Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

❤️❤️❤️YARIN mandalina01 mandalina01 ARKADASIMIZA OKUYORUZ❤️❤️❤️
313 tane "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Öncelikle Mandalina01 arkadaşımızın niyetine olmak üzere okudum.

Diğer hepimizi de ekledim duaya sıradan, niyetlerimizin ve birbirimize olan dualarımızın kabul edilmesi için dua ettim.

Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Amin.

Liste olusturup her gün birimiz icin 70 tane ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir okuyalım. Ben bu duayı cok tecrube ettim, ne zaman o an ihtiyacım olsa cok muhtaç olsam bir mucizeye okurum ve Allah hep bir yerden yardım eder elini uzatır.

Liste icin bir sayı yok o sebeple bölmemiz toplamamız gereken bir durum da yok, her gün birinde olacak sıra ve listedeki diğerleri kisi bası 70 tane bu esma zincirini okuyacaklar. Allah dualarımızı en hayırlısıyla en hayırlı zamanda kabul etsin insallah. Katılmak isteyenler yazabılır, dua kısa olduğu icin de cok vakit almaz.

:KK54:Listemiz

1. Z Zeynoyi
2. redvelvetcake redvelvetcake
3. C Canangul133
4. @Esragull
5. @slnn12345
6. Nillatte Nillatte
7. @Leftright
8. @imagination forever
9. YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
10. -loyalty -loyalty
11. @agustos72

11 ARALIK YENİ LİSTE - 170 AYETEL KURSİ

1. C Canangul133
2. Onikiagustos Onikiagustos
3. @eczpinar00
4. redvelvetcake redvelvetcake
5. @Leftright
6. @agustos72
7. @-Bibliosmia
8. @slnn12345
9. @mervem1001
10. Z Zeynoyi
11. YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
12. -loyalty -loyalty
13. @Esragull
14. Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya
15. Nillatte Nillatte
16. dreamy07 dreamy07
17. H Huzurkokanmevsimler

30 ARALIK YENİ LİSTE - 41 YUNUS DUASI

1. Onikiagustos Onikiagustos
2. @eczpinar00
3. H Huzurkokanmevsimler
4. Z Zeynoyi
5. @slnn12345
6. -loyalty -loyalty
7. Nillatte Nillatte
8. Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya
9. dreamy07 dreamy07
10. R rainyy
11. YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
12. redvelvetcake redvelvetcake
13. @agustos72
14. mandalina01 mandalina01
15. @mandalina02
16. C Canangul133
17. @Esragull
18. @Leftright
19. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
20. @penyez83

9 OCAK YENİ LİSTE - 313 RABBİ YESSİR DUASI

1. mandalina01 mandalina01 "Allah benimde herkesin de yuvasına sağlık huzur bereket nasip etsin. Evlatlarımızı da bizide iyi insanlarla karşılaştırsın. İşlerimizi kolaylastirsin. Hakkımizda hayırlı olanı versin. Ahiretimizi guzellestirsin inşallah"
2. YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
3. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim "Türkiye’ye dönerken hayırlısıyla hamile olarak dönmeyi, tedavisiz kolaylıkla anne olabilmeyi Rabbim nasip eyle amin"
4. Onikiagustos Onikiagustos
5. C Canangul133
6. S selametvedua
7. Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya
8. @slnn12345
9. @Leftright
10. Z Zeynoyi
11. H Huzurkokanmevsimler
12. @ayoyamoannesi
13. -loyalty -loyalty
14. redvelvetcake redvelvetcake hayırlı bir evlilik niyeti ile
15. @penyez83
16. dreamy07 dreamy07
17. @Masal_Perisi "Merve kulunun abisini ve çocuklarını şu içinde bulundukları durumdan feraha çıkar. Üzerlerine gelecek görünür, görünmez kazayı belayı def eyle. Yakında gerçekleşecek olan hadiseyi haklarında hayırlı olacak şekilde lehine sonuçlandır. Onlar üzerinde kurulan kötü planlardan, tuzaklardan sen esirge sen koru. Sonlarını hayır eyle. Abisini nefsine ve kendisine bırakma kalbine ferahlık ver"
18. @agustos72
19. @Esragull
20. Nillatte Nillatte
21. @namaste21
22. @gulceayyuzlum
23. R rainyy
Canim redvelvetcake redvelvetcake Benim niyetimi yazar misiniz? 1 talakla ayrilip giden esimin geri donmesini ve evliligimizin mutlu ve huzurlu devamini diliyorum.

Allah kabul etsin kızlar duamızı tamamladık sayılır🙏🏼 Yalnız yeni katılan bazı arkadaslarımız belki gruba adapte olamadı okumalara onlardan haber gelmedi henüz 🥰

Bende yazayım benim biraz uzun:KK66: canım babam 3.5 sene önce rabbimin yanına gitti,Allah im onun mekanını cennet eylesin ve hepimizin orda kavuşmasını nasip eylesin,çocuklarım eşim annem Alayim beni onlarla sınamasın ve tüm ailemize sağlık ve huzur nasip etsin, şuan yaptığım yüksek lisans sınavının finallerinin hepsinden geceyim ve pazartesi gününe mutlu başlayayım, şu büyük sınavı da kazanayım ve gönlüne göre hayırlı bir is bulayim, Allah evlâlarımızınlar bagislasin vatanina milletine hayırlı güzel Allah tarafından sevilen kullar olsunlar, Allah im iyi insanlarla karşılaştırsin ve benim canım Askim babam da orda huzurlu bir sekilde kavusmamizi beklesin, anneme de güç kuvvet versin, borularımız da bir n önce bitsin. Dua m uzun valla napayım:KK66:))Allah herkese en hayırlı en güzelini versin,çocuk isteyene çocuk,sağlık isteyene sağlık,evlilik isteyene hayırlı eş, hastada şifa, derdi olan çıkmazda olanlara yardım ve yakınlarını kaybedenlere sabır versin. Amin

X