- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.401
İstedigin kadar Allahtan ne istesek agır gelmez hep cok isteyelım
siz söyledikten sonra bende başladım salavata 1000 tane okumaya teşekkür ederim farkındalık oluşturduğunuz için Allah razı olsun.kızlar günlük salavat okumayı da ihmal etmeyelim, her gün 1000 tane okuyorum ben yeni yıla girdigimizden beri düzenli. hepimiz okuyalım mutlaka
Bende
Çok istiyorum ama kızım fırsat vermez yetiştiremem diye korkuyorum. Okuma sayısı az olan dua olursa etiket yaparmısın rica etsemama cok kısa bir dua oldugu ıcın cabuk bitiyor, emin misiniz
OkudumGünaydın kızlaryeni listemiz yeni haftamız yeni duamız hayırlı olsun
Allahmandalina01 arkadasımızın niyetine okudugumuz duaları kabul etsin
"Allah benimde herkesin de yuvasına sağlık huzur bereket nasip etsin. Evlatlarımızı da bizide iyi insanlarla karşılaştırsın. İşlerimizi kolaylastirsin. Hakkımizda hayırlı olanı versin. Ahiretimizi guzellestirsin inşallah"
nasıl istersenÇok istiyorum ama kızım fırsat vermez yetiştiremem diye korkuyorum. Okuma sayısı az olan dua olursa etiket yaparmısın rica etsem
Günaydın kızlaryeni listemiz yeni haftamız yeni duamız hayırlı olsun
Allahmandalina01 arkadasımızın niyetine okudugumuz duaları kabul etsin
"Allah benimde herkesin de yuvasına sağlık huzur bereket nasip etsin. Evlatlarımızı da bizide iyi insanlarla karşılaştırsın. İşlerimizi kolaylastirsin. Hakkımizda hayırlı olanı versin. Ahiretimizi guzellestirsin inşallah"
Mavi_Eftelya Allah içinize ferahlık versin. Bütün sıkıntılarınız yok olsun gitsin. Allah korktugunuza ugratmasin herşey dilediginizce olsun inşallah Duanin gücüne inanıyorum Allah hayırlısıyla açılan elleri boş çevirmez. Gönülden yürekten dua edelim yeterki. Bu dua grubu k adima söyleyim bana çok iyi geldi. Tesadüf mü bu topic mi etkili oldu bilmiyorum ama buraya bağlıyorum. Dua çok
Gözünaydın çok sevindimYukarıdaki mesajı yanlış attım silemedim de
Arkadaşlar hepinizin yüreğine sağlık bugün işim istediğim gibi sonuçlandı şükür. Buranın sizlerin duaları sayesinde belki de hepinizden Allah razı olsun rabbim de sizlerin dualarını kabul buyursun
Duamı henüz okuyamadım okuyunca hemen yazıcam ,
ay cok mutlu oldum cokkkkYukarıdaki mesajı yanlış attım silemedim de
Arkadaşlar hepinizin yüreğine sağlık bugün işim istediğim gibi sonuçlandı şükür. Buranın sizlerin duaları sayesinde belki de hepinizden Allah razı olsun rabbim de sizlerin dualarını kabul buyursun
Gerçekten çok sevindim. Herşey dilediğince olsun..Yukarıdaki mesajı yanlış attım silemedim de