Her gün cinsel ilişki?

İkinizde mutluysanız normaldir. İlk başlarda cansel haz kadınlarda az olabiliyor sonra düzelir

Bu konuda bir plan veya program yapılabileceğini düşünmüyorum, an olur misafir olur an olur yorgun olursun, çiftlerin bir birlerini anlamaları gerekir sanırım. @ Selenizmir

Yok ya hafta da 1 de ne öyle sanki 50 yaş gibi
Herkesin potansiyeli farklı, sen elindekinin gidişatına bak, hepimizin söyledikleri kendi yaşadığına göre. Ben derim ki müsait olan her an başkası der ki haftada iki yeterli, bu çiftin libidosuna bağlı. İlkel benliğin ne dediği baskındır bu durumda

Suanki duruma bakarsak iyi gidiyor 50 de sıkıntı olmayacak gibi

Şu iki günde bir, üç günde bir, haftada 3-4 diyenler kaç yıllık evli acaba,10-15 yıldan sonra görürüm sizi, haftada iki gayet normal hatta ideal, ama kaliteli her iki tarafın da tatmin olduğu bir ilişkiyse eğer, üç dk sürüp tatmin olmadan bitiyorsa her gün olsa ne yazar,günde bir kaç kere olsa ne yazar

13 yıllık evliyim, gayet kaliteli de devam ediyor.
Ama daha önce de yazdım, bu tamamen çiftlerin ortak isteğiyle ve çifte yetecek kadar olmalı, kota sayı değil kişinin doyumu ve yeniden özleme süresiyle ilgili bir şeydir. Öğünme ya da yerilme gerekçesi sayı olamaz

Ben bekarım :))))

11 yıllık evliyim ilişkimiz güzel gidiyor gayette ikimizde tatmin oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…