Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Günaydın kızlaryeni listemiz yeni haftamız yeni duamız hayırlı olsun
Allah mandalina01 arkadasımızın niyetine okudugumuz duaları kabul etsin

"Allah benimde herkesin de yuvasına sağlık huzur bereket nasip etsin. Evlatlarımızı da bizide iyi insanlarla karşılaştırsın. İşlerimizi kolaylastirsin. Hakkımizda hayırlı olanı versin. Ahiretimizi guzellestirsin inşallah"

kızlar günlük salavat okumayı da ihmal etmeyelim, her gün 1000 tane okuyorum ben yeni yıla girdigimizden beri düzenli. hepimiz okuyalım mutlaka
siz söyledikten sonra bende başladım salavata 1000 tane okumaya teşekkür ederim farkındalık oluşturduğunuz için Allah razı olsun.

YARIN mandalina01 ARKADASIMIZA OKUYORUZ
313 tane "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Bende mandalina01 niyetine okudum Rabbim dualarını niyetlerini kabul eylesin tüm sıkıntılarını gidersin hayırli sağlıklı ömürler versin Peygamber efendimizin şefaatine nail eysin hepimizi amin amin ecmain

Okudum
Allah kabul etsin

mandalina01 okudum güzel niyetin için amin

Yukarıdaki mesajı yanlış attım silemedim de

Arkadaşlar hepinizin yüreğine sağlık bugün işim istediğim gibi sonuçlandı şükür. Buranın sizlerin duaları sayesinde belki de hepinizden Allah razı olsun rabbim de sizlerin dualarını kabul buyursun

Duamı henüz okuyamadım okuyunca hemen yazıcam ,

Gözünaydın çok sevindimsenden de Allah razı olsunn

ay cok mutlu oldum cokkkk

Gerçekten çok sevindim. Herşey dilediğince olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…