- 25 Ağustos 2014
- 20.611
- 48.900
- 798
- Konu Sahibi yildiZalti
-
Valla gülesim geliyo, aynı zamanda bozasımHergün paylaşım yapıyor, o hikaye ışığı hiç sönmüyor. Uzmanlar depresip ve ilgi açlığı olan insanlarda hikaye bağımlılığı olduğunu yazmış hep
Valla bence erkeğin öyle bi bakıp çıkanı makul yoksa da her gün hikaye atmak illa bi bit yeniği var emin olArkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar
Geniş bir arkadaş grubum var. Genelde her haftasonum yoğundur. Şimdi yeni girdik eve mesela çünkü çocuğumun uyku saati. Gençlikte daha da çok gezerdik. Mutlu sayılacak bir evliliğim sevdiğim bir işim de var. Kendimle ilgili sıkıntım rahatsızlığım tok. Kendimi de hayatımı da çok seviyorum. Sosyal medyayı da seviyorum. Daha ziyade aslında interneti seviyorum. Ekşisözlük, Twitter, Kk, instagramda takılırım. Ama gündüzleri mesela kitabımı da okurum.Sosyal Medyada Bir Şeyler Paylaşmadan Yaşayamayanlar: Hasta!
Hayattaki tek amacı sosyal medyada paylaşım yapmak olan kişilere Histrinoyonik Kişilik Bozukluğu teşhisi konuldu.www.webtekno.com
Bnce bu duruma bu kadar takılmanız başka. Tanıştıktan sonra bi şeyleri sohbet muhabbet için yapıp yapmadığı belli olur zatenArkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar
Her şekilde sosyal medyada bu kadar zaman geçiren kişi bana itici ve boş gelirdiDeğişik ilginç bir şey olsa yine hadi neyse de, sıradan şeyleri hergün aralıksız paylaşmak bana da itici geldi.
Ciddi misiniz? Sesli güldüm gece gece hasjhajahs hikaye atmak 10 saniyelik olay, kitap ne alaka. Kitap okuyan her insan çok doluymuş gibi, analize bak.Ha birde bos insan.demekki cok bos vakti var .kitap okuyup kendini gelistirmiyor hikaye paylasip nasil dikkat cekerim diyor
10 sn olay olabilir o hikayeyi atip devamli kac kisi bakti moduna girenlerde var 10 sn atiyor evet ama dk basi hikayemi kim gormus diyede bakiyor. kitap okuyan her insanin dolulugu okudugu kitaba gore degisir.Ciddi misiniz? Sesli güldüm gece gece hasjhajahs hikaye atmak 10 saniyelik olay, kitap ne alaka. Kitap okuyan her insan çok doluymuş gibi, analize bak.
Bardağın üstündeki resmi falan atıyor, boş şeyler yani
40 yaşımda olmadığım için özür dilerim Olgun annecim) Yorumunuzu görünce beğenmeme atmaya devam edeceğim İsterseniz engelleyebilirsiniz. Yaşınız büyük diye her önüne gelene saydırıp kırmak hakkınız yok gidip kendi çocugunuzla ilgilenin şimdi)Z zatenkirilmisbirkediyim küçük anne, lütfen beni gözardı eder misin? Senin her yorumumu takip edip sürekli beğenmedim atman umrumda değil. Sadece kı il geliyor. Gerçekten istersen hepsine atabilirsin. Kendini yorman dışında bir etkisi yok yani. Beni etkilemiyor. Sadece gerçekten çocuk olduğunu fark edip senin adına üzülüyorum. Bu kadar büyümeden çocuk yapman akıllıca değil. Daha buradaki ufak tefek sorunları bile abartan takıntı yapan bir ruh halin var. Biraz kendine sorsan mı acaba? Burası internet her rahatsız olduğum insana takmam normal mi diye? Ben burada benden hoşlanmayan ve sevmediğim yorumlar yapanların nickini bile hatırlamıyorum mesela. Sakinleş biraz ve gözardı et rahatla bence.
Onay, ilgi ihtiyacı.Ha birde bos insan.demekki cok bos vakti var .kitap okuyup kendini gelistirmiyor hikaye paylasip nasil dikkat cekerim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?