- 25 Temmuz 2021
- 876
- 1.171
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
He kardeşim sen öyle anladıysan öyle olsun, espri yaptı gülün2 yeterliymiş. Daha fazlası insan üstü güç gerektiriyormuş eheheheh
Tamam sende haklısın tartışmaya polemiğe girmeye gerek yok herkesin ki kendineBazı kişilere de şaşırıyorum sorsan kocalarıyla çok iyiler ama 7-24 burdalar, kocalarıyla hangi ara vakit geçiriyor anlamış değilim, her konuda yorumunu görürsün, sanırsın kk nın emekçi çalışanı
Benim yazdıklarımı daha fazla dalga konusu yapıp ileri gitmezseniz sevinirim, sizi şikayet etmek zorunda kalacağım!!!2 yeterliymiş. Daha fazlası insan üstü güç gerektiriyormuş eheheheh
Benim düşüncem de öyle ama bazı çok bilmişler yazdıklarımı oraya buraya sündürmekte ısrar ediyorlarTamam sende haklısın tartışmaya polemiğe girmeye gerek yok herkesin ki kendine
Aaa istinalar da vardır 4 yıllık evliyim ve halen 3 günde bire düşmediEvlilikte ilk bir yıl normal
Sonra üç günde bire düşer
Kadını iyice darladınız çünkü ille de bitecek ille de bitecek. Hamilelik takvimini de görünce heh cocuk doğunca biter işte calışsanız böyle olmaz bilmem ne.Benim düşüncem de öyle ama bazı çok bilmişler yazdıklarımı oraya buraya sündürmekte ısrar ediyorlar
Çocuk olunca bitrcek bak bu muhakkak N Nickonemli öyle diyo.Aaa istinalar da vardır 4 yıllık evliyim ve halen 3 günde bire düşmedibiz mi anormaliz bilemedim
Herkesin hayatına kimse karışamazz diyorum bende
Bana mı dediniz, ben öyle bir şey demedim de, yazdıklarımı tekrardan önyargısız bir oku bakalım,Kadını iyice darladınız çünkü ille de bitecek ille de bitecek. Hamilelik takvimini de görünce heh cocuk doğunca biter işte calışsanız böyle olmaz bilmem ne.Gaaayet de mis gibi cinsel hayatları varmış. Maşallah diyelim onlara geçelim.
Ben öyle dediysem öyledir ,
İşte bunu bilemeyiz ki? Sorunları olanlar yazdığı için sanki herkes uzak duruyormuş gibi hissediyoruz. Sadece buraya bakarak bunun analizini çıkaramayız. Bir de yeni evli çiftin gün aşırı yapması çok normal değil mi?Polemiğe girmek istemiyorum ama artık çoğu çift galiba ilişkiden uzak onu anliyorum
Yeni evli iken boş geçmesi bile nadirdir bu bazılarına tuhaf gelse çok gelse bileİşte bunu bilemeyiz ki? Sorunları olanlar yazdığı için sanki herkes uzak duruyormuş gibi hissediyoruz. Sadece buraya bakarak bunun analizini çıkaramayız. Bir de yeni evli çiftin gün aşırı yapması çok normal değil mi?
Maşallah :))Aaa istinalar da vardır 4 yıllık evliyim ve halen 3 günde bire düşmedibiz mi anormaliz bilemedim
Yok canımAaa istinalar da vardır 4 yıllık evliyim ve halen 3 günde bire düşmedibiz mi anormaliz bilemedim