- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Kızlar moralim çok bozuk dün akşam kızımın folklor gösterisi vardı.Biletli gidiliyordu.Bende eşimle ikimize bilet aldım..Kayınvalideme almadım ama fesatlıktan değil aptallığıma geldi.Gösteriye gittik bunun bileti yok tabi içeriye girerken ayrıldık kalabalıktan bu içeri zorla girmiş biletlerde tükenmiş oradad satılmıyordu.Gösteriden çıktık..Arabada dediki bugün komşum x geldi.Oğlu buna 3 bilet parası vermış karısına kendine ve karısının annesine bilet almasını söylemiş bununda çok gücüne gitmiş bana anlattı dedi.Bende dedimki diye devam etti " ne var onda üzülme bizimkiler kendilerine bilet almış bana almamışlar üstelik kızın folklor parasını ben verdim" demiş.Eşimin yanında bunları söyledi.Eşimde bilet işiyle ben ilgilenmedim benim suçum yok dedi ihale bana kaldı yani...eve geldik altlı üstlüyüz bende yediremedim eşim banyodayken aşağı inip folklor parasını getirdim dedim.Kayınpederimde vardı o kolumdan tuttu bu nedir kızım saçmalama dedi bende yok baba istemiyorum dedim noldu dedi ben duyucamı duydum annem sana anlatır dedim çıktım.Yukarı çıkınca eşime söyledim verdiğimi kıyameti kopardı.Sende bi anama bilet alamadın bende aynısını senin annene yapcam benim annem ne derse susucaksın saygı duyucaksın dedi.Nasıl kötü oldum anlatamam hamileyim belki fazla alınganım ama gücüme gitti napayım.Komşuyla dedikodu yapmışlar benimle ilgili ve anlatıyor birde laf sokuyor eşimin yanında eşim şimdi babam anneme sabaha kadar söylenir yaptığını beğendinmi falan dedi.Kendimi çok kötü hissediyorum yapmasamıydım?
Bu ne demek yahu.Annem ne derse susacak saygı gödstereceksin.Niye, kim onun annesi?Tahammül sınırlarını zorluyo bu adamlar bazen