- 25 Temmuz 2021
- 876
- 1.171
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
Tabi uzaktan gazel okuması kolayBen bekarım :))))
Çalışıyor musunuz?11 yıllık evliyim ilişkimiz güzel gidiyor gayette ikimizde tatmin oluyoruz
Yaşınız genç, çalışmıyorsunuz, istediğiniz zaman yatıp canınız istediğinde kalkıyorsunuzdur,33 yaşındayım calismiyorum artık evhanimiyim
Öyle düşündüğün gibi keyfe keder yatıp kalkma lüksü benim için değil kızımın okulu var eşim vardiyalı çalışıyor ailemden uzakda yasiyorumYaşınız genç, çalışmıyorsunuz, istediğiniz zaman yatıp canınız istediğinde kalkıyorsunuzdur,
Allah muhabbetinizi daha da arttırsın ne diyeyim,
Bebiş olunca biraz sekteye uğrar haberiniz olsun,
Ama çalışan bir kadın gibi 6 da 6,5 ta kalkıyorsunuzdur en azından,Öyle düşündüğün gibi keyfe keder yatıp kalkma lüksü benim için değil kızımın okulu var eşim vardiyalı çalışıyor ailemden uzakda yasiyorum
Yani orası öyle tabiki ama şöyle bisey de var çalışmıyorum diye 7 24 her fırsat da ilişki hayatımız var da demiyorumAma çalışan bir kadın gibi 6 da 6,5 ta kalkıyorsunuzdur en azından,
Bunların hepsi + çalışıyorum,Öyle düşündüğün gibi keyfe keder yatıp kalkma lüksü benim için değil kızımın okulu var eşim vardiyalı çalışıyor ailemden uzakda yasiyorum
Haklısın Eylül ayına kadar hep çalıştım o zamn da aynı di uyum istek önemli Allah'a şükür evlilikden iliskimizden gayet memnunumBunların hepsi + çalışıyorum,
Çalışan arkadaşlarımdan özel konulari az biraz konuştuğum arkadaşlarımın hiçbirinin cinsel hayatı öyle her gün ,gün aşırı falan değil,
Öyle olan varsa da sayılıdır bence,
Her ilişkinin dinamiği farklı, kimine her gün olsa az gelir,kimine haftada bir yeter, eşlerin uyumu da çok çok önemli bu konuda
Bu konularda asıl faktör erkekler bence. En küçük kusuru bile kabul etmiyorlarHaklısın Eylül ayına kadar hep çalıştım o zamn da aynı di uyum istek önemli Allah'a şükür evlilikden iliskimizden gayet memnunum
Çok fena kıskançlık sezdimŞu iki günde bir, üç günde bir, haftada 3-4 diyenler kaç yıllık evli acaba,10-15 yıldan sonra görürüm sizi, haftada iki gayet normal hatta ideal, ama kaliteli her iki tarafın da tatmin olduğu bir ilişkiyse eğer, üç dk sürüp tatmin olmadan bitiyorsa her gün olsa ne yazar,günde bir kaç kere olsa ne yazar
Bende öyle hissetimÇok fena kıskançlık sezdimSizde olmuyor diye başkasında da olmayacak diye bir şey yok
Kendi cinsel yaşantısı sekteye uğradı diye milleti de aynı kefeye koymak mıBende öyle hissetim
Hiçte kıskanıyorum,her gün olsa istemem zaten, benim için haftada iki gayet yeterli ve ideal, hem burda okuduklarımdan hem de arkadaşlarımdan çevremdekilerden yola çıkarak yazdım yazdıklarımı,sırf kendim öyleyim diye öyle yazmadım elbetteÇok fena kıskançlık sezdimSizde olmuyor diye başkasında da olmayacak diye bir şey yok
Sizin için yeterli diye herkes için yeterli mi demek. Çalışıp da gün aşırtı sevişebilirler ve bu imkansız değil. Çok uç bir nokta gibi yazarsanız kıskançlığınız ortaya çıkar.Hiçte kıskanıyorum,her gün olsa istemem zaten, benim için haftada iki gayet yeterli ve ideal, hem burda okuduklarımdan hem de arkadaşlarımdan çevremdekilerden yola çıkarak yazdım yazdıklarımı,sırf kendim öyleyim diye öyle yazmadım elbette
2 yeterliymiş. Daha fazlası insan üstü güç gerektiriyormuş ehehehehYani bizim söylediğiniz çok mu abarti
Cinsel hayatlarını sorduğumu kim söyledi ?Sizin için yeterli diye herkes için yeterli mi demek. Çalışıp da gün aşırtı sevişebilirler ve bu imkansız değil. Çok uç bir nokta gibi yazarsanız kıskançlığınız ortaya çıkar.
bir de neden etrafınıza cinsel hayatlarını sorma gereği duyuyorsunuz merak ettim. kıyas mı yapıyorsunuz?
Polemiğe girmek istemiyorum ama artık çoğu çift galiba ilişkiden uzak onu anliyorum2 yeterliymiş. Daha fazlası insan üstü güç gerektiriyormuş eheheheh