- 26 Nisan 2013
- 472
- 898
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.461
Çoook güzel haber bu.Gözünüz aydın çok sevindim o zmn şimdi şükür namazına,Allahım gözaydınlıklarınızı artırsın inş.Kızlar çok mutluyum doktordan çıktım herşey yolundaydı Allaha şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoook güzel haber bu.Gözünüz aydın çok sevindim o zmn şimdi şükür namazına,Allahım gözaydınlıklarınızı artırsın inş.Kızlar çok mutluyum doktordan çıktım herşey yolundaydı Allaha şükür
Cümlemizden. Herkesin gününde bu şekilde okuyacağım bundan sonra inşallah.çok güzel bir şekilde uygulamışsınız Allah razı olsun
RABBİM tez vakitte feraha çıkarsın sizi aminnnnCümlemizden. Herkesin gününde bu şekilde okuyacağım bundan sonra inşallah.
Öyle kırık dökük hissediyorum öyle dualarınıza muhtacım ki.
Allah bir an once rahatlik versin sizeCümlemizden. Herkesin gününde bu şekilde okuyacağım bundan sonra inşallah.
Es-Selam isminin hürmetine selamete çıkartsın tez zaman da Rabbim,yaralarınızı sarsın.Cümlemizden. Herkesin gününde bu şekilde okuyacağım bundan sonra inşallah.
YagmurSendeanlarsn niyetine okudum Rabbim dualarını kabul eylesinListemizi guncelledim okumayan ve haber vermeyen arkadasları silmek zorunda kaldım Artık isterlerse bir sonraki listeye kısmet
1. @mandalina01
2. YagmurSendeanlarsn
3. @Tiniminimavihanim
4. Onikiagustos
5. @Canangul133
6. S selametvedua
7. Mavi_Eftelya
8. slnn12345
9. @Leftright
10. @Zeynoyi
11. H Huzurkokanmevsimler
12. @loyalty16
13. redvelvetcake
14. penyez83
15. dreamy07
16. @Masal_Perisi
17. E Esragull
18. Nillatte
19. R rainyy
Rabbim inşirah ferahlığı versin yüreğinize .sıkıntınız gitsin kuş gibi haffleyin inşCümlemizden. Herkesin gününde bu şekilde okuyacağım bundan sonra inşallah.
Cok sevindim gozunuz aydinKızlar çok mutluyum doktordan çıktım herşey yolundaydı Allaha şükür
Geçen gün hergün okuyorum yorumunu görünce bi istek geldi okuyacagim dedim ama unutmuşum Allah affetsin. Düzenli bir şekilde okuyacagim ins. Allah dilimizden duayı düşürmesin aminsalavatlar da okunuyor mu bakalım
Çok şükür canmKızlar çok mutluyum doktordan çıktım herşey yolundaydı Allaha şükür
Allah razı olsun bütün dualarınızı kabul etsin aminÖncelikle YagmurSendeanlarsn arkadaşımızın niyetine olmak üzere daha sonra kendim ve diğer liste arkadaşlarımız için
11 istigfar
22 salavat
70 ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir
41 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
10 ayetel kursi
313 rabbiyesir
Okudum.
Allah kabul etsin hepimizin dualarını. Amin.
Allah olmasını istediğiniz bütün niyetlerinizi kabul etsin tez zamanda sizi feraha çıkarsın aminCümlemizden. Herkesin gününde bu şekilde okuyacağım bundan sonra inşallah.
YagmurSendeanlarsn işin için de okudum. En iyi yerlere gelir başarılı olursun inşallah aminYagmurSendeanlarsn niyetine okudum. Allah'ım hakkinda herşeyin hayırlısını versin bütün niyetlerini kabul etsin inşallah
Aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum da dua ederken kapi vuruldu ya da konuşmak zorunda kaldığımız bir durum oldu diyelim konuşup sonra tekrar kaldığımız yerden devam edebilir miyiz? Şuana kadar hiç öyle yapmadım yapmamaya çalıştım ama bazen mecbur kaldığımız durumlar olabilir diye merak ettim.