Her gün cinsel ilişki?

Bazı kişilere de şaşırıyorum sorsan kocalarıyla çok iyiler ama 7-24 burdalar, kocalarıyla hangi ara vakit geçiriyor anlamış değilim, her konuda yorumunu görürsün, sanırsın kk nın emekçi çalışanı

Tamam sende haklısın tartışmaya polemiğe girmeye gerek yok herkesin ki kendine

Benim düşüncem de öyle ama bazı çok bilmişler yazdıklarımı oraya buraya sündürmekte ısrar ediyorlar
Kadını iyice darladınız çünkü ille de bitecek ille de bitecek. Hamilelik takvimini de görünce heh cocuk doğunca biter işte calışsanız böyle olmaz bilmem ne. Gaaayet de mis gibi cinsel hayatları varmış. Maşallah diyelim onlara geçelim.

Bana mı dediniz, ben öyle bir şey demedim de, yazdıklarımı tekrardan önyargısız bir oku bakalım,
Ayrıca satasan taraf ben değilim arkadaşın,

Polemiğe girmek istemiyorum ama artık çoğu çift galiba ilişkiden uzak onu anliyorum
İşte bunu bilemeyiz ki? Sorunları olanlar yazdığı için sanki herkes uzak duruyormuş gibi hissediyoruz. Sadece buraya bakarak bunun analizini çıkaramayız. Bir de yeni evli çiftin gün aşırı yapması çok normal değil mi?

Yeni evli iken boş geçmesi bile nadirdir bu bazılarına tuhaf gelse çok gelse bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…