Her gün hikaye atan erkek, düşünülesi bir durum mu ?

40 yaşımda olmadığım için özür dilerim Olgun annecim) Yorumunuzu görünce beğenmeme atmaya devam edeceğim İsterseniz engelleyebilirsiniz. Yaşınız büyük diye her önüne gelene saydırıp kırmak hakkınız yok gidip kendi çocugunuzla ilgilenin şimdi)
Yani alakalı alakasız her yorumuma beğenmedim atarak bana ne gibi bir etkiniz olduğunu düşünüyorsunuz bilmiyorum ama komik gelmesinden başka zerre bir etkisi yok. Kendinizi yormaya devam edebilirsiniz o zaman, keyfiniz bilir. Sadece saçma ve komik. İsterseniz gün sonunda sayfamdan tüm yorumlarımı açıp ordan yapın daha az yorulursunuz

Yabi bende yeni girdigimde hep attim ozellikle instagramda kayitli kalmasini i istedigim fotolari. Ilkten herkes begenio yorum yaziyordu sonra yazmammaya basladilar . Benim amacim farkliydi aslinda . Simdi atinca gizliyorum . Banada hic atmayanlar tuhaf geliuor her an bakiyolar ama atmiyolar sanki kendilerini begeniyolarmista atmiyolarmis gibi . Bir de boyle bir sey cikti atmayanlar daha cool gibi ne sacma . Lise sonda her gun nete foto koymak icin ugrasan kiz hic atmiyor mesela insanlar degisede bilir

Benim eşim hiç sosyal medya kullanmaz. Geçen gün whatsappta profil resmini değiştiriyorum diye durum atmış. Halbuki teknolojiyle arası çok iyidir. Ama sosyal medyayı saçma bulur.
Benim bir iş arkadaşım var adam evli ama karısıyla hiç fotoğraf paylaşmıyor🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

yani sosyal medya biz kullanalım diye var. kullanmayacaksan kapat hesabı, ne gerek var ki? sen şimdi bir lokantaya gittiğinde önüne gelen yemeğin tamamını yiyorsun, değil mi? yemekle birlikte gelen içeceği, salatayı, turşuyu, patatesi, acılı ezmeyi, ekmeği, lavaşı falan da tüketiyorsun? önüne konulmuş. ardından gelen ikram çayı da içiyorsun. bunları tüketiyorsun çünkü parasını verdin, bunları yemek için geldin o restorana, bunun için oradasın. bunları sonuna kadar tüketmek, tüm yiyeceklerden faydalanmak ne kadar normalse sosyal medyanın özelliklerini kullanmak da o kadar normaldir.

bence dikkat çekmeye çalişan erkek. ya eski sevgiliye gönderme tarzı( yaşıyorum hayat devam ediyor) ya da illa ki biri düşer amaçlı sürekli adı story timeda çıksın yeter mantıgı gibi geldi. 7senedir eşim tek 1story atmamıştır cogu erkekte bu kafada yılda bi denk gelirse atar. genelde gösteriş veya ilgi seven erkekler atıyor bence itici bi ayrıntı

bence dikkat çekmeye çalişan erkek. ya eski sevgiliye gönderme tarzı( yaşıyorum hayat devam ediyor) ya da illa ki biri düşer amaçlı sürekli adı story timeda çıksın yeter mantıgı gibi geldi. 7senedir eşim tek 1story atmamıştır cogu erkekte bu kafada yılda bi denk gelirse atar. genelde gösteriş veya ilgi seven erkekler atıyor bence itici bi ayrıntı
Hislerimin birebir aynısı 🌸

Yani alakalı alakasız her yorumuma beğenmedim atarak bana ne gibi bir etkiniz olduğunu düşünüyorsunuz bilmiyorum ama komik gelmesinden başka zerre bir etkisi yok. Kendinizi yormaya devam edebilirsiniz o zaman, keyfiniz bilir. Sadece saçma ve komik. İsterseniz gün sonunda sayfamdan tüm yorumlarımı açıp ordan yapın daha az yorulursunuz
Gerçekten insan bu kadar boş olabilir.

Gerçekten insan bu kadar boş olabilir.
İnsan üzülüyor da bir yandan.
Olayın başı da sürekli geyik konularını bdv de açıyorsunuz dediler. Ben de hak verdim, üslup da ergen üslubu gibi yaşınız ufakmış dedim oradan taktı bana. Alakalı alakasız peşinde geziyor eli beğenmedim butonunda. Burayı o kadar ciddiye alıp aman beni beğenmediler diye kahrolacağım sanıyor herhalde kendi çok ciddiye aldığı için de bana komik geliyor aslında 😀

40 yaşımda olmadığım için özür dilerim Olgun annecim) Yorumunuzu görünce beğenmeme atmaya devam edeceğim İsterseniz engelleyebilirsiniz. Yaşınız büyük diye her önüne gelene saydırıp kırmak hakkınız yok gidip kendi çocugunuzla ilgilenin şimdi)
Sizin nezdinizde herkese yazayım.

Beğeni butonu katıldığınız yorumlarda beğendim, katılmadıklarınızda beğenmedim’e basmanız için konuldu, yalnız altını çizeyim beğeni butonunu yorumlara kullanıyorsunuz üyelere değil.

Bu şu demek, çok sevdiğiniz için bir üyenin katılsanız da katılmasanız da her mesajına bol keseden beğendim atmak da butonun doğru kullanımı değildir, sinir olduğunuz bir üyenin her mesajına beğenmedim atmak da butonun doğru kullanımı değildir.

Butonu sinir olduğumuz üyeleri cezalandırmak, bize karşı terbiye etmek vs düşüncelerle kullanmamız ve bunun tespit edilmesi halinde banlama işlemine kadar varan yaptırımları olmaktadır.

Bu sebeple lütfen beğeni butonu amacına uygun kullanılsın ve birbirimizi tehdit ve cezalandırma aracı olarak görülmesin.

odet21‘i alıntılarken kendisi banlı olduğundan açıklama ihtiyacı duydum, hanımefendi beğeni butonu meselesinden banlanmadı, başka bir site kuralını ihlal nedeniyle işlem yapıldı.

Arkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar
Her gün saçmasapan bomboş da olsa hikaye atan insanlardan hoşlanmıyorum, sosyal medyanın kullanım amacı bu değil çünkü, boş yer işgal ediyorlar genelde kısıtlıyorum, banane senin balkon manzarana karşı içtiğin kahveden mesela, bana çok boş geliyor bu tarz insanlar.. Hayatımda asla kalıcı bir yerde olamazlar, hele sevgili vs hiç olmazlar, yerinizde olsam görüşmeye tenezzül etmem, zaten o insta boşlarından yeterince başka teklifler alıyordur ;)

Her gün saçmasapan bomboş da olsa hikaye atan insanlardan hoşlanmıyorum, sosyal medyanın kullanım amacı bu değil çünkü, boş yer işgal ediyorlar genelde kısıtlıyorum, banane senin balkon manzarana karşı içtiğin kahveden mesela, bana çok boş geliyor bu tarz insanlar.. Hayatımda asla kalıcı bir yerde olamazlar, hele sevgili vs hiç olmazlar, yerinizde olsam görüşmeye tenezzül etmem, zaten o insta boşlarından yeterince başka teklifler alıyordur :KK66:
Bazı üyeler paranoyak, tuhaf olduduğumu, sosyal medyanın kullanım amacınn da zaten bir şeyler paylaşmak olduğunu yazmış. Yaşadığı hayatı oraya atmak için yaşıyor gibi geliyor bu tarz insanlar bana. Manzara gördü mesela hıh instagrama atılır. Hastaneye düştü mesela, hemen instagramdan hastalık zor. Yaşadıkların sadece senin için özel neden bize gösterme çabası içindesin sorgusuna düşüyorum. Azınlıkta olsa bana hak verenler var, ne güzel

Bazı üyeler paranoyak, tuhaf olduduğumu, sosyal medyanın kullanım amacınn da zaten bir şeyler paylaşmak olduğunu yazmış. Yaşadığı hayatı oraya atmak için yaşıyor gibi geliyor bu tarz insanlar bana. Manzara gördü mesela hıh instagrama atılır. Hastaneye düştü mesela, hemen instagramdan hastalık zor. Yaşadıkların sadece senin için özel neden bize gösterme çabası içindesin sorgusuna düşüyorum. Azınlıkta olsa bana hak verenler var, ne güzel
E kapatın sosyal medyanızı o zaman. Onlar paylaşıyorlarsa sizde takip ediyorsunuz demek ki. Sizi kimse zorlamıyor, biliyorsunuz değil mi?

Sosyal medyanın amacı tabiki paylaşmak ama herkes ilgi alanda olan şeyi paylaşıyor işte fark bu, birisi balkonunun betonarme manzarasında içtiği sıradan bir kahveyi paylaşıyor (ama her gün), birisi de dünyanın bir ucundaki gerçekten ilginç bir manzaraya karşı içtiği, gerçekten ilginç bir kahveyi paylaşıyor... Bilmem anlatabildim mi ;)

Back