- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
beni de eklermisniz listeye,Liste olusturup her gün birimiz icin 70 tane ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir okuyalım. Ben bu duayı cok tecrube ettim, ne zaman o an ihtiyacım olsa cok muhtaç olsam bir mucizeye okurum ve Allah hep bir yerden yardım eder elini uzatır.
Liste icin bir sayı yok o sebeple bölmemiz toplamamız gereken bir durum da yok, her gün birinde olacak sıra ve listedeki diğerleri kisi bası 70 tane bu esma zincirini okuyacaklar. Allah dualarımızı en hayırlısıyla en hayırlı zamanda kabul etsin insallah. Katılmak isteyenler yazabılır, dua kısa olduğu icin de cok vakit almaz.
Listemiz
1.redvelvetcake
tabii ekliyorum simdibeni de eklermisniz listeye,
çok teşekkür ederim.tabii ekliyorum simdi
bu aksama kadar yazıcam isim, yarın sabah baslayalım zaman kaybetmeden
Beni de ekler misinizListe olusturup her gün birimiz icin 70 tane ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir okuyalım. Ben bu duayı cok tecrube ettim, ne zaman o an ihtiyacım olsa cok muhtaç olsam bir mucizeye okurum ve Allah hep bir yerden yardım eder elini uzatır.
Liste icin bir sayı yok o sebeple bölmemiz toplamamız gereken bir durum da yok, her gün birinde olacak sıra ve listedeki diğerleri kisi bası 70 tane bu esma zincirini okuyacaklar. Allah dualarımızı en hayırlısıyla en hayırlı zamanda kabul etsin insallah. Katılmak isteyenler yazabılır, dua kısa olduğu icin de cok vakit almaz.
Listemiz
1.redvelvetcake
2. C Canangul133
tabii kiBeni de ekler misiniz
Benim için okurmusunuz psikolojik olarak çöküşe girmisim lütfenListe olusturup her gün birimiz icin 70 tane ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir okuyalım. Ben bu duayı cok tecrube ettim, ne zaman o an ihtiyacım olsa cok muhtaç olsam bir mucizeye okurum ve Allah hep bir yerden yardım eder elini uzatır.
Listemiz
1.redvelvetcake
2. C Canangul133
3. E Esragull
listeye katılmak istiyor musunuz peki yani okuyabilecek misiniz ilk size okuruz katılmak istiyorsanızBenim için okurmusunuz psikolojik olarak çöküşe girmisim lütfen
Okurrum okurum katılmak istiyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden inşallah bu Çarşamba günü kbb gidecem iki aydır boğaz ağrım var lütfen bana okurmusunuz psikolojik mi başka bir şey mi bilmiyorumlisteye katılmak istiyor musunuz peki yani okuyabilecek misiniz ilk size okuruz katılmak istiyorsanız
Rabbim inşallah gönlüne göre versin inşallah
beni de ekler misiniz ? yeni gördümliste tamamlandı kızlar kusura bakmayın sabah yazamadım, islerim vardı yarın sabah baslayalım isterseniz
LİSTEMİZ
1. Z Zeynoyi
2.redvelvetcake
3. C Canangul133
4. E Esragull
5. Z Zeynoyi
6.Kunfeyekunnn
7.slnn12345
70 tane ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir
Beni de ekleye bilirmisiniz?liste tamamlandı kızlar kusura bakmayın sabah yazamadım, islerim vardı yarın sabah baslayalım isterseniz
LİSTEMİZ
1. Z Zeynoyi
2.redvelvetcake
3. C Canangul133
4. E Esragull
5. Z Zeynoyi
6.Kunfeyekunnn
7.slnn12345
70 tane ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir
Kuzummm benıde ekleeListe olusturup her gün birimiz icin 70 tane ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir okuyalım. Ben bu duayı cok tecrube ettim, ne zaman o an ihtiyacım olsa cok muhtaç olsam bir mucizeye okurum ve Allah hep bir yerden yardım eder elini uzatır.
Listemiz
1.redvelvetcake
2. C Canangul133
3. E Esragull