- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.441
Listemizi guncelledimokumayan ve haber vermeyen arkadasları silmek zorunda kaldım Artık isterlerse bir sonraki listeye kısmet
1.mandalina01
2.YagmurSendeanlarsn
3.Tiniminimavihanim
4.Onikiagustos
5. C Canangul133
6. S selametvedua
7.Mavi_Eftelya
8.slnn12345
9. L Leftright
10. Z Zeynoyi
11. H Huzurkokanmevsimler
12.-loyalty
13.redvelvetcake
14.penyez83
15.dreamy07
16.Catlak-kurabiye
17. E Esragull
18.Nillatte
19. R rainyy
Canim okucam ama netim olmadigi icin yazamadim. Mandalina01 niyetine okudum
tamam canım cok sevindimCanim okucam ama netim olmadigi icin yazamadim. Mandalina01 niyetine okudum
Listemizi guncelledimokumayan ve haber vermeyen arkadasları silmek zorunda kaldım Artık isterlerse bir sonraki listeye kısmet
1.mandalina01
2.YagmurSendeanlarsn
3.Tiniminimavihanim
4.Onikiagustos
5. C Canangul133
6. S selametvedua
7.Mavi_Eftelya
8.slnn12345
9. L Leftright
10. Z Zeynoyi
12.-loyalty
13.redvelvetcake
14.penyez83
15.dreamy07
16.Catlak-kurabiye
17. E Esragull
18.Nillatte
19. R rainyy
eveeettt :) sabah 1000 tane okudumsalavatlar da okunuyor mu bakalım
Öncelikle9 OCAK YENİ LİSTE - 313 RABBİ YESSİR DUASI
1.mandalina01 "Allah benimde herkesin de yuvasına sağlık huzur bereket nasip etsin. Evlatlarımızı da bizide iyi insanlarla karşılaştırsın. İşlerimizi kolaylastirsin. Hakkımizda hayırlı olanı versin. Ahiretimizi guzellestirsin inşallah"
2.YagmurSendeanlarsn "yağmurun hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et işinde başarılı olmasını iyi yerlere gelmesini nasip et amin"
3.Tiniminimavihanim "Türkiye’ye dönerken hayırlısıyla hamile olarak dönmeyi, tedavisiz kolaylıkla anne olabilmeyi Rabbim nasip eyle amin"
4.Onikiagustos
5. C Canangul133 "benim niyetim, oğlumun hastalığının şifa bulması için."
6. S selametvedua "1 talakla ayrilip giden esimin geri donmesini ve evliligimizin mutlu ve huzurlu devamini diliyorum."
7.Mavi_Eftelya
8.slnn12345
9. L Leftright
10. Z Zeynoyi "rabbim şifa versin inşallah kaygı bozukluğum inşallah biter çocuğumla eşimle mutlu sağlıklı bi yaşam olsun amin"
12.-loyalty "5 yaşında çocuğum ve karnımdaki çocuğumun Allah tan sağlığını huzurunu, eşim ben ve ailemin sağlığını huzurunu istiyorum"
13.redvelvetcake hayırlı bir evlilik niyeti ile
14.penyez83 "eşim ile tez vakitte umreye hacca gidebilmek niyetiyle"
15.dreamy07 "canım babam 3.5 sene önce rabbimin yanına gitti,Allah im onun mekanını cennet eylesin ve hepimizin orda kavuşmasını nasip eylesin,çocuklarım eşim annem Alayim beni onlarla sınamasın ve tüm ailemize sağlık ve huzur nasip etsin, şuan yaptığım yüksek lisans sınavının finallerinin hepsinden geceyim ve pazartesi gününe mutlu başlayayım, şu büyük sınavı da kazanayım ve gönlüne göre hayırlı bir is bulayim, Allah evlâlarımızınlar bagislasin vatanina milletine hayırlı güzel Allah tarafından sevilen kullar olsunlar, Allah im iyi insanlarla karşılaştırsin ve benim canım Askim babam da orda huzurlu bir sekilde kavusmamizi beklesin, anneme de güç kuvvet versin, borclarımız da bir an önce bitsin."
16.Catlak-kurabiye "Merve kulunun abisini ve çocuklarını şu içinde bulundukları durumdan feraha çıkar. Üzerlerine gelecek görünür, görünmez kazayı belayı def eyle. Yakında gerçekleşecek olan hadiseyi haklarında hayırlı olacak şekilde lehine sonuçlandır. Onlar üzerinde kurulan kötü planlardan, tuzaklardan sen esirge sen koru. Sonlarını hayır eyle. Abisini nefsine ve kendisine bırakma kalbine ferahlık ver"
17. E Esragull
18.Nillatte
19. R rainyy
AminBenim niyetimde yağmurun hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et işinde başarılı olmasını iyi yerlere gelmesini nasip et amin
Allah razı olsun canımÖncelikleYagmurSendeanlarsn arkadaşımızın niyetine olmak üzere daha sonra kendim ve diğer liste arkadaşlarımız için
11 istigfar
22 salavat
70 ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir
41 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
10 ayetel kursi
313 rabbiyesir
Okudum.
Allah kabul etsin hepimizin dualarını. Amin.
Çook teşekkür ederiz,Allah razı olsun sizdenÖncelikleYagmurSendeanlarsn arkadaşımızın niyetine olmak üzere daha sonra kendim ve diğer liste arkadaşlarımız için
11 istigfar
22 salavat
10 ayetel kursi
313 rabbiyesir
Okudum.
dün okudum bugünde çok yoğundu işim sonrasında okuycam inşallahsalavatlar da okunuyor mu bakalım
çok güzel bir şekilde uygulamışsınız Allah razı olsunÖncelikleYagmurSendeanlarsn arkadaşımızın niyetine olmak üzere daha sonra kendim ve diğer liste arkadaşlarımız için
11 istigfar
22 salavat
10 ayetel kursi
313 rabbiyesir
Okudum.
Bugün yapılan okumada beni de çok kötü uyku bastı. zar zor bitirdimÇok tuhaf okuma işiydi, elimde okuma yüzüğü ile uyudum uyandim okudum uyudum uyandim okudum ve çok şükür tamamladım :))))