Eskıden 3 gunde bır cıkardım daha saglıklı hıssedıyordum. Şimdi sağlıklı hissetmıyorum aksıne iştahım yok acıkıuorum beklıyorum beklıyorum aclıga dayanamayacak duruma gelınce yıyorum. Gercekren yoruldum zayıflıktan ınsanların sozlerındenKilo kaybı yapmaz, bu doğal bişey. Vücudunuzun sağlıklı işlediğinin göstergesi. Boy kg kaç ki?
Aslında dıkkat de edıyorum ama sabahları guzel yapıyorum kahvaltımı anlamadım nerde hata yapıyorumHergun buyuk abdeste cikmak kilo kaybi yapmak zorunda degil.
Hergun cikiyorum ve tombisim.
Siz dogru beslenmiyorsunuz, metabolik hiziniza ve fiziki rahatsizliklairniza uygun bir diyetle kilo alabilirsiniz.
Metabolizma hızına göre her gün bir kaç kez ya da gün aşırı çıkılıyor, her gün yapılması sağlıklı olanı zaten. Ama metabolizmanız hızlı belli.Ya ben kılo alamıyorum. Mesela bazen uyanır uyanmaz buyuk abdeste cıkıyorum. Sonra kahvaltıdan sonra da cıkıyorum. Anksıyetem var korku ve endısa yasıuorum sureklı. Tiroidlerim mormal ama şeker yuksek bıraz. Sorum acaba hergun buyuk abdeste cıktıgım için mı kılo alamıyorum. Neden kılo alamıyorum gercekten zayıfladıkca psıkolojıö daha da bozuldu
Aslında dıkkat de edıyorum ama sabahları guzel yapıyorum kahvaltımı anlamadım nerde hata yapıyorum
Doğru soyluyorsunuz gidicem diyetısyeneDiyetisyene gidin.
Metabolızma nasıl yavaslatılır yok mu oyle bır seyMetabolizma hızına göre her gün bir kaç kez ya da gün aşırı çıkılıyor, her gün yapılması sağlıklı olanı zaten. Ama metabolizmanız hızlı belli.
İştahım yokkı canım bır sey yemek ıstemıyor yemek yemeyı sevmıyorum artık eskıden ne guzel ıstahlıydım evlendım cocuk dogurdum sorumluluk o bu derken bunye gıttıAcliga dayanamiycak duruma gelmeyi beklemeseniz mi acaba yemek icin? Kilo alamayanlar genelde yemeyi bilmeyenler oluyor
Eskıden 3 gunde bır cıkardım daha saglıklı hıssedıyordum. Şimdi sağlıklı hissetmıyorum aksıne iştahım yok acıkıuorum beklıyorum beklıyorum aclıga dayanamayacak duruma gelınce yıyorum. Gercekren yoruldum zayıflıktan ınsanların sozlerınden
Açlığa dayanamayacak kadar beklersen nasıl kilo alacaksın? 3 günde bir sağlıklı değil ki. Günlük yapılmalı. Zayıflıktan yorulduysan yiyeceksin başka yolu yokEskıden 3 gunde bır cıkardım daha saglıklı hıssedıyordum. Şimdi sağlıklı hissetmıyorum aksıne iştahım yok acıkıuorum beklıyorum beklıyorum aclıga dayanamayacak duruma gelınce yıyorum. Gercekren yoruldum zayıflıktan ınsanların sozlerınden
Bu beslenme şekli doğrumu peki ,sekerinizde yüksekmiş biraz buda beslenme seklinizden kaynaklanıyordur kilo almak istiyorsunuz ama doğru beslenmiyorsunuz ki.Eskıden 3 gunde bır cıkardım daha saglıklı hıssedıyordum. Şimdi sağlıklı hissetmıyorum aksıne iştahım yok acıkıuorum beklıyorum beklıyorum aclıga dayanamayacak duruma gelınce yıyorum. Gercekren yoruldum zayıflıktan ınsanların sozlerınden
Takviyemı alsam balık yağı gıbı işe yarar mı belkı iştahım açılırAçlığa dayanamayacak kadar beklersen nasıl kilo alacaksın? 3 günde bir sağlıklı değil ki. Günlük yapılmalı. Zayıflıktan yorulduysan yiyeceksin başka yolu yok
Değil tabıkı ama iştahım olmuyor kı. Kan ilacı aldım b12 aldım faydası olmadı. Acaba şekerımde ondan mı dalgalı gercekten ya. Acaba balık yağı takvıyesımı alsam belkı ıstahımı acarBu beslenme şekli doğrumu peki ,sekerinizde yüksekmiş biraz buda beslenme seklinizden kaynaklanıyordur kilo almak istiyorsunuz ama doğru beslenmiyorsunuz ki.
Pekı nasıl bır beslenme uygulamalıyım sizce önerılerınız var mı bırde iştahım olmuyor bunun ıcın ne yapabılırımDoğru dürüst beslenmiyorsunuz ki nasıl kilo alacaksınız kendinizi aç bırakarak.
Pekı nasıl bır beslenme uygulamalıyım sizce önerılerınız var mı bırde iştahım olmuyor bunun ıcın ne yapabılırım
Gidicem bu ara yoğundum artık gidicem bu durumdan yoruldum çünkü.Yüksek şeker var demişsiniz yüksek şekere ne iyi gelir ne kötü bilemiyorum. Doktora danışın bir diyet listesi alın ona uyun.