- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.618
- 138
- Konu Sahibi yildiZalti
-
Kulp bulmaya çalışacağına kardeş istemiyorum de geçArkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar
müzik eşliğinde yolun atılması doğal. Sosyal medya ile alakam da hikaye dememden ortaya çıktıAdam seviyor demek ki..
Bazıları böyledir.Benim de bir arkadaşım var.Wp'den araba ile çıktığında; çaldığı müzik eşliğinde gittiği yolu paylaşıyor.
Bir anlam veremiyorum ama 2 güne bir mutlaka bu şekilde bir paylaşımda bulunuyor.
Ayrıca günlük hikaye atiyor deyince adam sürekli yalan söylüyorumus gibi algıladım ben.
Story demek istemissin.
Ben yanlış anladım demek ki.
Evet bu da alakasız paylaşımlar yapıyor. Ondan da garip geldi.Hah benim bahsettiğim kişilerin de paylaşımları böyleydibir gün fakülteden bir arkadaşla otururken bu kızın konusu geçti “ha şu sürekli alakasız paylaşımlar yapan kız mı” demişti oturduğum kişi. Dikkat çekme amacıyla paylaşım yapanlar belli oluyor zaten. Biraz hissedersiniz yani
Hem her gün hemde alakasız şeyler atıyor.Ben de atarım hemen hemen her gün
Rahatsız mıyım ne
E nolacak ki? Atsın dursun kendince keyif alıyor demek ki.Hem her gün hemde alakasız şeyler atıyor.
Belki deE nolacak ki? Atsın dursun kendince keyif alıyor demek ki.
Tam şunu görüp üç ayda bir hikaye atıyorum neyse ki psikolojik rahatsızlığım yokmuş diyecektim ki,Bugün de psikolojik rahatsızlığım olduğunu öğrendim. Meğer ben ilgi arsızıymışım
Bunu görüp aklıma şu fotoyu hikayeye attığım geldi;Bardağın üstündeki resmi falan atıyor, boş şeyler yani
Ne paylaştığıyla ilgili bence benim garip bir kuzenim var her sabah starbuckstan americano ve sandvicle fotoğraf atar akşam üstü latte ve cookie/tatlı. Her cumartesi de rakılı fotoğraf, asla sekmez.Değişik ilginç bir şey olsa yine hadi neyse de, sıradan şeyleri hergün aralıksız paylaşmak bana da itici geldi.
Ona varana kadar ne rahatsızlıklar var insanlarda,benim hiç hikayem yok ama hergun hikaye atan insanı da yadirgamam.Kimsejin keyfinin kâhyası değilizHergün atıyor aralıksız. Uzmanlar bunun psilolojik rahatsızlığa işaret ettiğini yazmış
Yani istiyorsa atar, buradan psikolojik tahlil yapmanız çok tuhaf.
İsbabetli paylaşımSosyal Medyada Bir Şeyler Paylaşmadan Yaşayamayanlar: Hasta!
Hayattaki tek amacı sosyal medyada paylaşım yapmak olan kişilere Histrinoyonik Kişilik Bozukluğu teşhisi konuldu.www.webtekno.com
Kaynak yazarın oturma organıSosyal Medyada Bir Şeyler Paylaşmadan Yaşayamayanlar: Hasta!
Hayattaki tek amacı sosyal medyada paylaşım yapmak olan kişilere Histrinoyonik Kişilik Bozukluğu teşhisi konuldu.www.webtekno.com
Allah aşkına cidden bunları okuyup, üstüne bir de inanıp hayatınızda bunlara göre mi kararlar alıyorsunuzİsbabetli paylaşım
Kaynak yazarın oturma organı
Yav he.Uzmanlar da psikolojik rahatsızlığa işaret ettiğini söylüyor, bir kaç yazı okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?