- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 29
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
İlk zamanlar hergün olması normal. Zamanla birbirinizi keşfettikçe daha çok zevk alırsın. Değişik pozisyonlar deneyin yardımcı olur.Bir buçuk aylık evliyim . Evlilikten once cinsel birlikteliğimiz olmadı. Şuan nerdeyse her gün iliskiye giriyoruz bu normal mi? ( ikimiz de memnunuz bu durumdan) Bir de ben boşalmakta zorluk yaşıyorum yeni olduğu için midir?
Isterseniz günde 10 kez yapın bunda neden sorun olsun siz memnun oldukça? Birbirinizin vücudunu tanıdıkça boşalma sorununuz da çözülür. Eşinize neyi sevdiğinizi/sevmediğinizi belirtin, konuşun.Bir buçuk aylık evliyim . Evlilikten once cinsel birlikteliğimiz olmadı. Şuan nerdeyse her gün iliskiye giriyoruz bu normal mi? ( ikimiz de memnunuz bu durumdan) Bir de ben boşalmakta zorluk yaşıyorum yeni olduğu için midir?
Birbirinizi ve bedeniniz tanıdıkça daha çok haz almaya başlarsınız. Keyif aldığınız şekilde devam. Kadın orgazmı erkeğinki kadar kolay ve mekanik değil. Orgazm, g noktası, kegel egzersizi konularını araştırın, öğrenecekleriniz işinize yarayacaktır. Bu forumda bunlarla ilgili konular var, başka sitelerden de tarayın.Bir buçuk aylık evliyim . Evlilikten once cinsel birlikteliğimiz olmadı. Şuan nerdeyse her gün iliskiye giriyoruz bu normal mi? ( ikimiz de memnunuz bu durumdan) Bir de ben boşalmakta zorluk yaşıyorum yeni olduğu için midir?
Bir buçuk aylık evliyim . Evlilikten once cinsel birlikteliğimiz olmadı. Şuan nerdeyse her gün iliskiye giriyoruz bu normal mi? ( ikimiz de memnunuz bu durumdan) Bir de ben boşalmakta zorluk yaşıyorum yeni olduğu için midir?
Bence değil birisiyle konuş derim sen onun oyuncağı değilsinBir buçuk aylık evliyim . Evlilikten once cinsel birlikteliğimiz olmadı. Şuan nerdeyse her gün iliskiye giriyoruz bu normal mi? ( ikimiz de memnunuz bu durumdan) Bir de ben boşalmakta zorluk yaşıyorum yeni olduğu için midir?
Size göre normal bile olda burdan çıkan karar önemli. Tövbe est.Bir buçuk aylık evliyim . Evlilikten once cinsel birlikteliğimiz olmadı. Şuan nerdeyse her gün iliskiye giriyoruz bu normal mi? ( ikimiz de memnunuz bu durumdan) Bir de ben boşalmakta zorluk yaşıyorum yeni olduğu için midir?
Biz hamişler içimiz geçmiş onu anladımAhh gençlik ahhhh
Yazdan kalma karpuz gibisiniz hepiniz,az örnek alinBiz hamişler içimiz geçmiş onu anladım
Yazdan kalma karpuz gibisiniz hepiniz,az örnek alin
Şafak kaç kardesBana kalsa her gün lölölö, kocamda iş yok ya bu dönem. Aman “çiçiğimi bişiy ilmisin”
Evlilikte ilk bir yıl normalBir buçuk aylık evliyim . Evlilikten once cinsel birlikteliğimiz olmadı. Şuan nerdeyse her gün iliskiye giriyoruz bu normal mi? ( ikimiz de memnunuz bu durumdan) Bir de ben boşalmakta zorluk yaşıyorum yeni olduğu için midir?