Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok kötüyüm niye benim mutluluğum hep kısa sürüyor
ne oldu gene ah arkadasım bu konuyu actıgımdan berı tek derdım kaynanamdı sımdı sızınkılerde eklendı kac tane kaynanayla ugrasıom bı bılsen
ne oldu gene ah arkadasım bu konuyu actıgımdan berı tek derdım kaynanamdı sımdı sızınkılerde eklendı kac tane kaynanayla ugrasıom bı bılsen
ooooooooof of sonunda benide hasta ettiler ölürsem hakkınızı helal edin canlarım
söleme öle sen nie ölecekmişsin......eşinle aran nasıl olduu??
çok hastayım inan hiç iyi değilim kaç gündür ağzıma acı bi su geliyo mideme bişeler oluyo çok fenayım
hah işte ona reflü diolar ve tamamen stresten oluooo
napacam ben kusmada kusamıyorum miğdem kalkıyo nasıl rahatlicam ben ilaç içmiştm dişlermn kanamasndan dolayı dr vermişti kaç saat oldu tadı ağzıma geliyo ööööööööööööööğ çok fenayım eşimde yok olsa acile giderdm
pamukçuk geçmiş olsun canım bir an önce ayrı eve çıkmaya bak sağlığından olmadan onlar seni önce gönderirler öbür tarafa tasalanmasınlarnapacam ben kusmada kusamıyorum miğdem kalkıyo nasıl rahatlicam ben ilaç içmiştm dişlermn kanamasndan dolayı dr vermişti kaç saat oldu tadı ağzıma geliyo ööööööööööööööğ çok fenayım eşimde yok olsa acile giderdm
pamukçuk geçmiş olsun canım bir an önce ayrı eve çıkmaya bak sağlığından olmadan onlar seni önce gönderirler öbür tarafa tasalanmasınlar
internette araştırdıkça dahada korktum kansere doğru gidermiş reflüü benim sonum kötü annememi sığınsam napsam burda duramam artık kaynanam bi ameliyat olsunda 1hafta durayım onlaa iyi olsun ilk işim anacıma gidecem burda durursam fazla yaşamamm her gün bişey çıkarıp üzüyolar beni
ne güzel anlatıyosun sen öyle rahatsız bunlar yaa bi keyif yaptırmıyolar bize napacaksak yapalım sizene bide konuşur konuşur dururlar sonra ben karışmıyorum naparsanız yapın eeee dedin diceğini hevesimizi kursağımızda bırakıyolar