Her gün cinsel ilişki?

Yaşınız genç, çalışmıyorsunuz, istediğiniz zaman yatıp canınız istediğinde kalkıyorsunuzdur,
Allah muhabbetinizi daha da arttırsın ne diyeyim,
Bebiş olunca biraz sekteye uğrar haberiniz olsun,
Öyle düşündüğün gibi keyfe keder yatıp kalkma lüksü benim için değil kızımın okulu var eşim vardiyalı çalışıyor ailemden uzakda yasiyorum

Öyle düşündüğün gibi keyfe keder yatıp kalkma lüksü benim için değil kızımın okulu var eşim vardiyalı çalışıyor ailemden uzakda yasiyorum
Bunların hepsi + çalışıyorum,
Çalışan arkadaşlarımdan özel konulari az biraz konuştuğum arkadaşlarımın hiçbirinin cinsel hayatı öyle her gün ,gün aşırı falan değil,
Öyle olan varsa da sayılıdır bence,
Her ilişkinin dinamiği farklı, kimine her gün olsa az gelir,kimine haftada bir yeter, eşlerin uyumu da çok çok önemli bu konuda

Haklısın Eylül ayına kadar hep çalıştım o zamn da aynı di uyum istek önemli Allah'a şükür evlilikden iliskimizden gayet memnunum

Çok fena kıskançlık sezdim Sizde olmuyor diye başkasında da olmayacak diye bir şey yok

Çok fena kıskançlık sezdim Sizde olmuyor diye başkasında da olmayacak diye bir şey yok
Hiçte kıskanıyorum,her gün olsa istemem zaten, benim için haftada iki gayet yeterli ve ideal, hem burda okuduklarımdan hem de arkadaşlarımdan çevremdekilerden yola çıkarak yazdım yazdıklarımı,sırf kendim öyleyim diye öyle yazmadım elbette

Sizin için yeterli diye herkes için yeterli mi demek. Çalışıp da gün aşırtı sevişebilirler ve bu imkansız değil. Çok uç bir nokta gibi yazarsanız kıskançlığınız ortaya çıkar.
bir de neden etrafınıza cinsel hayatlarını sorma gereği duyuyorsunuz merak ettim. kıyas mı yapıyorsunuz?

Cinsel hayatlarını sorduğumu kim söyledi ?
Ayrıca siz veya başkası kıskandığımı hissetti diye öyle olmadığım gibi kendim de biliyorum öyle olmadığımı,
Yazdıklarım da çok uç şeyler değil, durduklarım bildiklerim ve yaşadıklarımın sentezi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…