Her gün tuvalete gitmek kilo kaybı yapar mı

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.598
734
33
Ya ben kılo alamıyorum. Mesela bazen uyanır uyanmaz buyuk abdeste cıkıyorum. Sonra kahvaltıdan sonra da cıkıyorum. Anksıyetem var korku ve endısa yasıuorum sureklı. Tiroidlerim mormal ama şeker yuksek bıraz. Sorum acaba hergun buyuk abdeste cıktıgım için mı kılo alamıyorum. Neden kılo alamıyorum gercekten zayıfladıkca psıkolojıö daha da bozuldu

Hergun buyuk abdeste cikmak kilo kaybi yapmak zorunda degil.
Hergun cikiyorum ve tombisim.

Siz dogru beslenmiyorsunuz, metabolik hiziniza ve fiziki rahatsizliklairniza uygun bir diyetle kilo alabilirsiniz.

Kilo kaybı yapmaz, bu doğal bişey. Vücudunuzun sağlıklı işlediğinin göstergesi. Boy kg kaç ki?
Eskıden 3 gunde bır cıkardım daha saglıklı hıssedıyordum. Şimdi sağlıklı hissetmıyorum aksıne iştahım yok acıkıuorum beklıyorum beklıyorum aclıga dayanamayacak duruma gelınce yıyorum. Gercekren yoruldum zayıflıktan ınsanların sozlerınden

Hergun buyuk abdeste cikmak kilo kaybi yapmak zorunda degil.
Hergun cikiyorum ve tombisim.

Siz dogru beslenmiyorsunuz, metabolik hiziniza ve fiziki rahatsizliklairniza uygun bir diyetle kilo alabilirsiniz.
Aslında dıkkat de edıyorum ama sabahları guzel yapıyorum kahvaltımı anlamadım nerde hata yapıyorum

Metabolizma hızına göre her gün bir kaç kez ya da gün aşırı çıkılıyor, her gün yapılması sağlıklı olanı zaten. Ama metabolizmanız hızlı belli.

Acliga dayanamiycak duruma gelmeyi beklemeseniz mi acaba yemek icin? Kilo alamayanlar genelde yemeyi bilmeyenler oluyor
İştahım yokkı canım bır sey yemek ıstemıyor yemek yemeyı sevmıyorum artık eskıden ne guzel ıstahlıydım evlendım cocuk dogurdum sorumluluk o bu derken bunye gıttı

Doğru dürüst beslenmiyorsunuz ki nasıl kilo alacaksınız kendinizi aç bırakarak.

Açlığa dayanamayacak kadar beklersen nasıl kilo alacaksın? 3 günde bir sağlıklı değil ki. Günlük yapılmalı. Zayıflıktan yorulduysan yiyeceksin başka yolu yok

Bu beslenme şekli doğrumu peki ,sekerinizde yüksekmiş biraz buda beslenme seklinizden kaynaklanıyordur kilo almak istiyorsunuz ama doğru beslenmiyorsunuz ki.

Bu beslenme şekli doğrumu peki ,sekerinizde yüksekmiş biraz buda beslenme seklinizden kaynaklanıyordur kilo almak istiyorsunuz ama doğru beslenmiyorsunuz ki.
Değil tabıkı ama iştahım olmuyor kı. Kan ilacı aldım b12 aldım faydası olmadı. Acaba şekerımde ondan mı dalgalı gercekten ya. Acaba balık yağı takvıyesımı alsam belkı ıstahımı acar

Öncelikle bi kan değerlerinize baktırın. Düşük vitaminlerinizi kullanın. Kaç kilosunuz? Ben de 45 kiloyum alsam iyi ama bu halimden de memnunum. İnsanların sözleri asla bitmiyor kilo için demiyorum bunları her şeye zaten yorumları var kulak arkası etmeyi öğrenmeye çalışın he he diyip geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…