Balık yağı için birşey diyemem kardeşimde kullandı ama kilo almadi.Değil tabıkı ama iştahım olmuyor kı. Kan ilacı aldım b12 aldım faydası olmadı. Acaba şekerımde ondan mı dalgalı gercekten ya. Acaba balık yağı takvıyesımı alsam belkı ıstahımı acar
Kendı kusurlarını görmuyorlar ama karşıdakı ınsanları çok guzel gorup söyluyorlar yemın ederım kımse ıle gorusmek kapı dısına cıkmk ıstemıyorum hemeen ayyyy ne olmus sana hastamısın neyın var neden erımıssın çöp gıbı olmussun laflarındn gına geldı.Öncelikle bi kan değerlerinize baktırın. Düşük vitaminlerinizi kullanın. Kaç kilosunuz? Ben de 45 kiloyum alsam iyi ama bu halimden de memnunum. İnsanların sözleri asla bitmiyor kilo için demiyorum bunları her şeye zaten yorumları var kulak arkası etmeyi öğrenmeye çalışın he he diyip geçin
Takviyemı alsam balık yağı gıbı işe yarar mı belkı iştahım açılır
Aa evet anı yukselmeler anı duşüşler yasıyorum nerden bıldınız. Çok sagolun yorumunuz ıcin cok tesekkur ederım gıdıcem doktora mutlakaBalık yağı için birşey diyemem kardeşimde kullandı ama kilo almadi.
Düzensiz beslendiginiz için şekeriniz de etkileniyor elbette anı yükselmeler gibi ani düşüşlerde yaşarsınız şeker bu şakaya gelmez inanın o yüzden bir doktora gidin.
Emin olun o insanlar hiç susmaz ben zayifkende konuşuyorlardı çok zayifsin bilmem ne kilo alinca yine konuştular(tiroid rahatsızligim var) tabi cevaplarıni alınca sustular artık.Kendı kusurlarını görmuyorlar ama karşıdakı ınsanları çok guzel gorup söyluyorlar yemın ederım kımse ıle gorusmek kapı dısına cıkmk ıstemıyorum hemeen ayyyy ne olmus sana hastamısın neyın var neden erımıssın çöp gıbı olmussun laflarındn gına geldı.
Ayy nasıl benı motive ettınız gercekten çok teşekkur ederım. Suan kalkıp zorla yemek yıcem denıcem bu saatlerı belkı ıstahım duzelır acılır kılo alırım ınsallah degerlermde duzelır. Allah razı olsun sizden deDiyetisyene gidin diyetisyen saatli yediriyor.
Gitmem derseniz de saat koyun misal
9.00a kadar kahvaltı
10.00 meyve
12.00-13.30 arası öğle yemeği
16.00 snack/meyve
19.00 akşam yemeğ
Saatlerde mutlaka oturun yiyin, her gün aynı saat yerseniz alışırsınızç
Annem şeker hastası 20 yıli geckin ilk çıktığında anı yükselmeler yada düşüşler oluyordu beslenme şeklinden çünkü o zamanlar yeni cikmisti sonra düzene girdi çok şükür beslenme+düzenli yürüyüş ile.Aa evet anı yukselmeler anı duşüşler yasıyorum nerden bıldınız. Çok sagolun yorumunuz ıcin cok tesekkur ederım gıdıcem doktora mutlaka
Ben böyle insanlara hemen cevabını vermeyi öğrendim o sizin bir kusurunuza laf ediyorsa aman sen dön de kendi kıçına bak şeklinde yanıtlamalısınız. Kilonuza laf mı ediliyor hemen şak yapıştırın aa görüşmeyeli sen de çok kilo almışsın dikkat et bence çok kötü görünüyor diyin. Dinsizin hakkından ancak imansız geliyor vallahi hemen yapıştırın cevabı. Ama sen önce sağlığın için bi doktora görün yemek yememen vs için değerlerine de baktır mutlakaKendı kusurlarını görmuyorlar ama karşıdakı ınsanları çok guzel gorup söyluyorlar yemın ederım kımse ıle gorusmek kapı dısına cıkmk ıstemıyorum hemeen ayyyy ne olmus sana hastamısın neyın var neden erımıssın çöp gıbı olmussun laflarındn gına geldı.
Demekkı tuvaletle alakalı degıl ozaman. Benımde anksıyetem var. Anksıyete kılo mu verdırıyor boyle bır sey mı var ılk defa duydum ondan mı kılo alamıyorum acabaÇok zor tuvalete çıkan birisiyim ama kilo alamıyorum.
Anksiyete sebebiyle çok kilo verdim zamanında.
Yine tiroid, şeker gibi düzensizliklerde kilo problemine sebep olabiliyor.
Ayy nasıl benı motive ettınız gercekten çok teşekkur ederım. Suan kalkıp zorla yemek yıcem denıcem bu saatlerı belkı ıstahım duzelır acılır kılo alırım ınsallah degerlermde duzelır. Allah razı olsun sizden de
Benımde 3 yıldır boyle seker degerlerım ama daha ılac kullanmıyorum belkı dokrora gıdınce ılac verır ben hep evdeyım hareketsız yasam tarzım var . Anneenızde benım gıbı zayıfmıydı acabaAnnem şeker hastası 20 yıli geckin ilk çıktığında anı yükselmeler yada düşüşler oluyordu beslenme şeklinden çünkü o zamanlar yeni cikmisti sonra düzene girdi çok şükür beslenme+düzenli yürüyüş ile.
Cok tesekkur ederım hakkısınız ondan dolayı zatenYemeye yemeye miden küçülüyor kanka, içine mutlaka bir şeyler koy midenin zamanla açılırsın
Annem ne çok zayıf ne çok kilolu ideal kilosunda o zaman da aynıydı.Benımde 3 yıldır boyle seker degerlerım ama daha ılac kullanmıyorum belkı dokrora gıdınce ılac verır ben hep evdeyım hareketsız yasam tarzım var . Anneenızde benım gıbı zayıfmıydı acaba
Demekkı tuvaletle alakalı degıl ozaman. Benımde anksıyetem var. Anksıyete kılo mu verdırıyor boyle bır sey mı var ılk defa duydum ondan mı kılo alamıyorum acaba
Niye açlığa dayanamayınca yiyorsunuz?Eskıden 3 gunde bır cıkardım daha saglıklı hıssedıyordum. Şimdi sağlıklı hissetmıyorum aksıne iştahım yok acıkıuorum beklıyorum beklıyorum aclıga dayanamayacak duruma gelınce yıyorum. Gercekren yoruldum zayıflıktan ınsanların sozlerınden
B12 veya diğer vitaminler ve elementler kilo almak için kullanılmaz ki. İlaçlarınızı düzenli kullanın. Bir de ishal gibi bir durumunuz var mı?Değil tabıkı ama iştahım olmuyor kı. Kan ilacı aldım b12 aldım faydası olmadı. Acaba şekerımde ondan mı dalgalı gercekten ya. Acaba balık yağı takvıyesımı alsam belkı ıstahımı acar