Her gün yemek yapmaktan bıktımmm

şimdi konuya yorum yazmak istiyorum

bu arada kkya üye oldum olalı

ilk kez bi konunun tüm mesajlarını okudum:KK53:

kim kiminle nerde nasıl noluyo leeeeeeeeeeeeeyn:KK45:

sweet haklısın insan bazen bunalabiliyor

eşinin davranışları ev hayatı bi monotonluk

e kavga anındabizde eşimle birbirimize verip veriştiriyoruz :63::KK11: öyle tekme yumruk değil tabi elhamdülüllah

nacizane söylemek istediğim açık konuşmak gerekirse bana da itici geldi söylemin hani haklıyken haksız konuma düşmüş gibi olduno_O

hani böyle bunaldığını söylesen eşine neden buzdolapların var olduğunu falan yada arada kendisinin yapması istesen

sonra bir arkadaş yarım pişir demişya ilk kez duydum ama denemekte fayda var:KK25:

velhasıl çok canını sıkacak ve çözülemeyecek bi mesele değil

eğlenceli hale getirmeye bak en olmadı:KK54:

yani kendini bunalttıkça daha boğucu hale gelir
koşullama kendini:KK66:

Son düzenleme:
her gün yemek yapılmaz ki.
2 kişi oldugumuz ve az yediğimiz için genelde tek çeşit yemek ve salata yeriz.
haftanın 2 günü de dısardan yeriz. tabii şuan hamıle oldugum için düzen değişti biraz.

Ohooo ben de oturmuş yorum yapıyorum.

Konu kavgaya dönmüş, konu sahibi de diğer mesajları sallamıyormuş zaten.

Hahahaha :))) seninki aldatır belli Yaran var
Sen resmen haddini astin. Cok sukur tek bir derdim yok benim kocamla . Bu sekilde muhattap olamazsin benimle. Burda yemek diye konu acip kocana kufur yagdirip herkese hakaret eden sensin. Burda bile cekilmezsin. Evde kim bilir kocanin burnundan getiriyosundur. Napsin adam seni. Yazik adama . Igrenc mahluk

Sen resmen haddini astin. Cok sukur tek bir derdim yok benim kocamla . Bu sekilde muhattap olamazsin benimle. Burda yemek diye konu acip kocani kufur yagdirip herkese hakaret eden sensin. Burda bile cekilmezsin. Evde kim bilir kocanin burnundan getiriyosundur. Napsin adam seni. Yazik adama . Igrenc mahluk
Banlanacaksin:))))

Insan gibi konuya yorum yapayim dedim. Kadinin Etmedigi hakaret kalmadi. Artik kadinligindan da supheliyim. Gelmis ki ortaligi karistirsin. Fake midir nedir. Acilen cozum bulunmali bu iki insana :KK57:

X