazıyorum :KK1: dün gece eşim işten geldi ben uyuyorum odamın kapısını açtı bana seslendii korktum:83: uyku sersemşi neyse bide baktım elinde bi sürü balon çok güzel görünüyodu:KK16: kim bilir nerden çarptı hangi açılıştan:KK53::KK53::KK53:

X