- 17 Ocak 2020
- 27.439
- 39.626
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
Bosalmakta zorluk yasamak erkeğin yetersizliğiBir buçuk aylık evliyim . Evlilikten once cinsel birlikteliğimiz olmadı. Şuan nerdeyse her gün iliskiye giriyoruz bu normal mi? ( ikimiz de memnunuz bu durumdan) Bir de ben boşalmakta zorluk yaşıyorum yeni olduğu için midir?
Sonra haftada bir :)Evlilikte ilk bir yıl normal
Sonra üç günde bire düşer
Sonra haftada bir :)
Kredi borçları, çocuklar, mahalle baskısı, yaş daha yazabilirim :))Evli kalmanın ne anlamı kaldı o raddeden sonra
Bence ilk zamanlardan kaynaklıBosalmakta zorluk yasamak erkeğin yetersizliği
Ben erkeğin kendi zevkine bakıp kıza çok özel muamele yapmadığı için (o an ) kızın bosalamadigini düşünüyorumBence ilk zamanlardan kaynaklı
Belki halen çekiniyorlar birbirindenBen erkeğin kendi zevkine bakıp kıza çok özel muamele yapmadığı için (o an ) kızın bosalamadigini düşünüyorum
Belki de haklısınBelki halen çekiniyorlar birbirinden
Kahkaha attım su vur banagg diyen kısımda nedense kerimcan durmazin sesi yankılandı kulaklarımdaBelki de haklısın
Çekinmek bana çok yabancı olduğu için anlayamam
Hemen soyunup pozisyon alabilen biriyimvur banağğğ
Erkekler zaten tam bir m.lKahkaha attım su vur banagg diyen kısımda nedense kerimcan durmazin sesi yankılandı kulaklarımdaben başlarda öyleydim şimdi açık açık dile getirebiliyor um ne istediğimi ondan dedim empatik yaptım
Erkekler zaten tam bir m.l
Birde ne istediğimi açık açık heceleye heceleye vurgulaya vurgulaya bastıra bastıra söylemezsek ohoooosoyle anam bacım
Lohusaligi da kattın mi içine,yanlış anlama seninkini değil onunkiniİnşallah 2 bucuk aya bacım
Yok ya hafta da 1 de ne öyle sanki 50 yaş gibiSonra haftada bir :)
Beni sinirlendirmek şimdi durup dururken benim adama sarıcamSiz de memnun muşsunuz
Peki konunun amacı nedir?
Hayallerim şıp…Lohusaligi da kattın mi içine,yanlış anlama seninkini değil onunkini