- 13 Ekim 2021
- 79
- 160
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
Burada çok okuyorum, bu şekilde bir evlilik yaşayan çok kadın var. ideali sanırım hafta 3 4Yok ya hafta da 1 de ne öyle sanki 50 yaş gibi
İkinizde mutluysanız normaldir. İlk başlarda cansel haz kadınlarda az olabiliyor sonra düzelirBir buçuk aylık evliyim . Evlilikten once cinsel birlikteliğimiz olmadı. Şuan nerdeyse her gün iliskiye giriyoruz bu normal mi? ( ikimiz de memnunuz bu durumdan) Bir de ben boşalmakta zorluk yaşıyorum yeni olduğu için midir?
Aynen bununla ilgili yorum yaptım 1gun veya 2 gün arayla olması idealBurada çok okuyorum, bu şekilde bir evlilik yaşayan çok kadın var. ideali sanırım hafta 3 4
Kadınlar anlamak icin değil sevmek için varlarBu konuda bir plan veya program yapılabileceğini düşünmüyorum, an olur misafir olur an olur yorgun olursun, çiftlerin bir birlerini anlamaları gerekir sanırım. @Selenizmir
Herkesin potansiyeli farklı, sen elindekinin gidişatına bak, hepimizin söyledikleri kendi yaşadığına göre. Ben derim ki müsait olan her an başkası der ki haftada iki yeterli, bu çiftin libidosuna bağlı. İlkel benliğin ne dediği baskındır bu durumdaYok ya hafta da 1 de ne öyle sanki 50 yaş gibi
Bence gayet normalBir buçuk aylık evliyim . Evlilikten once cinsel birlikteliğimiz olmadı. Şuan nerdeyse her gün iliskiye giriyoruz bu normal mi? ( ikimiz de memnunuz bu durumdan) Bir de ben boşalmakta zorluk yaşıyorum yeni olduğu için midir?
Suanki duruma bakarsak iyi gidiyor 50 de sıkıntı olmayacak gibiHerkesin potansiyeli farklı, sen elindekinin gidişatına bak, hepimizin söyledikleri kendi yaşadığına göre. Ben derim ki müsait olan her an başkası der ki haftada iki yeterli, bu çiftin libidosuna bağlı. İlkel benliğin ne dediği baskındır bu durumda
Darısı banaBir buçuk aylık evliyim . Evlilikten once cinsel birlikteliğimiz olmadı. Şuan nerdeyse her gün iliskiye giriyoruz bu normal mi? ( ikimiz de memnunuz bu durumdan) Bir de ben boşalmakta zorluk yaşıyorum yeni olduğu için midir?
Öyle bir dönemdeyiz ki, akıl sağlığı olsun da arada oda olur sanırım. AminnDarısı bana
Dogru tabii kahveye gitsinler pispirik oynamaya..Bence değil birisiyle konuş derim sen onun oyuncağı değilsin
Şu iki günde bir, üç günde bir, haftada 3-4 diyenler kaç yıllık evli acaba,10-15 yıldan sonra görürüm sizi, haftada iki gayet normal hatta ideal, ama kaliteli her iki tarafın da tatmin olduğu bir ilişkiyse eğer, üç dk sürüp tatmin olmadan bitiyorsa her gün olsa ne yazar,günde bir kaç kere olsa ne yazar
Ben bekarım :))))Şu iki günde bir, üç günde bir, haftada 3-4 diyenler kaç yıllık evli acaba,10-15 yıldan sonra görürüm sizi, haftada iki gayet normal hatta ideal, ama kaliteli her iki tarafın da tatmin olduğu bir ilişkiyse eğer, üç dk sürüp tatmin olmadan bitiyorsa her gün olsa ne yazar,günde bir kaç kere olsa ne yazar
11 yıllık evliyim ilişkimiz güzel gidiyor gayette ikimizde tatmin oluyoruzŞu iki günde bir, üç günde bir, haftada 3-4 diyenler kaç yıllık evli acaba,10-15 yıldan sonra görürüm sizi, haftada iki gayet normal hatta ideal, ama kaliteli her iki tarafın da tatmin olduğu bir ilişkiyse eğer, üç dk sürüp tatmin olmadan bitiyorsa her gün olsa ne yazar,günde bir kaç kere olsa ne yazar
Maşallah diyip tahtaya vurun. :)11 yıllık evliyim ilişkimiz güzel gidiyor gayette ikimizde tatmin oluyoruz