Her gün tuvalete gitmek kilo kaybı yapar mı

Pekı nasıl bır beslenme uygulamalıyım sizce önerılerınız var mı bırde iştahım olmuyor bunun ıcın ne yapabılırım

Dahiliyeye tekrar gidince kilo almak istediğinizi belirtin. Diyetisyene yönlendirir veya kendisi liste verir.

Metabolızma nasıl yavaslatılır yok mu oyle bır sey :KK43:
İnsanlar hizlansin diye deliriyor siz yavaşlatmak istiyorsunuz :) önce bir endokrinoloji uzmanına gidip bütün vücut degerlerinize baktirin sonuca göre hareket edersiniz. Ama günde bir iki kez wc çıkmanız sağlıklı bir şey.

Ayy nasıl benı motive ettınız gercekten çok teşekkur ederım. Suan kalkıp zorla yemek yıcem denıcem bu saatlerı belkı ıstahım duzelır acılır kılo alırım ınsallah degerlermde duzelır. Allah razı olsun sizden de
Yalnız şekeriniz varsa meyve yerine kuruyemiş tarzı şeyler atıştırın. Meyveleri kontrollü tüketmeniz gerekir.

Eskıden 3 gunde bır cıkardım daha saglıklı hıssedıyordum. Şimdi sağlıklı hissetmıyorum aksıne iştahım yok acıkıuorum beklıyorum beklıyorum aclıga dayanamayacak duruma gelınce yıyorum. Gercekren yoruldum zayıflıktan ınsanların sozlerınden
Naaıl yani acıkınca niye bekliyorsunuz? Derhal yesenize.

Ya ben kılo alamıyorum. Mesela bazen uyanır uyanmaz buyuk abdeste cıkıyorum. Sonra kahvaltıdan sonra da cıkıyorum. Anksıyetem var korku ve endısa yasıuorum sureklı. Tiroidlerim mormal ama şeker yuksek bıraz. Sorum acaba hergun buyuk abdeste cıktıgım için mı kılo alamıyorum. Neden kılo alamıyorum gercekten zayıfladıkca psıkolojıö daha da bozuldu
Stresli hayatın varsa kilo alamazsın.

Erkek arkadaşım 3 kişilik yiyior,aşırı iştahlı,masada ne var ne yok silip süpürür dışarıda ne var ne yok tüm parasını yemeğe verir ama zayıf.
O da şikayetçi.Kilo almak istiyor alamıyor.
Böyle bir durumda nasıl kilo alınır kızlar.

Erkek arkadaşım 3 kişilik yiyior,aşırı iştahlı,masada ne var ne yok silip süpürür dışarıda ne var ne yok tüm parasını yemeğe verir ama zayıf.
O da şikayetçi.Kilo almak istiyor alamıyor.
Böyle bir durumda nasıl kilo alınır kızlar.
İki tanıdığım erkek de zayıflıktan şikayetçiydi. Aslında şöyle diyeyim. Bildiğiniz çer çöp yediriyorlar, gece geç saatte yeme de vardı. Sonuç olarak yağ olarak depolanıyor. Belki spor yaparak kas kitlesini arttırabilir.

İkisi de şimdi normal kiloda. Bir ara göbek yaptılar sağlıksız beslenmeden dolayı.

Balık yağı için birşey diyemem kardeşimde kullandı ama kilo almadi.

Düzensiz beslendiginiz için şekeriniz de etkileniyor elbette anı yükselmeler gibi ani düşüşlerde yaşarsınız şeker bu şakaya gelmez inanın o yüzden bir doktora gidin.
Ben afedersiniz ilaç içiyorum ondan mı ? Baya büyük wc oluyor.Versem kiloyu ben veririm.

Kabızlık kilo verememeye sebep olur ama hergün tuvalete çıkmak kilo verdirmez. Şekeriniz yüzünden kilo alamıyor olabilirsiniz. iyi bir endekronoloji doktoruna görünün.

Kabızlık kilo verememeye sebep olur ama hergün tuvalete çıkmak kilo verdirmez. Şekeriniz yüzünden kilo alamıyor olabilirsiniz. iyi bir endekronoloji doktoruna görünün.
Teşekkur ederım endokrıne hıc gıtmedım ama dahılıye ıle aynı degıl mı daha mı detaylı bakıyor endokrın

Teşekkur ederım endokrıne hıc gıtmedım ama dahılıye ıle aynı degıl mı daha mı detaylı bakıyor endokrın
Aslında dahiliye de bakar, ancak endokrinoloji biraz daha detaylı bakar, eğer sıkıntılarınız devam ediyorsa endekronolojiye de gidebilirsiniz.

X