Her gün hikaye atan erkek, düşünülesi bir durum mu ?

Arkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar
Kulp bulmaya çalışacağına kardeş istemiyorum de geç 😁

Adam seviyor demek ki..
Bazıları böyledir.Benim de bir arkadaşım var.Wp'den araba ile çıktığında; çaldığı müzik eşliğinde gittiği yolu paylaşıyor.
Bir anlam veremiyorum ama 2 güne bir mutlaka bu şekilde bir paylaşımda bulunuyor.
Ayrıca günlük hikaye atiyor deyince adam sürekli yalan söylüyorumus gibi algıladım ben.🤔
Story demek istemissin.
Ben yanlış anladım demek ki.

Adam seviyor demek ki..
Bazıları böyledir.Benim de bir arkadaşım var.Wp'den araba ile çıktığında; çaldığı müzik eşliğinde gittiği yolu paylaşıyor.
Bir anlam veremiyorum ama 2 güne bir mutlaka bu şekilde bir paylaşımda bulunuyor.
Ayrıca günlük hikaye atiyor deyince adam sürekli yalan söylüyorumus gibi algıladım ben.🤔
Story demek istemissin.
Ben yanlış anladım demek ki.
müzik eşliğinde yolun atılması doğal. Sosyal medya ile alakam da hikaye dememden ortaya çıktı 😄

Hah benim bahsettiğim kişilerin de paylaşımları böyleydi :KK70: bir gün fakülteden bir arkadaşla otururken bu kızın konusu geçti “ha şu sürekli alakasız paylaşımlar yapan kız mı” demişti oturduğum kişi. Dikkat çekme amacıyla paylaşım yapanlar belli oluyor zaten. Biraz hissedersiniz yani
Evet bu da alakasız paylaşımlar yapıyor. Ondan da garip geldi.

Bugün de psikolojik rahatsızlığım olduğunu öğrendim. Meğer ben ilgi arsızıymışım 😂😂😂
Tam şunu görüp üç ayda bir hikaye atıyorum neyse ki psikolojik rahatsızlığım yokmuş diyecektim ki,
Bardağın üstündeki resmi falan atıyor, boş şeyler yani
Bunu görüp aklıma şu fotoyu hikayeye attığım geldi;

17A6E8B3-02CE-462A-B7F8-53C0CC94E5AA.jpeg

Değişik ilginç bir şey olsa yine hadi neyse de, sıradan şeyleri hergün aralıksız paylaşmak bana da itici geldi.
Ne paylaştığıyla ilgili bence benim garip bir kuzenim var her sabah starbuckstan americano ve sandvicle fotoğraf atar akşam üstü latte ve cookie/tatlı. Her cumartesi de rakılı fotoğraf, asla sekmez.
Onun yaşayış biçimi bu artık normal geliyor bıze

Attığı hikayenin içeriğine bağlı. Belki iç dünyasını öyle yansıttığı için her gün paylaşıyordur. Belki canı öyle istiyordur. Dile getiremediklerini yansıtıyordur. Vakti boldur. Mana çıkarmamak lazım. Ama ben sosyal medyada kısıtlı vakit geçiren,sosyal medyayı önemsemeyen kişilerden yanayım.

Ben kendimde sosyal medyayi aktif kullanmıyorum. Kullanan birisini itici bulurum. (Profesyonel kullananlar dışında)
Siz kullanıyor musunuz?

Kaynak yazarın oturma organı 🙄

Back