Her gün hikaye atan erkek, düşünülesi bir durum mu ?

Hergün paylaşım yapıyor, o hikaye ışığı hiç sönmüyor. Uzmanlar depresip ve ilgi açlığı olan insanlarda hikaye bağımlılığı olduğunu yazmış hep
Valla gülesim geliyo, aynı zamanda bozasım :KK53: Bırakın şu kaynağı mabad olan cringe çıkarımları. Böyle şeyler genellenebilir mi? Canı ister paylaşır, aktif olmayı sever paylaşır, nedir yani?

Arkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar
Valla bence erkeğin öyle bi bakıp çıkanı makul yoksa da her gün hikaye atmak illa bi bit yeniği var emin ol

Geniş bir arkadaş grubum var. Genelde her haftasonum yoğundur. Şimdi yeni girdik eve mesela çünkü çocuğumun uyku saati. Gençlikte daha da çok gezerdik. Mutlu sayılacak bir evliliğim sevdiğim bir işim de var. Kendimle ilgili sıkıntım rahatsızlığım tok. Kendimi de hayatımı da çok seviyorum. Sosyal medyayı da seviyorum. Daha ziyade aslında interneti seviyorum. Ekşisözlük, Twitter, Kk, instagramda takılırım. Ama gündüzleri mesela kitabımı da okurum.
Özetle çoğu genelleme gibi asla tutmadı bende😂😂

Z zatenkirilmisbirkediyim küçük anne, lütfen beni gözardı eder misin? Senin her yorumumu takip edip sürekli beğenmedim atman umrumda değil. Sadece kı il geliyor. Gerçekten istersen hepsine atabilirsin. Kendini yorman dışında bir etkisi yok yani. Beni etkilemiyor. Sadece gerçekten çocuk olduğunu fark edip senin adına üzülüyorum. Bu kadar büyümeden çocuk yapman akıllıca değil. Daha buradaki ufak tefek sorunları bile abartan takıntı yapan bir ruh halin var. Biraz kendine sorsan mı acaba? Burası internet her rahatsız olduğum insana takmam normal mi diye? Ben burada benden hoşlanmayan ve sevmediğim yorumlar yapanların nickini bile hatırlamıyorum mesela. Sakinleş biraz ve gözardı et rahatla bence.

Arkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar
Bnce bu duruma bu kadar takılmanız başka. Tanıştıktan sonra bi şeyleri sohbet muhabbet için yapıp yapmadığı belli olur zaten

Ha birde bos insan.demekki cok bos vakti var .kitap okuyup kendini gelistirmiyor hikaye paylasip nasil dikkat cekerim diyor
Ciddi misiniz? Sesli güldüm gece gece hasjhajahs hikaye atmak 10 saniyelik olay, kitap ne alaka. Kitap okuyan her insan çok doluymuş gibi, analize bak.

Ciddi misiniz? Sesli güldüm gece gece hasjhajahs hikaye atmak 10 saniyelik olay, kitap ne alaka. Kitap okuyan her insan çok doluymuş gibi, analize bak.
10 sn olay olabilir o hikayeyi atip devamli kac kisi bakti moduna girenlerde var 10 sn atiyor evet ama dk basi hikayemi kim gormus diyede bakiyor. kitap okuyan her insanin dolulugu okudugu kitaba gore degisir.

Sadece her gün hikaye paylaşması ile psikolojik problemi olduğuna dair bir sonuca varmak pek normal bir yaklaşım değil.

He diyorsanız ki adamı tanıyorum, uyanık olduğu tum vakti telefonla geçiriyor; o zaman bağımlılık ihtimali akla gelebilir.

Birçok insan -onaylayalım ya da onaylamayalım- kapalı kapılar ardında kalabalık bır çevrede hissediyor bu şekilde ki bu insanların hepsinin psikolojik problemi olduğuna kanaat getirmek tuhaf olur.

Bu durum size itici geldi ise hiç tanışma yoluna bile girmeyin.

Z zatenkirilmisbirkediyim küçük anne, lütfen beni gözardı eder misin? Senin her yorumumu takip edip sürekli beğenmedim atman umrumda değil. Sadece kı il geliyor. Gerçekten istersen hepsine atabilirsin. Kendini yorman dışında bir etkisi yok yani. Beni etkilemiyor. Sadece gerçekten çocuk olduğunu fark edip senin adına üzülüyorum. Bu kadar büyümeden çocuk yapman akıllıca değil. Daha buradaki ufak tefek sorunları bile abartan takıntı yapan bir ruh halin var. Biraz kendine sorsan mı acaba? Burası internet her rahatsız olduğum insana takmam normal mi diye? Ben burada benden hoşlanmayan ve sevmediğim yorumlar yapanların nickini bile hatırlamıyorum mesela. Sakinleş biraz ve gözardı et rahatla bence.
40 yaşımda olmadığım için özür dilerim Olgun annecim) Yorumunuzu görünce beğenmeme atmaya devam edeceğim İsterseniz engelleyebilirsiniz. Yaşınız büyük diye her önüne gelene saydırıp kırmak hakkınız yok gidip kendi çocugunuzla ilgilenin şimdi)

Ya herkes ayri kimisinin hosuna gider hergun atar kimisi sevmez .mesela bende sevmem hergun ıcıgıni cıcıgini hergun hergun atani ama bazilari seviyor atiyor iste saygı duyacaksın insan evladi .hoslanmadiysaniz görüşmeyin zorla değil. Adam da bence ilgi istiyor gibi hergun hergun resim de ne bileyim

Back