- 25 Ağustos 2014
- 20.607
- 48.871
- 798
- Konu Sahibi yildiZalti
Balık veya akrep burcu musun? Çok merak ettim.Onay, ilgi ihtiyacı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balık veya akrep burcu musun? Çok merak ettim.Onay, ilgi ihtiyacı.
Yani alakalı alakasız her yorumuma beğenmedim atarak bana ne gibi bir etkiniz olduğunu düşünüyorsunuz bilmiyorum ama komik gelmesinden başka zerre bir etkisi yok. Kendinizi yormaya devam edebilirsiniz o zaman, keyfiniz bilir. Sadece saçma ve komik. İsterseniz gün sonunda sayfamdan tüm yorumlarımı açıp ordan yapın daha az yorulursunuz40 yaşımda olmadığım için özür dilerim Olgun annecim) Yorumunuzu görünce beğenmeme atmaya devam edeceğim İsterseniz engelleyebilirsiniz. Yaşınız büyük diye her önüne gelene saydırıp kırmak hakkınız yok gidip kendi çocugunuzla ilgilenin şimdi)
Hangi uzmanlar , hangi veriyle tanı koymuşlarUzmanlar da psikolojik rahatsızlığa işaret ettiğini söylüyor, bir kaç yazı okudum
Hislerimin birebir aynısıbence dikkat çekmeye çalişan erkek. ya eski sevgiliye gönderme tarzı( yaşıyorum hayat devam ediyor) ya da illa ki biri düşer amaçlı sürekli adı story timeda çıksın yeter mantıgı gibi geldi. 7senedir eşim tek 1story atmamıştır cogu erkekte bu kafada yılda bi denk gelirse atar. genelde gösteriş veya ilgi seven erkekler atıyor bence itici bi ayrıntı
Gerçekten insan bu kadar boş olabilir.Yani alakalı alakasız her yorumuma beğenmedim atarak bana ne gibi bir etkiniz olduğunu düşünüyorsunuz bilmiyorum ama komik gelmesinden başka zerre bir etkisi yok. Kendinizi yormaya devam edebilirsiniz o zaman, keyfiniz bilir. Sadece saçma ve komik. İsterseniz gün sonunda sayfamdan tüm yorumlarımı açıp ordan yapın daha az yorulursunuz
İnsan üzülüyor da bir yandan.Gerçekten insan bu kadar boş olabilir.
Ayol bu ülkede fenomen olmayan mı varFenomen falan mı, habire atacak ne buluyorişi gücü yok mu bu adamın?
Sizin nezdinizde herkese yazayım.40 yaşımda olmadığım için özür dilerim Olgun annecim) Yorumunuzu görünce beğenmeme atmaya devam edeceğim İsterseniz engelleyebilirsiniz. Yaşınız büyük diye her önüne gelene saydırıp kırmak hakkınız yok gidip kendi çocugunuzla ilgilenin şimdi)
Her gün saçmasapan bomboş da olsa hikaye atan insanlardan hoşlanmıyorum, sosyal medyanın kullanım amacı bu değil çünkü, boş yer işgal ediyorlar genelde kısıtlıyorum, banane senin balkon manzarana karşı içtiğin kahveden mesela, bana çok boş geliyor bu tarz insanlar.. Hayatımda asla kalıcı bir yerde olamazlar, hele sevgili vs hiç olmazlar, yerinizde olsam görüşmeye tenezzül etmem, zaten o insta boşlarından yeterince başka teklifler alıyordurArkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar
Bazı üyeler paranoyak, tuhaf olduduğumu, sosyal medyanın kullanım amacınn da zaten bir şeyler paylaşmak olduğunu yazmış. Yaşadığı hayatı oraya atmak için yaşıyor gibi geliyor bu tarz insanlar bana. Manzara gördü mesela hıh instagrama atılır. Hastaneye düştü mesela, hemen instagramdan hastalık zor. Yaşadıkların sadece senin için özel neden bize gösterme çabası içindesin sorgusuna düşüyorum. Azınlıkta olsa bana hak verenler var, ne güzelHer gün saçmasapan bomboş da olsa hikaye atan insanlardan hoşlanmıyorum, sosyal medyanın kullanım amacı bu değil çünkü, boş yer işgal ediyorlar genelde kısıtlıyorum, banane senin balkon manzarana karşı içtiğin kahveden mesela, bana çok boş geliyor bu tarz insanlar.. Hayatımda asla kalıcı bir yerde olamazlar, hele sevgili vs hiç olmazlar, yerinizde olsam görüşmeye tenezzül etmem, zaten o insta boşlarından yeterince başka teklifler alıyordur![]()
E kapatın sosyal medyanızı o zaman. Onlar paylaşıyorlarsa sizde takip ediyorsunuz demek ki. Sizi kimse zorlamıyor, biliyorsunuz değil mi?Bazı üyeler paranoyak, tuhaf olduduğumu, sosyal medyanın kullanım amacınn da zaten bir şeyler paylaşmak olduğunu yazmış. Yaşadığı hayatı oraya atmak için yaşıyor gibi geliyor bu tarz insanlar bana. Manzara gördü mesela hıh instagrama atılır. Hastaneye düştü mesela, hemen instagramdan hastalık zor. Yaşadıkların sadece senin için özel neden bize gösterme çabası içindesin sorgusuna düşüyorum. Azınlıkta olsa bana hak verenler var, ne güzel
Ülkenin yarısından fazlası rahatsız bence ama bunun story ile alakasını çözemedimO zaman ülkenin yarısından fazlası rahatsız.
Sosyal medyanın amacı tabiki paylaşmak ama herkes ilgi alanda olan şeyi paylaşıyor işte fark bu, birisi balkonunun betonarme manzarasında içtiği sıradan bir kahveyi paylaşıyor (ama her gün), birisi de dünyanın bir ucundaki gerçekten ilginç bir manzaraya karşı içtiği, gerçekten ilginç bir kahveyi paylaşıyor... Bilmem anlatabildim miBazı üyeler paranoyak, tuhaf olduduğumu, sosyal medyanın kullanım amacınn da zaten bir şeyler paylaşmak olduğunu yazmış. Yaşadığı hayatı oraya atmak için yaşıyor gibi geliyor bu tarz insanlar bana. Manzara gördü mesela hıh instagrama atılır. Hastaneye düştü mesela, hemen instagramdan hastalık zor. Yaşadıkların sadece senin için özel neden bize gösterme çabası içindesin sorgusuna düşüyorum. Azınlıkta olsa bana hak verenler var, ne güzel