Her gün ''ne yemek yapsam?'' diye düşünmekten bıkanlar

seymabektas

Prensesim.. Güzel Kızım..
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
253
2
96
35
Bursa
evet ben tamda öyleyim..
her gün ne yemek yapsam diye düşünmekten bıktım yahu...mirmirmirmirmirmirmirmir
anam bi kaç günde değilki hergün ya. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bazen akşam yemeğe dışarı çıktığımız zaman veya
birine gittiğimiz zaman nerdeyse göbek atcam..
sizde öylemisiniz..?yerimseniben

bi tanede şu süleyman efendiden bana verseler ne güzel olur hergün yemekleri o yapar 2 çocukla yemek yapmak bir zulüm geliyor bana

arkadaşlar buna bi çare lazım yaaa
hiç bişey yapamıyosak 7 çeşit yemek belirleyelim hep bir ağızdan..
her hafta aynılarkaydirigubbakcemile3
markete gidince bile beynim dönüyo ne alsam diye offff:hulya:

bende öyleyim hanımlar
aslında eşim yemek seçmese çok sorun yaşamam ama maalesef her yemeği yemediği için ben de ne pişirsem diye kafayı yiyorummafoldumben

biz kadınların ortak sorunlarından biri :uhm: ana sınıfındaki kızımın 1 aylık yemek listesi var bazen diyorum bende böyle bişeymi yapsam kaydirigubbakcemile3

eveeeeeeeeeeeeeettttttttttttttt düşüne düşüne kafayı yiyecem

:roflol::roflol::roflol:
evet cnm aynen bende hatta şuan bile düşünüyorum eşim nerdeyse gelmek üzere ama ben hala yemek yapamadım çünkü ne yapacağımı bilmiyorum yaa:icecream::icecream:

..

bir aylik tam menülü yemek listesi yapin, corbasindan tatlisina kadar, sonra o listeyi her ay uygulayin yerimseniben

nasil ama???

Ayyy bende öyle delircem bazen ne yemek yapsam diye.Bazen diyorumki biri bizi yemeğe çağırsa yada dışarda yesek diye. Hele birde misafir gelicekse yoruluyorum düşünmekten valla. Ama yapmaya başlayınca durdurak bilmiyor insan. Allah kolaylık versin herkese

Evli değilim ama Annem ablamın yanında kalcağı için uzun bi süre hergün ben yapıcam yemekleri..
Hadi liste hazırlayalım zemuszemus

Aynen bende bıktım. Bide dışarı da çıkarmıyor benimki yemeğe :)
Bi komşumuz vardı bi kazan yemek yapardı haftalarca o yemeği yerlerdi :):)
Ben de öyle mi yapsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…