- 16 Haziran 2011
- 15.248
- 65.200
- 798
- Konu Sahibi yildiZalti
-
Arkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar
Uzmanlar da psikolojik rahatsızlığa işaret ettiğini söylüyor, bir kaç yazı okudum
Yani kişi kendinden bilir işi , derler.İlgi toplama şeysi gibi geldi bana, her gün atınca.
BencedeSırf her gün hikaye paylaşıyor diye adamın psikolojik rahatsızlığı vardır teşhis koyulmaz ki. Belki birinin dikkatini çekmek için yapıyordur belki sosyal medyayı kullanma biçimi bu şekildir. Kimi insan çok aktif kullanır kimi bir paylasimda bulunmaz.
Sosyal medyayı ayda yılda yılda bir kullanıyorumYani kişi kendinden bilir işi , derler.
Eğer siz hikaye atarken amacınız ilgi toplamaksa atılan storileri de öyle değerlendirirsiniz.
Ben stori atarken anımı, gördüğümü paylaşmak amaciyla atıyorum mesela. O yüzden gördüğüm storilerde de birileri gördüklerini paylaşmak amacıyla atmış , gözüyle bakıyorum
Arkadaşım da böyle, çok sıkıcı. Kaç kişi beğenmiş, kim beğenmemiş hepsini not alıyor.Çoğu kişi aktif kullanıyor instayı ama benim de dikkatimi çeken, durmadan hikaye paylaşan birkaç tanıdığım var. Genelde saçma sapan akıllarına gelen her şeyi paylaşıyorlar. Bunlardan bir tanesi yakın arkadaşlara eklemiş beni oraya 3-4 normal gönderiye 3-4 tane paylaşıyor. Bu kişilerin ortak noktası, çok fazla başkası odaklı yaşayan insanlar olmaları. Normal hayatta da böyleler yani. Kim ne yapmış nereye gitmiş çok ilgilenirler ve başkalarının kendileri hakkında görüşlerine çok takılırlar. Ama herkes böyle olacak diye bir şey yok belki sadece can sıkıntısına paylaşıyordur.
Beni anlamışsınız ne güzel. İşe yarar bir şey atsa yine anlayacağım, atmış olmak için atılan hikayeler bundan dolayı da ilgi derdinde gibi geldiFenomen falan mı, habire atacak ne buluyorişi gücü yok mu bu adamın?
Hergün hikaye atan insan eminin hikayeye bakanlara bakıp keyif alıyor, attığı hep boş şeylerArkadaşım da böyle, çok sıkıcı. Kaç kişi beğenmiş, kim beğenmemiş hepsini not alıyor.
Bardağın üstündeki resmi falan atıyor, boş şeyler yaniBugün de psikolojik rahatsızlığım olduğunu öğrendim. Meğer ben ilgi arsızıymışım
Yani istiyorsa atar, buradan psikolojik tahlil yapmanız çok tuhaf.Bardağın üstündeki resmi falan atıyor, boş şeyler yani
bence normal ya . erkek olduğu için öyle geldi sanırım size ama. herkes story atıyor, herkes ilgi çekmek derdinde baktığınızda. sosyal medyayı lütfen gerçek hayat gibi düşünmeyin.Arkadaşım bir arkadaşıyla tanışmama vesile olmak istiyor ama adam hergün hikaye atıyor. Arkadaşım hergün açıp gösteriyor bak bugünde şu hikayeyeyi atmış diye ama ilginç bir şey de yok. Adamın hikaye çizgisi hiç sönmüyor bazen günde iki defa atıyor. Arkadaşıma normal olmayan bir şeyler var dedim ama ona normal geliyor. Bir de şey duydum hikayeyi genelde biri yazsa da, cevap atsa da konuşma başlasa gibi yürüme amaçlı kullanıyor erkekler diye. Hikayeleri çok sıradan. Her gün insan hikaye neden atar
Evet erkek olduğu için.bence normal ya . erkek olduğu için öyle geldi sanırım size ama. herkes story atıyor, herkes ilgi çekmek derdinde baktığınızda. sosyal medyayı lütfen gerçek hayat gibi düşünmeyin.
Evet erkek olduğu için.
kesinlikle, sosyal medyadan ilişki, karakter, mutluluk analizi yapma. çok illüzyon bir dünya. sen buluş, reelde nasıl pna bak. boşver ne paylaşıyorsa paylaşsın.Çok da inceleme ek gerek, erkekler düz yaratıklar buluş bir bak, zevzekse kaçarsın.
Hah benim bahsettiğim kişilerin de paylaşımları böyleydiBardağın üstündeki resmi falan atıyor, boş şeyler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?