Her gün hikaye atan erkek, düşünülesi bir durum mu ?

Arkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar

Uzmanlar da psikolojik rahatsızlığa işaret ettiğini söylüyor, bir kaç yazı okudum

Aynı uzmanlar , hiç tanımadığınız ve tanışmadığınız bir adam hakkında ; kendi kendinize gelin güvey olmanıza ( bakınız başlık : Her gün hikaye atan erkek , düşünülesi bir durum mu ? ) , yetmeyip bir de forumda konu açmanıza ne diyorlar ?

İlgi toplama şeysi gibi geldi bana, her gün atınca. 😄
Yani kişi kendinden bilir işi , derler.
Eğer siz hikaye atarken amacınız ilgi toplamaksa atılan storileri de öyle değerlendirirsiniz.
Ben stori atarken anımı, gördüğümü paylaşmak amaciyla atıyorum mesela. O yüzden gördüğüm storilerde de birileri gördüklerini paylaşmak amacıyla atmış , gözüyle bakıyorum

Çoğu kişi aktif kullanıyor instayı ama benim de dikkatimi çeken, durmadan hikaye paylaşan birkaç tanıdığım var. Genelde saçma sapan akıllarına gelen her şeyi paylaşıyorlar. Bunlardan bir tanesi yakın arkadaşlara eklemiş beni oraya 3-4 normal gönderiye 3-4 tane paylaşıyor. Bu kişilerin ortak noktası, çok fazla başkası odaklı yaşayan insanlar olmaları. Normal hayatta da böyleler yani. Kim ne yapmış nereye gitmiş çok ilgilenirler ve başkalarının kendileri hakkında görüşlerine çok takılırlar. Ama herkes böyle olacak diye bir şey yok belki sadece can sıkıntısına paylaşıyordur.

Yani kişi kendinden bilir işi , derler.
Eğer siz hikaye atarken amacınız ilgi toplamaksa atılan storileri de öyle değerlendirirsiniz.
Ben stori atarken anımı, gördüğümü paylaşmak amaciyla atıyorum mesela. O yüzden gördüğüm storilerde de birileri gördüklerini paylaşmak amacıyla atmış , gözüyle bakıyorum
Sosyal medyayı ayda yılda yılda bir kullanıyorum

Çoğu kişi aktif kullanıyor instayı ama benim de dikkatimi çeken, durmadan hikaye paylaşan birkaç tanıdığım var. Genelde saçma sapan akıllarına gelen her şeyi paylaşıyorlar. Bunlardan bir tanesi yakın arkadaşlara eklemiş beni oraya 3-4 normal gönderiye 3-4 tane paylaşıyor. Bu kişilerin ortak noktası, çok fazla başkası odaklı yaşayan insanlar olmaları. Normal hayatta da böyleler yani. Kim ne yapmış nereye gitmiş çok ilgilenirler ve başkalarının kendileri hakkında görüşlerine çok takılırlar. Ama herkes böyle olacak diye bir şey yok belki sadece can sıkıntısına paylaşıyordur.
Arkadaşım da böyle, çok sıkıcı. Kaç kişi beğenmiş, kim beğenmemiş hepsini not alıyor.

Arkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar
bence normal ya . erkek olduğu için öyle geldi sanırım size ama. herkes story atıyor, herkes ilgi çekmek derdinde baktığınızda. sosyal medyayı lütfen gerçek hayat gibi düşünmeyin.

Çok da inceleme ek gerek, erkekler düz yaratıklar buluş bir bak, zevzekse kaçarsın.
kesinlikle, sosyal medyadan ilişki, karakter, mutluluk analizi yapma. çok illüzyon bir dünya. sen buluş, reelde nasıl pna bak. boşver ne paylaşıyorsa paylaşsın.

Normal mi değil mi bilemem, herkes kendi sosyal medya kullanma alışkanlığı üzerinden değerlendirir. Uzman görüşüne de gerek yok bence, incelemeyin hiç. Size normal gelmemiş, belli ki tarzınız değil. Tanıştırılmaya ihtiyacınız yok ki hikayelerinden tanırsınız zaten.

Bardağın üstündeki resmi falan atıyor, boş şeyler yani
Hah benim bahsettiğim kişilerin de paylaşımları böyleydi :D bir gün fakülteden bir arkadaşla otururken bu kızın konusu geçti “ha şu sürekli alakasız paylaşımlar yapan kız mı” demişti oturduğum kişi. Dikkat çekme amacıyla paylaşım yapanlar belli oluyor zaten. Biraz hissedersiniz yani

Back