benım sadce yatak odam var basta odama girip cıkıodu bi yere gidiodum geliodum baktım yatak duzeltılmıs hemen.. yanı sen duzeltmıosun ben duzeltıorum dıo. sanane ya belkı özel eşyalarım var .eşim işe giderdi ben yatarken lap die odaya dalardı belkı cıplak yatıorum insan biraz cekınır. bende bi yere girekken gece yatarken falan kapıyı kilitlemeye basladım anlasın die. sonra bi akrabasına odasını bnden kıskanıo falan demiş
valla ben yokken evime girip çekmece dolap karıştırır birkeresinde eşimin yeni yıkanan gömlekleri vardı bende ütüyü bekletir haftalık yapardım bir güneşimle çıktık dışarı geldik geri bi baktım gömlekler sandalyelerde ütülenmiş çok kızdım eşime sen m i istedin ütülemesini dedim hayır dedi başka şeylerde olmuştu yine biz tatildeyken eşimin çamaşır çekmecesini kendine göre düzenlemiş bende tişört gibi katlar koyarım atletlerini bu daha küçük katlamış koymuş tatil dönüşü ben onu yaptım bunu yaptım sen yokken dedi hiç gerek yoktu çekmecelerime kadar uzanmanıza dedim bende üzülmüş ben niye öle demişim diye